Mélyvénás trombózis után (beszélgetés)
Békés, boldog, áldott karácsonyt kívánok mindenkinek !
Szia mgagi ! Nagy itt a csend, talán ez jó jel, nincs új sorstársunk :), a régiek viszont eltuntek, csak mi barangolunk erre :). Remélem jól vagy. Kívánok Neked és kedves családodnak boldog unnepeket ! Nekem a tavalyi életem talán legrosszabb karácsonya volt, de bízom benne ránk is várnak még csodás, áldott unnepek! :)
Na, ez jó hír!
Akkor nyugi minden rendben lesz. Ne parázz! alötty segít. Tudod én akárhányszor reggel kiöntöttem magamnak a lötyit azt mondtam magamban " ez segíteni fog " és bevált :)
Szia.
Doki szerint nincs erszukuletem, labfejben a verkeringesem a mvt ellenere csillagos otos.
A stressz, a panik, a felelem osszehuzhatja annyira az ereket, h ellilul a kormom. Ez azert erdekes, mert ejszaka meleg a labam, mikor felebredek, mar ezybol figyelem a labujjam es mar kezd hidegedni. Ha enyhe nyugtato van bennem, szinten melegek a labujjaim. Tudja fene most mar, hogy ez mi. Doki szerint nincs erszukuletem.
Mindenesetre iszom a fokhagymas italt, azzal bajt nem csinalok.
Razzuk mdg magunkat es fel a fejjel! Idovel minden sokkal szebb es jobb lesz. Kell az eso, hogy tudjuk ertekelni a napsutest. En mar nagyin varom a napsutest. Nagyon - nagyon! :)
Csak a so ne csipne a sebet a szivemben... Erted?! :(
Akkor hazahozatom a bringam! :) :) :) :)
Megyek keszulodni :)
Szep napot, kesobb jelentkezem! :)
Szia
Idővel enyhülni fog a fájdalmad :(
Attól hogy elmész arról a helyről nem fogod elfelejteni. Bárhol leszel sosem felejted el!
Én még a hó ellenére is biciklivel jártam tavaly. Amíg nincs hó addig nyugodtan járhatsz bringával.
Amíg a trombus ne javul addig veszélyes. Nekem a doki mondta hogy miután 3 hónap után nem sokat változott és még nem kezdett el beszervülni addig bármikor leszakadhat. Ezért veszélyes.
Nekem azt mondták otthon hogy olyan volt a rög hogy féltek nehogy leszakadjon. Szóval ha olyan lett volna akkor meg is műtöttek volna.
Most, h jon a tel, nem merek bringazni kint. Felek, nehogy perecelhek egyet.
Azt hogy erted, hogy veszelyes a trombus?
Elvagyok kint, de inkabb jonnek haza. Foleg, hogy meghalt a Kicsi, meg ez a trombus is itt van még.
Majd ha mar felszivodott a trombus, majd akkr valtok egyes erossegure. Addig kettesben nyomom az ipart!
A hosszabb seta az nekem kb 2-2,5km volt reggel es delutan. Akkoe az meg ezek szerint korai. A szobabicaj marad akkor.
Ma megyek dokihoz, aztan majd o elmondja mit es hogyan tovabb.
Aztan ha szepen gyogyulok, szeretnek visszamenni dolgozni :)
Nem igazan akarok mar visszamenni Olaszba...:(
Ooo, a fokhagymas gin tonic :)
"Kovezzetek meg",de nekem izlik! :D
Csak napi egyet szabad belole inni?
Holnap 11-re megyek dokihoz,utana jelentkezem, hogy mi volt.
Amugy engem letiltott a setarol... Pihenes es vebatorna. En meg 3x tettem nagyobb setat. Lehet, hogy nem kellett volna meg? Nem tudom.
Az az igazsag, eros a gyanum, hogy megnyomhatt, mikozben gyurogettem, h ne fazzon...
Mert a labujjam puros, meleg, de a kormom lilult. Ez csak az lehet, hogy nyomkodom, meg cseszegettem.
A harisnya kettes erossegu es ugye kint vannak a labujjaim. Lehet, hogy labfejesre valtok. Nem tudom, h szoros-e...
Meg egYes erossegu nem keves erre? Nem tudom.
Neked is hajszaleresedett a belso boka, meg a belso talpel?
Ez azert van, mert trombozis van?
Sziasztok!
Technikai akadalyokba utkoztem. Internet.
Hogy vagytok?
En most be vagyok fosva rendesen. A trombusos labamnal a nagylabijj korme lilul, hideg, ejszaka, alvaskor meleg, de sztem lila akkor is. Ha veszek be nyugtatot, akkor folmelegednek a labaim, de a kormom lila tovabbra is. Lehet, h megnxomtam erosebben? Nem tudom. Holnap hazi doki, aztan trombozis kozpont.
További ajánlott fórumok:
- Mélyvénás trombózis kialakulása után mi a teendő? Mik a legjobb gyógymódok?
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?
- Várandós lányom trombózisos. Sehol nem kapok várandós harisnyát! Normál harisnya 4-5, hol nézzek utána?
- Mélyvénás trombózis terhesség alatt....
- Mélyvénás Trombozis!receptek, diéták, mozgás, minden amit tudni kell
- Mélyvénás trombózis után repülni - milyen intézkedéseket kell tenni?