Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok,
Rég voltam itt, 3 éves Pap dokis cicikkel. Semmiféle panaszom nem volt soha, elégedett voltam, azonban pár hónapja elkezdett a bal oldalam fura lenni, ha nyomkodom, tapizom semmi, de mégis olyan diszkomfort érzés, ami furán de kisugárzik a karomba is, főleg a bicepszembe, mintha izomlázam lenne (direkt nem edzem már 2 hete, hogy megnézzem úgy mizu)
2 hét múlva kaptam időpontot UH-ra úgyis az mindennek az alapja, remélem nincs gáz.
Viszont természetesen már rémeket látok. Ha cserélni kell, vagy bármi gebasz van, ugyanúgy számoljak az árral, mintha egy új mellnagyobbítás lenne? Akinek volt már korrekció, csere, bármi, szívesen veszem a válaszokat :)
Kövér Georgina rakott fel nemrég egy videót, neki mindkét implant kiszakadt, ami elég fura, pár éve műtötték és lehidaltam, hogy 2 misi fölötti árat mondtak neki. Kissé elhúzott ez is az elmúlt 3 évben.
Köszönöm az ajánlatokat! Orvost is tudnátok ajánlani?
Nekem 290 km lesz😊
Szerintem egy felső kategóriás dokinál min 2,3 is lehet az implant+felvarrás, de 2,5 millión se lepődnék meg.
Szerintem akinek 500ezres a kerete, hitel nélkül nem tud belevágni.
Ráadásul top kategóriás doki is ronthat el műtétet, a felvarrás amúgy is kényes téma,és akkor a korrekció áráról nem is beszéltünk.
Szia!
Én 9 hónapot vártam. Semmi gond nem volt. 1-2 hét segítség jól jön. Én 2 hétig nem is dolgoztam. Nekem nem volt abszolút vészes, de kinek hogy. Bő 1,5 évesek a cicik.
Dede, le fog az csökkenni.
Most még valószínűleg ödémás. ettől még nem sikerült félre,teljesen normális, és az is,hogy a két oldalon egyformán jelentkezik a duzzanat.
és változó,kinek mennyi idő alatt múlik el az ödémásodás, nekem asszem több hétig volt, fokozatosan múlt el,és lett egyre szebb :)
Sziasztok!
Hát csajok, én még mindig nem találom az orvosomat, akihez szívesen kés alá feküdnék:(
Ajánljatok legyszi olyan orvost, aki szépen varr és implantatumol.
Decemberre van időpontom a régi dokimhoz. De a honlapokon alig raknak ki képeket, előtte utáni állapotokról. Kopogtatni is kopogtatnek, de 2 gyerek mellett alig van valami időm, hogy bogarasszam, hogy ki kit műtött. Régen annyiban jobb volt itt, hogy ki rakták az előtte utáni fotót, és az ember látta kihez menne el szívesen.
Köszönöm ha írtok ajánláaokat.
Sziasztok!
Kb mennyit csokken a mellek merete a gyogyulasi idoszak alatt? A duzzanatra gondolok, most 7 hetes az egy oldali korrekciom, de meg mindig joval nagyobb a masiknal.:/ (azonos meretu implantok)
Koszonom a valaszokat! :)
Sziasztok!
Fogyással kapcsolatban lenne kérdésem. Implant plusz varrás után mennyit lehet fogyni hogy ne legyen baj a cicikkel?
Műtét előtt belehúztam de még lenne mit faragni.
Sziasztok, 6hetes varrás plusz implant cicis vagyok.
Normális az ha séta közben befeszül a mell? Mintha két kő lenne bennem, ha ülök vagy állok nem érzek semmi ilyesmit. Mellfeszülés meddig normális, munka közben elég gyakran érzem még. Jah és reggel a felülés is beton érzés. Köszönöm 🙂
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok