Mélyvénás trombózis után (beszélgetés)
En szerencsesebb vagyok, mert nekem itt vagy.
Ket honap utan...akkor is volt fajdalom?
Vagy akkor mar vissza tudtal terni a regi kerekvagasba kb?
A ket honap alatt sokat edzetted a labad?
Megmondom oszinten, en olyan "idiotanak" ereztem magam a korhazban... Hiaba kerdeztem, felvallrol kaptam valaszt, vagy nagyon gyorsan es mar rohantak is tovabb, de volt, hogy egyaltalan nem volt valasz.
Kinomban nit csinaltam? Google...:(
De mindenhol ugyanazt olvastam es engem nem az erdekelt, hogy mi a trombozis, mik a tunetei. Engem a felepules erdekelt. Mivel segithetem elo a trombus maradektalan felszivodasat? Mikor normalizalodik a helyzeten, hogy fajdalm nelkul csinaljak dolgokat? Mit es mikor sportolhatok, hogy a verkeringesem jobb legyen es egyre jobb?
Erre...folyamatosan csak a betegsegtudatot erositette bennem a google...
Most tartok ott, hogy kevesebbszer nezem a google-t, setalaskor ugy 10 perc utan erkezik fajdalom, de elviselheto. Ettol fuggetlenul nem eroltetem tul, de estere jol elfarad a labam, akkorra lerovidul igencsak lerovidulnek a setalva eltoltott percek.
Ha kerdezik , hogy vagyok, azt mondom, hogy naprol napra egyre jobban es jobban, mint testileg, mind lelkileg.
Kivancsi vagyok, hogy milyen lesz a mai napom.
Holnaptol egy kicsit egyutt lesz a Csalad, de vasarnap sajnos Apanak mar vissza kell utaznia,de legalabb a Gyerekek mar itt lesznek velem! (Labra se tudtam allni, hogy ellassak barkit is.)
Tenykeg! Valoban hamar visszakuldik dolgozni az embert mvt utan? Mert ha en belegondolok abba, hogy x napig korhazban voltam, kiengedes napjara erosodott fol a gyulladasos fajdalmam...En meg utana keptelen lettem volna visszamenni dolgozni. Sot, meg most se tudnek visszamenni.
Masok meg korhaz utan 1-2 hettel mar mebbek is dolgozni.
Most en lennek ilyen nyalic???? :O
A doki laza kotoszovetekrol beszelt, hogy emiatt is ilyen a felepulesem. Hat...koszi.
:)
Olyan sokminden jatszott kozre...:(
Most az nyugtat egy picit, hogy lehet nincs leiden mutaciom. Fel ev mulva lesz a kivizsgalas.
Te hogy vagy? Mind testileg, mind lelkileg?
Szia!
Nem, nem altatas volt...
A legvegen kellett elaltatni, mert nem sikerult jol az erzestelenites es olyat ereztem,ami keverte a biztositekot nalam....
Amig nem kelhettem fol, borzasztoan rossz volt...
Diazkomfort erzet kemenyen.
Most meg ezek a mellekhatasok... A labaim mellett, a kezeim is hidegek....egyszeruen nem tudom felmelegiteni....:(
Bocsanat, h most irok.
Azt nem tudom.
Valojaban panikoltam, mert ott fekudtem az agyban, mint egy idiota es senki nem tudott felvilagositani, h mi a vihar tortenik velem....
104- es es 90vaLahanyas volt a pulzusom es ezert kaptam....
Szinten!!!!
Betyar nehez, valoban.
Most beugrott, hogy a korhazban magas volt a pulzusom. Arra kaptam gyogyszert. Reggel kell bevennem egy felet belole. Megneztem a lehetseges mellekhatasokat. Benne van, hogy fazhatnak a vegtagok es hidegek.
Szolok a dokinak!
:) :) :)
Amit lent mar irtal...lelki oka van a trombozisnak. Elobb azt kell helyre hozni :)
Uhhh....:(
Es most, hogy tudod van ez a mutacio, igy mertek meg gyermeket vallalni?
Oke, nem sietek...igy erzem, meg tudom allni, hogy ne rohanjak :D
Ez a fene labfazas, labujjfazas ne lenne :(
Mondjuk 10 napja meg labra allni is alug tudtam. Most meg percekig kepes vagyok setalni, meg tekerni. :)
:)
Ne siess sehová. Biztos rendbe jössz hamarosan és érezni fogod hónapokkal később hogy jobban vagy, de fél évnek biztos el kell telnie.
Na ezt a lelki dolgot ne is mondd!!!
Tudnek meselni, hogy mit talaltam trimbozisra, milyen lelki okokat. Dobbenet!
Okes. Most is ugy vagyok, terulok-fordulok, felulok a biciklire, amig birja a labam tekerek, aztan leszallok.
Az tuti, hogy a turdöfranszon nem indulok...még :D
További ajánlott fórumok:
- Mélyvénás trombózis kialakulása után mi a teendő? Mik a legjobb gyógymódok?
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?
- Várandós lányom trombózisos. Sehol nem kapok várandós harisnyát! Normál harisnya 4-5, hol nézzek utána?
- Mélyvénás trombózis terhesség alatt....
- Mélyvénás Trombozis!receptek, diéták, mozgás, minden amit tudni kell
- Mélyvénás trombózis után repülni - milyen intézkedéseket kell tenni?