Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Itt vagyok. Töröltem a régit naplót de van új. Kopogj!
Még csak 2 bejegyzés van de lesz sok mert rengeteg mesélnivalóm, eredményem van csak most picit szűken vagyok az idővel.
Sziasztok,
15 év után eljött az idő és visszatértem! :) Implantátum cserém lesz, teljesen problémamentes minden, gyönyörűek a melleim, de itt az idő a cserére. Van köztünk olyan, aki cseréltetett már implantot? Tapasztalatok érdekelnének :)
Szia!
Meglehet kérdezni az fb csoport nevét? Előre is köszönöm!
Bizony nagyon sokan eltüntek.
Eléggé lecsendesült a fórum sajnos.
Már nincs műtét előtti drukk pedig milyen jó is volt az amikor tiszta para volt az ember..
És beszámoló se..
Szia!
Ennek örülök, nagyon úgy néz ki, hogy vele mindenki elégedett. 😊 Én hülye napokat kerestem a Googleba, hogy hova menjek, véleményeket olvastam, annyi időm elment rá... Azonnal ide a hoxára kellett volna jönnöm. 😁
Sziasztok!
Akit érdekel írtam a második cicimről is a naplómban. Pap dokis 690-es kerek Arion.
Az első egy Afshin dokis Motiva 400-as.
De cuki vagy! Köszönöm!
Töltöm fel majd szép lassan a naplómat. Van miről mesélni a műtéteken kívül is. Csak elég rosszul állok idővel amióta 6 edzésem van egy héten de igyekszem!!
Sziasztok!
Megcsináltam újra a naplómat.
Igyekszem töltögetni.
Ha valakit érdekel jelentkezzen.
Motiva 400, Arion 700 és B-Lite 920 as cicikről és egy orrműtétről olvashattok.
A következőkről is sokat fogok írni:
Botox, hialuron, smink tetoválás, sport (extra mennyiségben), életmód.
Sziasztok!
A héten én is letudtam a mammográfiát + UH-ot a Ráday klinikán, amit itt javasoltak a Lányok. Csak megerősíteni tudom, tényleg nagyon értenek az implantátumos vizsgálathoz. 😊
Hajnal Klára doktornő egyenesen csúcsszuper, szakmailag, emberileg. 😍
Nagyon alapos vizsgálatot kaptam (10 év), minden rendben volt, úgyhogy szerencsére nincs teendő. 😁
Sziasztok,
Szivesen olvasnèk tapasztalatokat (esetleg keppel) Dr. Kovács Ferenc és Dr. Révész Zsolt nyalóka felvarràsokròl privátban vagy akár itt is. +1 èves hegrekre lennék kivancsi illetve a dokik közül kit javasolnatok implant cserére és felvarrasra, és miért?
Köszönöm szépen :)
Igen, nem lesz egyszerű neked sem. Talán annyiban, hogy tud menni, elég csak segíteni őt, bár ettől függetlenül igényli biztos, hogy felvedd, megöleld stb. pláne, ha nagyon anyás.
Nekem Picur pont ma 6 hónapos. Nem tudom mennyire lehet elhúzni a műtétet, ha műteni kell majd engem.
Minden attól függ, hogy a drúr mit fog mondani. Remélem csak jót😊
Nekem tényleg az a tapasztalatom, hogy kell a 6 hét a gyógyuláshoz.
Pici gyermek mellett nagyon nehéz lesz, lehet.😞
Én is nagyon sajnálom..
Remélem mihamarabb túl leszel az egészen.
Nekem a műtétkor a kisfiam 19 hónapos lesz. Nagyon anyás gyermekről beszélek. A tiéd meg nagyon pici, szerintem ő annyira nem fogja érzékelni, ha távol leszel 1-2 napot.(úgy olvastam 6 hónapos) Én is tartok ettől a részétől. Jobb lett volna kisebb korban ezt megejteni. A gáz az inkább ebben az egészben, hogy nem vehetem majd fel. Ráadásul abban az életkorban van, hogy csapkod, harap, üt ver. Majd egy nagy párnát fogok magam elé tartani, erre gondoltam.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok