Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Sziasztok!
Most fogom elkezdenia gyógyszert és olvasgattam a hozzászolásaitok között, a többség meg van elégedve a Yadine-vel viszont egy két hozzászóló arról panaszkodott hogy a libidoja csökkent a gyógyszer hatására.Azokhoz szólna elsősorban a kérdésem akiknek a tabletta bevált hogy ezen a téren mennyire változott a vágy csökenése illetve inkább nőtt -e, mert sokszor hallom hogy a gyógyszer hatására inkább nőtt az érdeklődés a szex után mintsem csökkent volna persze ez mindenkinél változó(és lehet ez tablettától függő is)!?
Előre is Köszönöm!
Természetesen biztosnságos! Épen ezért találták ki :) Szóval, ha rendesen szeded a gyógyszert, akkor nem kell félned! :)
Amúgy én kb 1 éve szedem!
sziasztok!
lenne egy intimebb kérdésem. szóval ti mióta szeditek a gyógyszert hagyjátok h. a párotok belétek élvezzen?ha igen attól még biztonságos ugye?
Sziasztok!
Én több mint 2 évig szedtem a Yadine-t és a libidó csökkenés miatt hagytam abba! De amúgy én fogytam tőle 10 kilót, bár a végére már azért egy kicsit én is fel voltam fujodva! De más bajom nekem nem volt vele, de a libidó csökkenés pont elég volt hozzá! Már 4 hónapja mást szedek és azóta jobb lett a helyzet azon a téren!
Elég rossz, hogy egyeseknél ilyet is okoz :(
De én 2 éve szedem és szeretem, az ég világon semmi negatívumom nem volt még vele.
Pozitívum volt pl. a menzesz alatti görcsök megszűnése és a korábbi 6 napból most amióta szedem csak 4 napig tart.
Szerintem a legjobb fogamzásgátló, még az orvos is ezt mondta. 7000Ft/3 hó
Akkor azt mondod, hogy lehet nem árt venni egy tesztet? :O
Most rám hoztad a frászt rendesen.
Sziasztok!
Leírom Nektek Yadine-nal kapcsolatos tapasztalataimat.
2 éve hagytam abba, akkor szedtem 3 évig. A súlyom ígyis úgyis állandóan változik, de alapjában véve elbánok vele, gyógyszer nélkül sokkal könnyebb fogyni.
Gyógyszerrel úgy érzem, hogy fel vagyok fújódva, és a mellbőségem több, mint 15 cm-t nőtt. A libidóm sem volt az igazi, ez köszönhető volt a vége felé már amúgy is halódó kapcsolatomnak.
Másfél év kihagyás. 1 hónapja elkezdtem megint. 30 napig barnás folyás, amitől már rosszul voltam, hasgörcsök, hiszti, "hozzám ne érj" viselkedés, és agyő szexuális vágy... pedig elötte... phuh... magamra sem ismertem, mivel az új kapcsolatom, ami 2 hónapja tart egyre jobb, így nem indokolja semmi a libidócsökkentést, mármint, ami a lelki oldalát illeti.
Akkor lett elegem, amikor anyum (amikor hazalátogattam) a reggeli kévéhoz már elvből nem tette oda a tejet... gondolta, megoldom azt magam is... :-) úgy éreztem magam, mint egy lufi, már szinte fulladtam ettől a plusz 5 kilótól (mérlegre nem mertem ráállni... az infarktus ilyen fiatalon még várhat)...
Úgyhogy abbahagytam, tegnap este már nem vettem be... szugerálom a melleimet, hogy "kissebbedjetek", várom a "tisztuló" görcsöket... és várom, hogy megjöjjön az étvágyam... mert az utóbbi 3-4 hét...
Hajhullásom is volt a 3 év alatt, most meg akkora sörényem van, alig bírok vele. Bőr: alapon sem rossz, a Yadine-tól vakarózom, száraz a bőröm, és egyfolytában pisilni járok...a bőrviszketés is ettől lehet, hogy kiszáradtam, mert kihajtja a vizet.
Ha nem muszáj, ne szedjen gyógyszert, az, akinek óvszerrel is működik minden, és rendben van a hormonrendszere. Nem jó belenyúlni egy amúgy nagyon is jól működő természetes hormonrendszerbe, nem biztos, hogy megéri, ez saját tapasztalat.
18 éves koromtól szedek gyógyszert, és a gyógyszer mentes időszakokat ha összehasonlítom a gyógyszeressel, szexuális étvágy szempontjából szignifikáns, ez az, amiben biztos vagyok.
Ennyi kedves nőbarátaim, szívesen írok még, kérdezzetek nyugodtan, mert szívesen segítek, ha érdekel benneteket, mit tapasztaltam.
Bogyó
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Mit gondoltok arról, hogy ha 2 napig volt egy hányásos hasmenéses vírusom és kigyógyulás után még 5 szemet bevette (de utána jöttek a szünnapok) akkor mennyit veszítettem a védettségből? A szünnap előtt (vagyis az utolsó 5 szem után együtt voltam a párommal)!
Kérlek mondjatok valami véleményt!
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
3 hónapig Tri-regolt szedtem, de nem igazán vált be, most váltottam át a Yadine-re :) Első napban barnás folyásom volt, ez lehet azért, mert a szervezetnek meg kell szoknia az alacsonyabb hormontartamot? (azt hallottam, hogy a Tri-regolnak magas :S) Vagy lehet hogy mégsem jó ez a tabi? Azóta nem barnáztam... És mennyi az esély Yadine mellett a teherbeesésnek? Köszönöm a válaszokat:)
sziasztok!
újra én avgyok. biztos untok már de most kezdtem és olvastam a mellékhatásokat és megtaláltam a gyakori mellékhatások között a 2 menstruáció közötti vérzést. már elmult vagyis én úgy vettem észre m. már csak barna folyás volt de egy nap már az se de egynap után újra elkezdett lightosan vérezni.volt már vkinek ilyen ?elfog múlni? légyszi segítsetek!
Ezt szedem már lassan 3 éve, és nagyon elégedett vagyok, nem is térnék át másra. Nulla mellékhatás, maximális biztonság, alacsonyabb dózissal.
Tökéletes.
ok:D
köszönöm a segítséget. nem szoktam én se inni sokat csak tegnap elmentem bulizni és ittam 2 konyakkólát és ez nem sok csak na erről nem tudtam semmit. na meg jön a szilveszter és azért koccintani kellene. akkor megnyugodtam.
ui: kellemes ünnepeket mindenkinek!
Akkor lesz mellékhatása, ha annyira berúgsz, hogy elfelejted bevenni a fogamzásgátlót:p
Egyébként nyugodtan ihatsz, semmi bajod nem lesz. A kettő nem függ össze szerencsére! Különben sosem szedtem volna fogamzásgátlót:DDDDDD
húúú jól leírtam:D
szóval nem tud vki arról vmit hogy ha alkoholt iszol a gyógyszer mellett akkor lesz e mellékhatása vagy egyszer kétszer lehet?vagy egyáltalán nem?
További ajánlott fórumok:
- Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról?
- Azalia fogamzásgátló - vélemények
- Mi a véleményed a Gestomix nevű fogamzásgátlóról?
- Mennyibe kerül a Yadine fogamzásgátló tabletta?
- Tudtok a Yadine-nál jobb és olcsóbb fogamzásgátlót ajánlani?
- Van olyan ember itt, akinek a Diane35 vagy a Yadine fogamzásgátló valóban segített a haján? Szebb lett tőle és dúsabb stb.