Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? fórum

Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? (beszélgetés)

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
2009. jan. 20. 20:05
Bármi befolyásolhatta egy picit a hatását, akár egy kis stressz is. Nekem is volt olyan, hogy eleinte 3. napra jött meg, aztán olyan is volt, hogy a 4.-re... Az az 1 nap nem jelent semmit sem.
1173. Tipke
2009. jan. 20. 17:45
Sziasztok. Én azt szeretném kérdezni, hogy fél éve szedem a yadinet és eddig mindig szerdán jött meg, most meg kedden. Előfordult ilyen már mással is? Egyébként a múlt hónapban meg egy héttel hamarabb jött meg,mert erős gyógyszereket szedtem. Szerintetek lehet még mindig annak a mellékhatása?
2009. jan. 19. 20:30

Sziasztok! :)

Elsősorban azért kezdtem el szedni a gyógyszert mert nekem nagyon erős menstruációs görcseim voltak, de már annyira hogy még suliba se tudtam bemenni. Hánytam egész nap. Nekem a Yadine ezt teljesen megszüntette. A bőröm gyönyörű lett. Ajánlom mindenkinek aki a görcsökkel küszködik, én nehezen szántam rá magam hogy elkezdjem , mert még csak 17 éves voltam , és nem éltem nemi életet, de nekem nagyon bevált.

1171. 821622c74f (válaszként erre: 1036. - E5f926c705)
2009. jan. 19. 20:28
Szia! Én már lassan 2 éve szedem a Yadine-t , nálam is fennált ez a mellékhatás, de egy idő után szépen elmúlt.
2009. jan. 18. 15:30
Köszönöm szépen a választ,mostmár nyugodtabb vagyok!
1169. A 3. személy (válaszként erre: 1168. - A1bea864a1)
2009. jan. 18. 11:36

Szerintem nem kell izgulnod! A barátnőmnek volt hogy elfelejtette bevenni egy nap és után együtt volt a barátjával...persze ő is el kezdett izgulni, hogy mi lesz és elment dokihoz. A doki azt mondta neki, hogy az az egy nap nem tesz semmit, ugyan úgy védve van, de azért egy hétig inkább használjanak óvszert is nehogy beleessen abba a kis százalékba.

Nyugi szerintem, de ha benned van a "para" akkor te is menj el dokihoz és kérdezd meg...

2009. jan. 17. 18:32

Sziasztok!!

Én 3 éve szedem a Yadine-t.Eddig semmi gondom nem volt vele.Csak az a baj,hogy körülbelül a gyógyszer felénél jártam ,amikor volt enyhe hasmenésem,és nem vagyok biztos abban hogy a gyógyszer teljes mértékben felszívódott. Persze a barátommal sokszor voltunk együtt...így elkezdtem izgulni...mivel most kéne h megjöjjön,és olvastam hogy ilyen kis hormontartalmú gyógyszereknél előfordul a teherbeesés.

Szerintetek van okom az aggodalomra,vagy azért az a 3 év is számít valamit??

Köszi a választ előre is!!

1167. Kincs03
2009. jan. 17. 16:18

Nekem is tetszik, hogy így megosztjátok 1-mással a véleményeiteket én is kielégítő válaszokat kaptam a kérdésemre és abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy a gyógyszer mindenkinél máshogy hat majd, ezért nem jó ha már itt a szedés elkezdése előtt elméleteket gyártunk maunkban, mert akkor így még az én rettegett libido csökkenésem is beteljesülhet(gyógyszerszedés nélkül is) :S úgyhogy én hiszem, hogy jó lesz és örülök hogy ezzel egyetértők válaszát is olvashattam(bár csak kevesekét-de majd remélem hozzá csapódok egyetértés terén a gyógyszer szedése után!) Továbbra is olvasom a hozzászólásaitokat!

Üdv Mindenkinek!

1166. A 3. személy (válaszként erre: 1164. - Bogyóka83)
2009. jan. 17. 14:08
Köszi az infókat:) Mert már csak egy hetem van, hogy felírassak újabb 3 havi adagot, vagy nem. Csak azért is van az aggódás tárgya, mert én ez előtt Lindinetet szedtem és mikor azt abbahagytam, akkor olyan mértékben lepte be az arcomat a különféle kinövésektől kezdve a pattanásig minden, hogy azt nem kívánom senkinek, és akkor el kezdtem szedni a yadint és az rendbe tett...Na mind1, remélem a legjobbakat, h ugyan az kétszer nem történik meg...
2009. jan. 16. 22:16
Ja, amúgy eleinte vannak rosszullétek a gyógyszer abbahagyást követően, de ez is emberfüggő, és nem vészes és teljesen normális. Vissza kell állnia mindennek a régi kerékvágásba, és sajnos a hormonrendszer azért nem egy lökhajtásos masina. ;-)
1164. Bogyóka83 (válaszként erre: 1162. - A 3. személy)
2009. jan. 16. 22:14
Én már hagytam abba ezt a gyógyszert. 2-3 év után. Szerintem attól függ, mikor kezdted szedni, és hogy milyen változásokat eredméynezett a szedése. Mert egyes dolgokat "kinőhettél azóta", másrészt, azért változol Te is. Pl. van, hogy valaki egy idő után máshova hízik és máshonnan fogy le, ill. hogy máshol lesz máshogyan pattanásos vagy éppen pattanásmentes. Pár évente érdemes szünetet tartani. Egyébb módszerekkel is kezelheted a "ragyákat", életed végéig amúgy sem fogsz ilyet szedni, legalábbis nem ajánlom. Nálam a gyógyszer elmúlasztotta az amúgy nem vészes pattanásokat, és utána sem éreztem nagyobb változást, talán picit több lett, de nem vészes. Fogyni könnyebben lehetett nélküle, a libidó meg nőtt egyértelműen, mivel a gyógyszer csökkentette. :-)
1163. Palmy (válaszként erre: 1161. - Alyce)
2009. jan. 16. 17:35
Hát ez az, ahogy mondod! :)
2009. jan. 16. 17:13

Sziasztok!

Én már elég régóta szedem a yadine-t, és most azon morfondírozok, hogy abbahagyom egy időre, csak az a baj, hogy attól tartok, ha abbahagyom, majd megjelennek rajtam megint a ragyák, amiket olyan szépen elmulasztott amikor elkezdtem szedni. Van esetleg valaki aki abbahagyta?? Voltak mellékhatások??

1161. alyce (válaszként erre: 1160. - Palmy)
2009. jan. 16. 17:05
Nahát ez az! Lehet, hogy ez egy amolyan reklámfogás...hogy eddig nekem ez nem jutott eszembe!:) Rövidülnek a nők ciklusai, ezáltal sűrűbbé válik a gyógyszervásárlás...tök jó. És ráadásul a Yadine nem is tartozik a legolcsóbbak közé:S
1160. Palmy
2009. jan. 16. 16:26
Bár így se teljesen 3 hónap...
1159. Palmy
2009. jan. 16. 16:24
Szerintem én maradok a 7 napnál, ha eddig így volt, most is így lesz (bár én aztán mondhatom, még el sem kezdtem szedni a gyogyót), meg legalább tényleg kevesebbet kell bevenni. Akkor még 3 hónapig se lenne elég.
1158. alyce (válaszként erre: 1157. - Bogyóka83)
2009. jan. 16. 15:19
Nekem is érdekes volt. De mivel nem értek hozzá, lehet, hogy az orvosra fogok hallgatni. Bár én is azon gondolkodtam, hogy miért lesz nekem jó, ha "gyakrabban" menstruálok, mint eddig?! :) Nem tudom, lehet, hogy aztán hagyom úgy ahogy volt, 7 napos szünettel, abból sem lesz világvége. Állítólag ez egy új kitaláció. Persze a férfiak nem tudják, és nem is érdekli őket, hogy milyen menstruálni, de nekünk azért nem mindegy, hogy 21 naponta, vagy 18 naponta...
1157. Bogyóka83 (válaszként erre: 1156. - Alyce)
2009. jan. 16. 13:09
Elég érdekes. Szerintem megvan a rendje a dolgoknak, ha a természet is így találta ki, és a mesterséges megvonásos vérzés időtartamát is ehhez igazították, akkor miért rövidítenéd le a ciklust. A vérzés alatt nem leszel terhes legyen az temészetes, a megtermékenyülés elmaradása miatti, vagy gyógyszerhiány indukálta megvonásos vérzés... ha lerövidíted, azzal több gyógyszert szedsz, és kevesebbet vérzel... hm... azért kérdezz meg erről több orvost is...
1156. alyce (válaszként erre: 1155. - Palmy)
2009. jan. 16. 09:44
Én is csak lestem! Azt mondta, hogy sokkal jobb a nőnek, ha nem olyan hosszú a ciklusa...de konkrétan nem magyarázta meg, csak annyival letudta, hogy így jobb. Szerintem azért hallgatok rá, mert mégiscsak doki, tudja mit beszél, és ő nem a megbízhatatlanok közé tartozik hála égnek.
1155. Palmy
2009. jan. 15. 19:19
Szia! Hát ez érdekes! És hallgatsz is majd rá? Nem mondta, h miért?
1154. alyce
2009. jan. 15. 10:41

Sziasztok Yadine-t használó Hölgyek!:) És azokat is üdvözlöm persze, akik nem azt használják...:D

Szóval, komolyra fordítva a szót...:

Tegnap voltam a nődokinál gyógyszert feliratni, és elmeséltem neki a múltkori sztorimat, hogy egy nappal később kezdtem el szedni, mint szoktam, ugyanis nem emlékeztem pontosan a napra. A lényeg az, hogy ő azt mondta, hogy semmi gond nincs. Sőt! Azt ajánlotta, hogy a ciklus 3. napján kezdjem el mindig! (azaz a menstruáció 3. napján). Ez engem is meglepett, de állítólag ez a legújabb kitaláció a nőgyógyászok többségének körében, és még a tájékoztatókban sincs ez benne. Remélem sokaknak hasznos infóval szolgálhattam.

1153. Palmy
2009. jan. 12. 23:20
Köszi, úgy legyen!
1152. pemete
2009. jan. 12. 21:29
Bizti elég lesz a két hét:) Reméljük, hogy neked nem okoz majd semmi rosszat!
1151. Palmy
2009. jan. 12. 20:35
Amúgy sztem tök jó ez a fórum, hogy így meg lehet mindent beszélni veletek! Örülök neki! :)
1150. Palmy
2009. jan. 12. 20:29

Sziasztok csajok!

Én most fogom elkezdeni a Yadine-t elvileg a héten, mikor megjön. Végigolvastam az összes hozzászólást (nem kis idő volt), hogy tájékozódjam. Hát van mindenféle vélemény. Eddig még nem szedtem semmilyen fogamzásgátlót, épp itt az ideje. Barátommal elég bátrak voltunk/vagyunk, több mint két éve megszakítással szeretkeztünk. Mondjuk nem nagyon örültem meg sokszor féltem, de ő azt mondta bízzak meg benne. Igaz sztem ez nem bizalom kérdése...Szerencsére eddig nem volt semmi. Na mind1 végre elhatároztuk magunkat (új év, új élet).

Kiváncsi leszek rá, nálam mi lesz! Nem bánnám a jó mellékhatásokat (szebb bőr, nagyobb mell)!:)

De amilyen vagyok biztos a rosszakat kapom. Mind1 pozitívan állok hozzá, hátha az segít! Drukkoljatok nekem!!! Majd beszámolok mi lesz vagy mi nem.

Sztem kb. 2 hetet várunk --> az arnyközépút. Az csak elég nem?

Ugye akkor nem kell mindig a nőgyógyászhoz járni, a háziorvos is felírja?

1149. 8f10498081 (válaszként erre: 1131. - Bogyóka83)
2009. jan. 11. 19:26
Szijó! Hát én is sajnálom, hogy ilyen mellékhatások jelentkeztek :S Nálam egy napig volt az a barnás folyás amit írtam, azóta semmi.. A libidóm pedig nagyon nagy mértékben nőtt, ami már talán nem is olyan jó.. Mert a páromnak se kedve, se ideje a napi 2-3 sexhez... :D:S
1148. SzSzV (válaszként erre: 1147. - Nyuszipamacs)
2009. jan. 11. 19:19

Szia! Nekem a libidó csökkenésen kívül nem volt más bajom vele! De az épp elég volt! 2 évig szedtem és már elég hamar jelentkezett nálam a libidó csökkenés de én nem is gondoltam hogy a gyógyszertől van! És a végén mikor már gyanakodtam a gyógyszerre akkor kerestem rá a neten és elég sok embernél, más fórumokba is olvastam ilyet! Akkor döntöttem el hogy váltok! Azóta már 4 hónapja szedek más gyógyszert és azóta visszatért a libidóm is!:)

De kb 10 kilót fogytam tőle, most a másiktól meg híztam egy pár kilót, de nem érdekel!:)

Amúgy meg nem haragszom rád! Mindenkire másképp hatnak a gyógyszerek, van akinek ez a jó van akinek meg az!

2009. jan. 11. 16:36

sziasztok!

hát, én elég rég írtam már fel, de mindig olvasom a hozzászólásokat!! 1 éve szedem a yadine-t, és az elején nekem is voltak kisebb problémák, de csak addig, amíg meg nem szokta a szervezetem! voltak kisebb szédülések, fejfájás, de azóta semmi problémám nem volt!! és hízni sem híztam, sőt ...(de nem mondom azt, hogy a gyógyszer miatt!!) többeteknél olvasom, hogy libidó csökkenése lett vagy van! megmondom az őszintét nekem is volt egy ilyen rövid időszak, amikor semmi kedvem nem volt, és még a gondolattól is ..., de valamiért ez elmúlt, aminek nagyon örülök!!

és megmondom nektek őszintén, egyrészt jó hogy megosszátok egymással a tapasztalatokat, de másrészt rossz is, mert én is ahogy olvastam még az elején hogy kinek mi a tapasztalata, elkezdtem félni, és akár sokan be is képzelhetjük magunknak, ha valami olyan történik! ezzel nem bántok semmit, de megtörténhet! remélem senki nem fog megharagudni, arra amit írtam!szép délutánt, és jó ez a gyógyszer, higyjétek el...bár van akinek tényleg nem ...

2009. jan. 11. 13:16

Sziasztok!

Sajna nincs időm végigolvasni a tapasztalataitokat!

Nekem nem volt jó élményem...

Elvileg ez a legjobb fg, ami ma forgalomba van, de nekem nagyon nem jött be....

52 kg-ról 68 lettem tőle... sajnos nem volt tapasztalatom, és nem mentem időbe, hogy váltsunk...

A doki megmagyarázta, hogy a nők erre fogják a hízást, de sose ettem sokat, és mióta váltottam egy deka nem jött rám.

Azóta már másik orvos erre akart átállítani, de nem kell mégegyszer...

Biztos hogy van akinek szupi, nekem sajnos ez nem való!

1145. SzSzV (válaszként erre: 1141. - E1e9ab571d)
2009. jan. 9. 22:11
Nincs mit! Te is váltani szeretnél?
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook