Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
OK! Akkor várok még jöv hét végéig. Bár amilyen peches leszek jöv héten megjön, örülni fogok neki, csak épp sielek, uh jobb lenne ha még most megjönne:) de hát nem kivánság müsor sajna.
Ez a pöttyözödés, bőr viszketés ez nem lehet allergiás reakció a gyógyszerre? Lehet váltani kéne. Bár ha egyszerü mellékhatásként jelentkezik, sztem akkor is érdemes lenne cserélni, de én ugy tudom h bármely mellékhatás jelentkezésekor jó konzultálni a doktorral.
Ja, azt kihagytam, hogy most találtam a fórumot, ugy egy darabig visszaolvastam egy-két ezzel kapcsolatos hozzászolást, de jó lenne ha tudnátok írni vmi megnyugtatót:)
köszi, mitrusz
Sziasztok!
Én először Diane-t szedtem, majd Yadinet, az egészet ugy egy évig, de most abbahagytam, mert én a bőrömre szedtem, az rendbe jött, most is normális. Viszont a kérdésem az lenne, hogy novemberben hagytam abba, akkor karácsony után megjött (normális idöre), de azóta nem. Normális ha késik? és mennyi késés normális még? mikor kezdjek aggódni?
No köszi, bár remélem lassan nem lesz probléma a problémám:D
Matrica :)
Köszi, remélem én is..
Matrica! Köszi, de az még egy hét kb....
A helyzet, először nomális széklet volt, utána rá pár órával kezdődött a pépes állagú dolog...
Hát az az igazság, hogy már nekem is volt ilyesmi, de én utána nem voltam együtt a párommal.
Elvileg, ha 4 órával utána volt hasmenésed, akkor már hatnia kellett. Mert a tájékoztató is azt írja, hogy ha bevetted és 4 órán belül történik hányás, hasmenés, akkor azt pótolni kell + kiegészítő fogamzásgátlás szükséges. Ha a 4 óra eltelt, akkor én úgy gondolom, hogy nem lehet gond. De azért csinálj egy tesztet.
Sziasztok!
A véleményetekre van szükségem: az 5. szem tabletta bevétele után 4 órával hamenés jött rám. Másnap együtt voltam a párommal.
A tájékoztató szerint a 3-4 órán belüli hasmenés okoz gondot, és a neten is 2 doki ezt erősítette meg. A 3. szerint viszont elindulhat a peteérés ennyitől is.
Szerintetek?
Lehet, hogy terhes lettem? (pco miatt is szede a Yadine-t)
Köszi!
Nekem ez a gyógyszer nagyon nem vált be, olyan pattanásos az arcom tőle...pfff még tini koromban sem volt ilyen.
De hát vérvizsgálat nélkül írta fel az orvos....
Nagyon sajnálom, hogy ez történt Veled :( Remélem még sem lesz nagy gond, minden rendbe jön és szép gyermeketek születik!! :)
Nagyon sok vélemény és tapasztalat van a gyógyszerrel kapcsolatban és ez nagyon embere válogatja... Bízom benne, hogy nekem nem lesznek ilyen gondjaim :S
Sajnos, ha az ember biztosra akar menni, akkor elkezd szedni fogamzásgátlót... Ki tudja mi lesz a vége :(
2 nappal később kezdtem el szedni a gyógyszert mint kellett volna, ráadásul tegnapelőtt elfelejtettem bevenni, másnap reggel vettem be.
Egyébként Május óta szedem.
Lehet belőle baj?
Köszönöm a választ. Dejó! :D
Viszont akkor vmit nem értek... ha így van védettség, akkor, ha véletlen kihagyok egy szemet, akkor az mért jelent olyan nagy problémát? jó tudom, megszakad a rendszer, de akkor elvileg még akkor is védett vagyok, nem? Na mind1. Még hála az égnek fél év alatt csak egyszer felejtettem el bevenni, de azt is pótoltam rögtön...
Sziasztok!
Szerintetek az egy hetes szünet után hány szem gyógyszert kell ahhoz beszedni, hogy ismételten biztonságos legyen az együttlét?
sziasztok!
én most szedem a 2. levelet és kijöttek rajtam pici piros pöttyök amik viszketnek. olvastam a mellékhatások közözött, de kíváncsi lennék arra azért h. volt már akinek ilyen volt? és elmúlt?
sziasztok!
nekem az lenne a kérdésem h. ugye még egyikőtöknek se volt olyan h. ez a gyógyszer mellett terhes lett? vmilyen szinten félek ettől, mert ugye "100%-os fogamzásgátlás nincs stb"...csak h. mik a tapasztalatok..mondjuk én is lassan féléve szedem babamentesen..;)
További ajánlott fórumok:
- Mik a vélemények a Dienille fogamzásgátlóról?
- Azalia fogamzásgátló - vélemények
- Mi a véleményed a Gestomix nevű fogamzásgátlóról?
- Mennyibe kerül a Yadine fogamzásgátló tabletta?
- Tudtok a Yadine-nál jobb és olcsóbb fogamzásgátlót ajánlani?
- Van olyan ember itt, akinek a Diane35 vagy a Yadine fogamzásgátló valóban segített a haján? Szebb lett tőle és dúsabb stb.