Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Örülök, hogy minden rendben :)
Ne foglalkozz a sok zaklató hülyével...
Mutogattad magad? Végül is igen, mert van mit mutatnod... más emberek amatőr szex oldalon mindent IS mutatnak, párok is... aki akarja nézi, aki nem, az nem.
Sziasztok csajok!
Szia Azsi!
Annyira kedvesek vagytok hogy gondoltatok rám!
Nincs semmi bajom!! Élek és virulok.
Több oka is volt hogy töröltem magam.
Az első hogy sokan kopogtattak és olyanok akiknek semmilyük nincs. Se hozzászólás, se napló.
Amikor elutasítottam őket nem túl kedves üzeneteket majd a facén illetlen képeket kaptam.
A másik hogy már alig van itt ismerős. A harmadik ahogy visszanéztem a képeket olyan furcsa érzés volt hogy mutogatom magam..
És egy hirtelen mozdulattal töröltem magam :)
De ha gondoljátok nyitok egy újat ami a lényegről szól sallang nélkül. A 3 mell, 1 orr műtétről. Ahonnan indultam és ahol most tartok. És hogy mit kellett és kell érte tenni.
Köszönöm Azsi, köszönöm csajok!!
Köszönöm a válaszod ❤️
Mekkora implant és izom alatt van?
Sziasztok!
1-2 új bejegyzés a naplómban, egy kis szépítészet.
Annyi, hogy nem látszik már az implantátum, összesorvadt.
Nincs komoly oka, meg voltam elégedve az előző orvosomnal, de 2 milla fölött én már nem szeretnék kiadni erre, ezért kerestem szimpatikus megfizetheto orvost,akinek még a munkái is tetszenek. Így akadtam Dr. Falus Gáborra. Bár már nincsen lassan 1,5 milla alatt egy orvos sem. Szívem szerint kivetetnem, de körte alkatom van, és nulla mellem maradna.
Sziasztok!Mi történt Rózsaböbével????
Valaki esetleg tudja???
Szia!
Látom Te is másik orvoshoz mentél.Komoly oka van esetleg?
Roncsolt és nem látszik semmi?Fáj?
Sziasztok. Ezer éve nem jártam erre... nemrég lettek a cicik 1 évesek. Nagyon sokat változtak, full természetes...sajnos😂
Voltam uh is minden oké . Egy éves kontrollon meg nem voltam. Majd teszek fel képet is valamikor hogy szerintetek milyen 🙂
Szia. Én például.
2010ben volt felvarras és implantátum berakva. Dr Krasznai műtött anno. Most februárban cseréltetem ki. Nagyon roncsolt már az implant OM, el is tűnt valahogy. Érdekes, mert a mammografiat és uh-n minden rendben volt szerencsére. Nincs kiszakadva.
Köszönöm!
Ő lesz a befuto, februárban műt.
Meg januárban megyek egy utolsó konzultációra hozzá.
Sziasztok!
Megállapítottam,hogy ez egy elég régi fórum :)
15 éve jártam itt,akkor műtöttek.
Van itt valaki a régiek közül,aki implantátum csere előtt áll?
Szia. Nem lesz túl nagy, ne aggódj. Le fog menni a duzzanat, és jóval kisebbnek fog tűnni. Türelem.
Anno nekem fel is varták, és legalább 3 hónapig idegen test éreztem volt. Már ott tartottam, hogy nekem ez nem kell. De aztán szép lassan minden megjavult.
Jó ideig még érezni fogod ezt feszítést, betonkeménységet, "kiselefántot" a mellkasodon és hogy lenézel rájuk és atyaég, mik ezek a kisdinnyék??!!
6 hét után fognak a szöveteid-izmaid engedni annyit, hogy minden a helyére kerüljön. Ez egy komoly műtét, vágnak ideget, izmot fejtenek fel, ezeknek sok idő kell, míg helyreállnak.
A 300 nem nagy, csak még a szemednek is szoknia kell ezt a látványt. Nekem a mellkasom lapos volt, mint a lángos...még most, 3 év után is rácsodálkozom, hogy mennyivel jobb ez így! Normális mellekkel!
Én még 3 hét után is szivárvány minden színében pompáztam szegycsontól köldökig...sok folyadék, kímélő ételek, vitaminok és idő és türelem és ebből a kettőből dupla adag!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok