Mélyvénás trombózis után (beszélgetés)
Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Én lassan 1 hónapja szobalány vagyok egy hotelbe ami elég hajtós meló és egyfolytában talpalok. Ma már éreztem izomlázat a combomban és előtört bennem a félelem hogy mi van ha a rögnek ez nem tesz jót. Szerintetek nagy baj lehet belőle?
Szia! Igen én is hallottam ezt, de nekem sem fáj. Én is jól vagyok.
Várlak a hírekkel szeptemberben.
Szia, koszi megvagyok :) szeptember végén megyek kontrollra, persze majd írok mi a helyzet. Remélem Veled is minden rendben :).
Állítólag ez a nagy hoség nem tesz jót az ereknek, de szerencsére nem fáj a lábam kulonosebben :)
szia! Halványan de meg vannak. Igazából észre sem vehető csak lehet hogy én látom mert tudom hogy hol van.
Én a kocogásban jelenleg 1.5km-nél tartok. Megbeszéltem a lányommal hogy jövőre lefutjuk az 5km-t. Annyitól majdcsak nem lesz bajom :)
Szia, én szoktam, de hogy mennyit az változó. Mindig annyit, amennyit bírok, amennyi jólesik :)
A foltjaiddal mi van?
Sziasztok!
KI az aki szokott kocogni? Ha igen, mennyit?
Köszi a válaszokat.
Nem tudom a többiektől kapok e választ egy pár napja felmerült bennem egy kérdés.
Ki mivel foglalkozik és mennyire kell a munkája során odafigyelni hogy nehogy megismétlődjön?
PL ha vki irodába dolgozik stb.
Szia! Örülök a jó hírnek :) és bízom benne, hogy lesz még jobb is :).
Nekem is jó hírem van, ma kellett mennem UH-ra az urológiára, mert az operáció előtt tavaly felfedeztek egy kis cisztát. Tényleg nem tudom a fokhagymakúra segíthetett e ezen is, mert a doki meglepődve közölte, hogy bizony a ciszta zsugorodott, pedig ez nem nagyon szokott előfordulni! :)))
További ajánlott fórumok:
- Mélyvénás trombózis kialakulása után mi a teendő? Mik a legjobb gyógymódok?
- Ha valakinek az alsó lábszárában mélyvénás trombózist diagnosztizálnak, akkor az normális, hogy vastagbél-és gyomortükrözést csinálnak?
- Várandós lányom trombózisos. Sehol nem kapok várandós harisnyát! Normál harisnya 4-5, hol nézzek utána?
- Mélyvénás trombózis terhesség alatt....
- Mélyvénás Trombozis!receptek, diéták, mozgás, minden amit tudni kell
- Mélyvénás trombózis után repülni - milyen intézkedéseket kell tenni?