Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Szia,
nekem is hasonló problémám volt a Yadine-nal, 2 hónapig szedtem, végig véreztem alatta, és már nem vártam ki az ajánlott 3 hónapot, hanem tegnap elkezdtem szedni a Jeanine-t, remélem ettől nem fogok vérezni. Előtte Triquilart szedtem másfél évig, de a vége felé vérezni kezdtem tőle, egyre többet, azért váltottam két hónapja a Yadine-ra.
Sziasztok!
Én 2 hete kezdtem el szedni a Yadine-t. Előtte nem szedtem semmit, egészen ezidáig ( 34 vagyok).A második hét óta vérzek, hol jobban hol kevésbé.Görcsöl a hasam, fáj a fejem, rosszul alszom éjjel. Volt valakinek hasonló gondja? Azon gondolkodom abbahagyom, szerintetek később lesz változás? Eddig mindenki azt javasolta várjam kia a 3 hónapot. De kérdem én : akarok tovább is vérezni, és hasgörcsöket? És emelett még dolgozzam is a munkahelyemen?? Kérlek írjatok!!
Szia, minimum 6 havi szedés kell ahhoz, hogy látható legyen a bőrön bárminemű javulás.
Ha arra érted hogy ettől a gyógyszertől lett csúnyább a bőröd, akkor 3 hó után érdemes visszamenni és orvos tanácsát kérni , mire válts.
Szia, ne ijedj meg, igen, lehet a gyógyszertől.
Kb. 3 hónap amíg a szervezeted tökéletesen hozzászokik a mesterséges hormonokhoz, addig lehet vérezgetés meg ilyesmi.
Ha rendszeressé válik, vagy nem voltál egy éven belül cytológián, akkor érdemes doktorhoz fordulni.
helló, nagyon fontos lenne h válaszoljatok teljesen kétségbe vagyok esve!!!
27jött meg elkezdtem szedni a yadine-t egy hét múlva elmúlt lefeküdtem a barátommal és rá 5percre megint megjött,de csak kb ilyen 2órás vérzés lehetett,másnap semmi nem volt,aztán gondoltam h talán azért mert hogy most múlt el és mittomén,de ma is ugyaez történt:S lehet ez a gyógyszertől?azaz gondolom attól lehet,de normális ez???? léci válaszoljatok:'(
A mensest úgy lehet biztonsággal eltolni, hogy tovább kell szedni szünet nélkül a gyógyszert. A yadine egyfázisú,( ugyanaz a hormonmennyiség van benne 21 napra elosztva) tehát minden további nélkül meg is lehet csinálni vele, hogy pluszban beszed valaki annyi tablettát, amennyivel csúsztatni szeretné a vérzését.
A 7 napos szünetből ellenben nem szabad elvenni, az nem arra van kitalálva hogy önkényesen "lerövidítsék"!
sziasztok!
most kiakadtam, butaságokat ne írjatok fel!! ha elakarod tolni a menzeszed, akkor szedd tovább a 21 szem után a kövi levelet, annyival amennyivel elakarod tolni! de ez a tájékoztatóban is benne volt!!! utána 7 nap szünet, és kezded újból a 21 szemet!!
szóval, nyünyü úgy csináld, ahogy leírtad!!!
és a hízós dolgohoz is hozzászólnék, én husis voltam, de amióta szedem a bogyit lement 10 kg! és a bőröm is láthatóan szebb! de ez nálam ilyen, lehet másnál jobb vagy rosszabb, szervezetünk válogatja!
jó éjt, puszi
Szia!
Én úgy tudom, h a Yadine-nak van egy kis vízhajtó hatása, egyébként nem híztam tőle. A bőröm is szép lett tőle, bár nem volt kimodottan problémás sem. Remélem, tudtam segíteni.
szia! lehet, hogy nem nekem szólt a kérdés, de már ennyi idő után tuti védett vagy, ha nem hagytál ki egy szemet sem!
csapjatok a lovak közé, gondolom már várod, várjátok! :)
sorry, de ezt jól esett leírni!
Hello!
Lenne egy hatalmas problémám. 1 levelet és 2 szemet vettem eddig be és meg szeretném tudni , h hat e már a gyógyszer. Elötte nem szedtem semmilyen más tablettát. Te biztos tudnál segíteni.
Előre is köszönöm szépen !
Hello!
Lenne egy hatalmas problémám.1 levelet és 2 szemet vettem eddig be és meg szeretném tudni ,h hat e már a gyógyszer.Elötte nem szedtem semmilyen más tablettát. Légyszi válaszoljatok minnél hamrabb.
Előre is köszönöm szépen !
poquito!
Most részben "örülök", hogy másnak is ilyen problémája van. Nos nekem ez már hónapok óta jelen van. Azóta már 2x voltam dokinál, csináltak tenyésztést, első alkalommal állapítottak meg gonmbás fetőzést, a 2. alkalommal nem találtak semmit sem. Rendesen ki is lett kezelve, nem csak hüvelytablettával, hanem rendesen bármilyen gombás fertőzések kikezelésére alkalmas gyógyszert. Ez kb 2-3 hete volt. Ez idő alatt minden rendben volt, nem fájt. Most (kb 4 napja) újra fáj! Egyszerűen nem értem, hogy mi lehet az oka. Mert a gombás fertőzés jelei nem mutatkozbnak...
Felkerestem a neten egy hölgy nőgyógyászt és megérdeklődtem tőle, hogy mi lehet az oka, annak, hogy fáj a szex... Azt mondta, hogy okozhatja bármely fogamzásgátlótabletta... Én valamilyen szinten bízom benne, hogy attól van és nem pedig állandó fertőzés... :( 31.-én megyek vissza az orvosomhoz és megbeszélem vele ezt a dolgot, mert ez így már nagyon kellemetlen...
Bízom bene, hogy neked is elmúlik poquito, sajnos átérzem a helyzetedet. :(
Ilyen alapon az sem biztos, hogy 7 nap után hat. Ez egy folyamatos dolog, hat az első nap után is már, ha a további gyógyszereket is beveszed.
Amúgy egy barátnőm például folyton megszakítja a közösülést, nem élvez el benne a barátja, hiába szed gyógyszert.
hello
olvasgattam a fórumot, mivel most a napokban váltottam yadine tabelettára.
MatrIca:
kb 2-3 héttel ezelőtt írtad hogy viszkető, égő fájdalmat érzel, és fáj a szex.
ugyan ez volt velem is, nem is olyan rég (és ezelőtt már egyszer volt ilyen bajom)
ez gombás fertőzés.
nődoki megvizsgált, tenyésztettek (vagy hogy mondják), mikor visszamentem az eredményekért, csak ennyit mondott: "nem gond, ez csak gomba" és adott egy receptet.
azóta nem voltam együtt a párommal, de nagyon remélem hogy a fájdalom el fog múlni, mert elviselhetetlen :(
bocs, ha esetleg nem mondtam újat, vagy már nem aktuális, de pont ugyan ez volt a problémám.
neked elmúlt?
ja és azoknak akik kételkednek hogy a yadine annyira rossz: valószínűleg azért van itt ennyi negatív vélemény, mert leginkább csak azok írnak ilyen fórumokra, akiknek problémája van.
akivel minden rendben van, nem kezd el kutakodni szerintem ilyen témák után, és ezért van kevés pozitív hozzászólás.
További ajánlott fórumok:
- Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról?
- Azalia fogamzásgátló - vélemények
- Mi a véleményed a Gestomix nevű fogamzásgátlóról?
- Mennyibe kerül a Yadine fogamzásgátló tabletta?
- Tudtok a Yadine-nál jobb és olcsóbb fogamzásgátlót ajánlani?
- Van olyan ember itt, akinek a Diane35 vagy a Yadine fogamzásgátló valóban segített a haján? Szebb lett tőle és dúsabb stb.