Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! :)
Küldök szívesen, bár nem tudom, hogy hova lehet feltölteni. Ha email címet küldesz, oda bármikor. Eddig még nem csináltam, jelenleg egy kicsit el vagyok keseredve, mert még mindig tisztul és nem tudom, hogy mikor veszi ki az orvos a drént. Ma délután megyek kötözésre, majd kiderül.
3200 euro most nála a műtét, ez a teljes költséget lefedi (kivéve ugye a műtéthez szükséges vizsgálatok: ekg, tüdőrtg, labor, mell uh) de ezek jó részét kis szerencsével (meg egy jó fej háziorvossal) tb alapon is el tudod intézni.
Szerintem mindenképp menj hozzá konzultációra, nagyon alaposan átbeszéltek mindent, elmondja a lehetőségeket. Nem kell azonnal döntened, meg műtéti időpontot foglalnod. :)
Szia, én Dr. Gáspár Leventét ajánlom. Természetes ciciket csinál, akkorát tesz be, amekkorát elbír az alakod.
Én is nála csináltattam 15 éve, kb 0 mirigyállományom volt, mégis gyönyörű ciciket varázsolt. Még mindig tökéletesek, pedig szültem, szoptattam. Idén tavasszal lesz implantátumcserém, a tervek szerint most is ő fog műteni. :)
Sziasztok!
Azért írok ide, mert nagyon gondolkozom mellnagyobbításon de egyelőre még biztosra szeretném meghozni a döntést, érdeklődni szeretnék néhány dologról. :) 30 éves vagyok, sosem voltak nagy melleim de két szülés+szoptatás után mondhatni semmi nem maradt… emiatt gondolkodom plasztikán. Tudnátok ajánlani orvost (Budapesten) illetve bármi tippet, tanácsot? :) Azt tudom, hogy szoptatás után bizonyos időben el kell telnie, bár erről is másokat olvasok (3-6-12 hónap). Természetes hatású szeretnék, valószínűleg valami kisebb méret jöhet majd szoba mert elég vékony vagyok, na meg nincs túl sok mell, ami alá be lehetne tenni 😄 Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat!
Szia, jobbulást!
Azt hittem a csere nem lesz annyira rossz, mint az első...
Sziasztok!
Írtam új bejegyzéseket. Raktam fel egy jó pár képet is.
Mell 920 cc, és egy fincsi orrműtét :)
Sziasztok!
Pénteken műtöttek. Kicserélték, valóban ki volt szakadva. Másnap hazaengedtek. Azóta ágyban, párnák közt, antibiotikum, fájdalom csillapító, verhigító injekció, no fürdés, no mozgás, csakis hanyatt fekvés 0-24-ben. Még a dréncsövek lógnak, ma vagy holnap kiveszik. Nehéz a mozgás, de a karjaimat legalább tudom mozgatni. A speciális melltartótól leszakadnak a vállaim, de összességében a körülményekhez képest jól vagyok.
325 volt, helyette most minimálisan nagyobb, 375 köbcentis lett. Csakis természetes hatású, izom alá ültetve, a vékony alkatomhoz illően. Minimum 3 hét tappenz, de majd meglátjuk, milyen lesz a gyógyulás. Szóval röviden, tömören egyelőre ennyi. Mindenkinek gyors gyógyulást kívánok! :)
A cicik, illetve hiányuk a közös pont és tényleg nagyon jó kis közösség van itt.
Segítőkészek és kedvesek a lányok és őszinték is!
Itt az is fontos! Sokszor magunkat nem pont úgy látjuk, mint egy külső szemlélő.
Jobbnak vagy épp sokszor rosszabbnak ítéljük meg a helyzetünket, mint amilyen valójában.
Tényleg minden hozzászólás segítő szándékú!
A napló jó Neked is, mert leírod a pillanatnyi érzéseidet, állapotodat. Teszel fel fotókat, így lehet látni, hogy változnak a cicik. Ha letelik a 6 hét, jöhetnek a csini melltartók, a csajos felsők, micsoda öröm így vásárolni, hogy kitöltjük végre a kosarat!
Gondolom Te is készítettél fotókat esetleg.
Tehetsz előtte fotót is, hogy miből lett a cserebogár.
Zárt naplót érdemes létrehozni, oda csak Te engedhetsz be olvasókat.
Ha van cicis naplód, akkor hamarabb beenged a többi cicis lány is. Ők is "kopoghatnak" Hozzád. Ahogy Te is hozzájuk.
Nekem ezek a naplók baromi sokat segítettek tisztán látni, hogy megy a műtét, a felépülés, hogy bizony vannak komplikáltabb esetek is, rálátsz orvosok munkáira kendőzetlenül.
Sok kis praktikát is lehet olvasni, ki hogy éli meg testileg és lelkileg, mit szólnak a családtagok stb.
Ahogy Nekem segítettek ezek a naplók, úgy más is olvasná a Te naplódat és lehet, hogy pont ennek hatására meg majd belevágni.
Jó lesz!
Olyan hihetetlen változást hoz, hogy elképesztő!
Visszaadta az önbizalmam, a nőiességem, a magabiztosságom, nyitottabbá váltam, nem érzem kevesebbnek magam a többi hölgynél, mint műtét előtt.
Én elvoltam fiatalon a méretemmel, aztán szültem 2 gyereket, szoptattam mindkettőt, aztán visszamentem dolgozni és fogytam 6-8kg-ot és eltűntek a cicik...de totál!
Onnantól kezdve elégedetlen voltam, elkezdtem olvasgatni a műtétekről, de mint autoimmun beteg, kellett némi idő, hogy belevághassak.
Sziasztok!
Révész dokis cicik érdekelnének 😆 na és a tapasztalatok. 15 év után implant cserém lesz, tökéletes minden. Gáspár doki műtött, hozzá már be is jelentkeztem konzultációra, viszont ahogy itt olvasgatok, látom, hogy Révész doki arányaiban nagyobb implantot helyez be mindenkinek.
Én 10 évig fontolgattam és egy percre sem bántam meg!
3 éve boldog és elégedett cici-tulajdonos vagyok.
Kerüld a hirtelen mozdulatokat! Napról-napra jobb lesz, sok párnával el lehet lenni.
Nem sok időt adtál magadnak...azért majd vigyázz, hogy ne nyúlj a fejed fölé, hogy ne emelj nehezet.
Azért kissé robotosan mozog az ember lánya 1-2 hétig.
Ha furcsálják a kollégák, mond, hogy meghúzódott a hátizmod/vállizmod vagy ilyesmi.
Tél van, a réteges öltözködés takar.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok