Mélyvénás trombózis után (beszélgetés)
Na, nekem annak idején azt írták, hogy a VSP (véna saféna parva) átjárhatatlan komoly trombózisos elváltozásokkal a VP- tol egész a bokáig + trombózis a kíséroerekben is és az alsó végtag mély ereiben.
én sem tudom. mondta most a nő hogy mettől meddig van/volt jelen
Hát megmondom oszintén nem tudom pontosan, hogy mekkora volt, majd elokeresem az akkori leleteimet, de szerintem ez így pontosan nem volt leírva ott sem. Mindenesetre akkoriban az egyik orvos szó szerint azt mondta, hogy én azt ne is képzeljem, hogy valami gyógyszer vagy injekció ezt nekem átuti, vagyis kitisztítja az ereket... Aztán mégis :). Te tudod pontosan, hogy mekkora volt és most milyen ?
Én is folyamatosan kisebb szünetekkel ettem vagy fokhagymát vagy gyömbéreztem és most utoljára kipróbáltam a vadgesztenye kapszulát.
Mekkora volt? Nekem azt mondta hogy nem tudok tőle szabadulni és ebből gondolom az enyém nem javult annyira jól de lehet hogy én értettem így.
Az elején megcsináltam háromszor, ahogy a cikkben ajánlották, szóval háromszor 3 hét, koztuk egy hét kihagyás. Azóta pedig félévente. Úgy van idozítve, hogy a kontroll elotti hónapban csinálom és ezek szerint meg is van az eredménye :).
Te hányszor és meddig ittad ezt a fokhagymás löttyöt?
Mindenképp leírom ha kihámoztam belőle a lényeget.
Szorítok és bízom benne, hogy jók lesznek az eredmények :) majd jelentkezz.
Ügyes vagy! Ez tök jó hír!
A doki megkaptam az eredményem, de nem kértem el mert mondta a doki hogy levélben küldik. Nos, még nem érkezett meg de ha legközelebb megyek akkor elkérem a másolatot ha addig nem küldik az eredetit.
Sziasztok!
Megvolt a féléves kontroll. Egy pici pont maradt ott ahol a trombózis volt, de egyébként gyonyoruen kitisztultak az erek! Ezek szerint érdemes inni az itókánkat :). A harisnyát viszont megelozésképpen még mindig hordani kell, igaz hogy már csak térdharisnyát és csak nyáron. Hosszabb utazás vagy repulés elott viszont nekem is szúrni kellene magamat.
Veletek mi újság ? Remélem jól vagytok.
Most mar o is elkezdte szedni.remelem minel elobb sikerul ,es jo dolgokat irhatok neked .te pedig vigyazz magadra
Biztos, hogy lesz baba. Mint írtam az nem tudom hogy a férjed szed e folsavat, mert lehet hogy a sikerhez arra is szükség van.
Köszi én már jól vagyok. Igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy jobb legyen.
Remélem. Csak azért érdeklődtem itt ,mert ha a syncumar mellett semmi remény akkor kár közel 13000 vitaminra koltenem. Te már meggyógyultal?
Akkor biztos hamarosan meg lesz az eredménye.
Meg nincs 2 hónapja h szedem...én nagyon jókat hallottam inofolicrol
Meg nincs 2 hónapja h szedem...én nagyon jókat hallottam inodolicrol
Még nincs 1 éve hogy próbálkoztok, és még bármikor összejöhet. De ha gondoljátok indítsátok el a kivizsgálásokat (főleg a férjed részéről az előzmények miatt), és azzal is megnyugszotok.
Mióta szeded? Ne adjátok fel!
Szio!köszönöm szépen a választ. Rajta vagyunk,én szedek inofolicot, de eddig azt sem segített. .
Amit még ajánlanék hogy mindketten szedjetek metafolinos folsavat. Hátha akkor könnyebben jön.
Adj idot magatoknak. Aterzem a helyzeted. Vizsgaltassatok ki a ferjedet is es kitudja a varakozas alatt megis sikerul a baba.
Ezt sajnos en sem tudom de ha ugy gondoljatok menjetek el egy kivizsgalasra.
Sziasztok!az én páromnak 2015 február 9.en tüdőemboliat allapitottak meg.rendszeres ellenőrzés, rengeteg gyógyszert..eltelt 1 év..a napokban volt a kötelező CT..Embolia elmúlt. Egyenlőre a gyógyszereket a felére vettek..viszont...nekünk augusztus óta nem sikerül a baba..mar voltam nogyogyasznal.nalam minden remdben.azt mondta a doki h syncumar okozhatja ezt.viszont biztosra nem mondja.van vkinek tapasztalata?
Jaja, muszáj felállni a földről.
Egész jól osszekaptuk magunkat, maradjon is így :)
ÉN sem rágódom már rajta, sőt inkább azon vagyok hogy egyáltalán ne is legyen több.
Hát igen, ami meg a másik dolog mindig a megelozésrol papolnak, kozben meg, persze tisztelet a kivételnek, tojnak az emberek fejére... Amennyi rossz tapasztalatot szereztem az utóbbi idoben az egészséguggyel kapcsolatban már az életben nem lesz jó véleményem róluk... Az a szerencse és ezen magam is meglepodtem, egész kijottem a "godrombol", sokszor azon kapom magam, hogy már nem is gondolok a bajomra :)
További ajánlott fórumok: