Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, engem érdekelne majd, ha lesz naplód.
Kivancsi lennék az alkatomhoz milyen lett ez a méret.
Szia. Bocsi, de mi az a PU?
Milyen fajta implantátum?
Köszönöm szépen. Az első kontollig maradok ott a szállodában biztosra.
A második kontoll mikor lesz?
Volt aki azt is ott töltötte?
Sziasztok!
Szoktam nézni a fórumot, aztán gondoltam most már bemutatkozok.
Már régen szerettem volna ciciket, aztán idén volt egy dura fogyásom (bár csak 5 kg, de az én 55 kg-os átlag súlyomhoz az nagyon sok és látványos volt) és persze a nem sok cicimből még kevesebb maradt.
Úgyhogy nyáron elhatároztuk, és elmentünk dokihoz, és októberben meg is csináltattam.
Gödöllőn műtött dr. Gyetván János. Mivel asszimetrikus voltam, így
jobb mell 460, bal 395 lett, anatómiai csepp alakú.
Elsőre nagynak tűnt, mivel nagyon vékony is vagyok, és semmi alapom nem volt, de most már annyira megszoktam, hogy rájöttem,hogy pont ez illik hozzám.
Régen nézegettem a naplókat is, és úgy voltam vele, ha egyszer megcsináltatom, írok egyet én is. De annyira spontán és gyorsan vágtunk bele nyáron, hogy nem csináltam meg. De ha érdekes lehet, szívesen csinálok, és teszek előtte utána képeket.
Szia!
Fú, kitartást, elhiszem, hogy tele. :)
Nekem 4 nap után vették ki. Bár a négy nap alatt úgy megszoktam, hogy ott van :D
De azért egy hét után már elhiszem, hogy nagyon sok.
Szaisztok,
De. Kovács Ferencnél kb meddig szokott a drain cső bent maradni?
Implant csere és felvarrás is lesz.
Szia :)
Ma 1 hete műtötték. Még mindig bent van a cső és még mindig tisztul. Dokim szerint ez teljesen normális, talán jövő héten hétfőn ki is veszi. Hócipőm tele van már, bevallom őszintén. :)))
Sziasztok,
Márciusban lesz felvarrasom és implantátum cserém, text Polytech implantátumban egyeztünk meg, de beszélgettem másokkal és a PU-t jobban találnám.
Nagy a komulonbseg a 2 között? Most mirigy alatt van és fekve oldalra csúszik. 70c voltam anno, most 75E.
Hálistennek nem.
15 éve még 700 körül volt a műtét.
Valaki tud tapasztalatot írni arról, hogy a drén csövet hány nap után vették ki neki? Mert nekem már 4.napja bent van és még mindig folyik a savós vér.
Köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok