Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Fú, hát ez így nagyon ijesztő. Szerencse, hogy a sebészed javasolta az Mr-t, és nem vette félvállról.
Nekem általában ez a tapasztalatom az orvosokkal mostanában h nem veszik komolyan a panaszokat és csak legyintenek mert futószalagon jön a következő páciens.
Szia!
A régi 325 köbcenti , az új 375. Muszáj volt egy kicsit nagyobbat mert a bőr már ki volt tágulva picit és nem akartam semmiképp felvarratni. Fura még, meg kell szokni. Nem ez volt a cél, nekem megfelelő volt a régi méret, de ez van :)
Igen, a tokban maradt. Az MR mutatta, hogy folyadék volt az implantátum körül.
Mivel én most 49 éves vagyok, eszembe sem jutott, hogy ne tetessek be helyette másikat. És azt gondolom, hogy 17 év után már amúgy is időszerű lett volna a csere, bár még pár évig vártam volna, ha ez nem így alakul. Nem terveztem, semmiképp nem kívántam ezt a műtétet, de az egészségem miatt nem volt kérdés a csere.
Nem volt benned olyan érzés, hogy kiveteted és nem kérsz bele új implit?
Én decemberben voltam így, hogy felvizesedett a bal cicim, nem fájt, csupán diszkomfort érzetet adott.
Gyorsan elmentem UHra, ahol azt mondta a drnő, hogy vszínű ki van szakadva az implantátum.
Voltam a plasztikai sebésznél, aki mondta, hogy cseréljük ki pu-ra. Ez lesz októberben.
Azóta lement a vizesedés és kíváncsiságból újra elmegyek majd uh-ra.
Elvileg, ha ki is van szakadva sem vándorol ki semmi a nyirokrendszeremben, mert egy tokban vannak. Állítólag sokan észre sem veszik a szakadást, csak csere alkalmával.
Jaj de jó, hogy ezt irtad:)
Remélem én is ilyen szerencsés leszek. Anno nekem is brutal volt, azt hittem meghalok...
Sőt volt olyan kósza gondolatom is, hogy kivetetnem a fenébe, nem kell nekem az ami a gyógyulással jár...
Mivel az implantátum helye megvolt, "csak" ki kellett cserélni, kevésbé fáj. Picit feszül, de kB ennyi.
Anno, amikor először tették be, az olyan brutal fájdalom volt 2 hónapig, a karomat alig tudtam felemelni. Ez semmi ahhoz képest.
Igen, én simán aludtam hason az elmúlt 17 évben.:)
Igen. Az ultrahangon látta a doktornő, hogy salátás jellegű.
Székesfehérváron élek. Itt voltam és itt is műtöttek.
UHon látták, hogy salátás jellegű?
Hol voltál UH és MR vizsgálaton?
Szia. Nekem is cserem lesz. Azt mondod, hogy nem annyira fájt mint az első?
Előtte te tudtál implantátumokkal hason aludni? Én nem bírtam, mert olyan volt mintha két kő lett volna ott, és nyomott. Most már tudok fel hason, de már 13 évesek az implijeim.
És még annyi...
A plasztikai sebész készített fotókat a kiszakadt implantátumról , mert kellett a csere garancia intézéséhez. Nem csak szivárgott, hanem teljesen szét volt szakadva és fordult ki belőle a "cucc". Annyiban szerencsés voltam, hogy a tokban maradt egyelőre. De körülötte már folyadék gyülem volt. Pfffffff
Szia :)
Engem ma 2 hete műtöttek és még 2 hétig itthon leszek. Fő a biztonság. A varrataimat jövő héten fogja átvágni. Viszonylag jól viselem, jövő héten már vezetni is fogok szerintem. Bár nekem cseréltek "csak".
A legnehezebb a lábadozás alatt a hanyatt fekvés. 2 hete migrénre ébredek minden reggel. Megveszek már, hogy nem tudok hason aludni. Ha átvágja a varratot, utána már megpróbálom az oldalra fekvést. Alig várom, bevallom őszintén :)))
Szia!
Kb semmi jele nem volt, hogy kiszakadt. Talán a formája változott meg annyiban, - azt is a párom vette észre, nem én - hogy jó pár centivel nagyobb lett az átmérője és olyan "szétterülős lett :)
Az éves ultrangon mondta a doktornő, hogy érdekes salátás jellegű az állaga belül, mutassam meg a plasztikai sebésznek. Ő javasolta az MR-t. Mert nem lehetett kívülről látni, csak sejteni.
Ez az én tapasztalatom.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok