Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én sokáig leszorított felkarokkal jartam és összekulcsoltam a kezem a hasamon. Mikor wcre mentem, mintha pajcsot tartottam volna magam előtt és törzsből fordultam😆😆
Kitartást Neked!
Ez is álláspont.
Nekem az elsődleges az volt, hogy minél tovább tudjam szoptatni a gyerekeimet. Igény szerint szoptattam és nem fejtem.
Akkor egyáltalán nem érdekelt a melleim állapota, sőt nem is rontott rajta. Pár évvel későbbi fogyás (stressz miatt), na az elvitte a ciciket.
Gondolom, Te még nem szültél...
"A gyerek meg azt "eszik" amit kap."
Az első 6 hónapban az anyatej a legtökéletesebb táplálék.
Úgy tudom a tej elapad hamar, ha nem fejik a mellet. Ìgy nem okoz akkora károkat ès ha úgy van, lehet hamarabb cicit csináltatni. :)
A gyerek meg azt "eszik" amit kap.
Szia. Most csütörtökön?
Hu de jó... Várom majd a beszámolót:)
Én sem szeretném már tolni, 13 évesek már a mellimplantatumaim.
Mindenkepp írok neked.
Remélem, hogy hamar felepulok, mert anno mondjuk felvarras is volt,és akkor 3 hetet nyomtam az ágyat, annyira fájt. Most ugye ezt nem fogom tudni megtenni. Segítenek persze, csak rossz lesz nézni, és atelni mikor kereckedik fel, és nem tudom felvenni,vagy magamhoz ölelni. Etzol a résztől félek igazán.
Nagyon drukkolok, hogy minden jól menjen, de biztos rendben lesztek <3 Igen én is tudnék még tolni rajta, de nem nagyon merek, és nem tudom könnyebb lenne e később.
Remélem a család tud sokat segíteni, bár attól még biztos lelkileg is nehéz lesz, de gondoljunk arra, hogy rövid időt kell átvészelni :)
Majd írj, akár privátba, mert tényleg nagyon kíváncsi vagyok. És hajrá, hajrá, túl leszel rajta mindjárt.
Bocsánat, hogy beleszólok, de nem hiszem, hogy valaki a kalóriavesztés miatt szoptat, hanem mert a gyereke igényli!
Én is a fiamat 1 évig szoptattam, magát választotta el, lánykám másfél évig és én választottam el. Mellette persze ettek mást is, de igényelték és volt tejem is bőven.
Sziasztok! Van esetleg, olyan anyuka köztetek, aki viszonylag kicsi baba/gyermek mellett kényszerült az implantátum cserére? :) Ha igen, kicsit írnátok róla, mennyire volt nehéz gyerkőc mellett az első egy két hét?
Illetve, ha nem is anyukák, de bárki írna arról, hogy implant csernél, ha nem sokkal nagyobb méretűre cserélnek, akkor könnyebb e gyorsabb e a felépülés, mint az első esetben?
És az utolsó kérdés, most milyen árakon mozognak kb. az implant cserék, engem Dr. Kelemen Péter műtőtt még 2011-ben, sajnos nem igen tudok várni a cserével, a kislányom 10 hónapos lesz a műtét idején, de megvallom őszintén nagyon drágának éreztem, a mostani konzultciós Ő kb 1,5 millió körüli árat mondott, de lehet ez reális, más dokik is ebben az árkategóriában mozognak? Mert a munkájával maximálisan meg voltam elégedve még sok sok éve. :) De azért lehet érdemes lenne körbe néznem, ha más ugyan ilyen jó szakemberek ennél olcsóbban dolgoznak, kiket tudnátok ajánlani még?
180 cc a jelenlegi méretem, nem szeretnék sokkal nagyobbat, szoptatás után se változott a formája. :)
Oldalra fordulni 6 hétig nem lehet, de csípődet el tudod fordítani.
Vezetéshez nekem kellett 4 hét.
Szia .
Varratszedést utánna vízálló tapaszt kapsz rá ,és azzal már tudsz zuhanyozni .Vezetni dokim 3 hetet mondott ,de 1 hét után simán ment ,persze óvatosan .
8 napja cseréltek implantátumot - 17 év után - a kérdésem, szerintetek mikor lehet tusolni, oldalra feküdni, vezetni?
Köszönöm a válaszokat :)
Sziasztok!
17 év és 2 gyermek ( 13.5 és 7.5 hónapig szoptattam őket) után lassan érik az implantátum csere.Sokat veszítettek a feszességükből és ugyan az uh-k alkalmával eddig minden rendben volt de azért csak 17 évesek az implantátumok 😵
Nagyon elvagyok veszve, annyi orvos van már a szakmában.
Anno Gáspár doktor műtött,félig mirigy félig izom alá ,380 .
Kezdek visszaolvasni ,minden infó érdekel az orvosoktól ,árakról na és maga a cserével kapcsolatban.☺️
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok