Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Koszonom neked is!!:)
Beengedsz a naplodba?:)
Minden rendben lesz és visszagondolva azt fogod mondani hogy úristen ezért aggódtam?!
Én a műtét másnapján azt mondtam hogy akár most újra kes alá feküdnék, sokkal rosszabbra számítottam. Nagyon akartam a ciciket, ezért nem is érdekel hogy fáj :) Egyébként meg nem mondhatnám hogy fájt inkább furcsa érzés de ahányszor rápillantottam a melleimre nem is érdekelt :)
Jelentkeztem a naplodba:) beengedsz?
Koszi a valaszod:) kicsit megnyugodtam:)
Koszonom a biztatast:)
Azert aggodom,mert nagyon pici alapbol a cicim:( de probalom elterelni a gondolataimat a fajdalomrol es az eredmenyre koncentralni :( :)
Koszonom lanyok!:)
Igen,sajnos tulstresszelem ,mint minden mast :(
Koszi a valaszod:)
Akkor bizony nagyon fogok szenvedni :((
Sok tenyezotol fugg, pl: mekkora implantatumot raknak be, mekkora volt az eredeti mell meret es milyen a szovetallomany (feszes, logos, zacskos), hova ultetik be (mellszovet ala, izom ala), es termeszetesen milyen a fajdalomerzeted. Azert nem irtam turokepesseget, mert annak csak a turesben van szerepe!
Ha valaki sajnos logos mellel, keves miriggyel rendelkezik es csak akkora implit rakat be hogy szepen alljanak a mellei es azt is mirigy ala, akkor valoszinu sokkal kevesbbe faj majd neki mint annak, akinek kicsi, feszes cickoi vannak es brutal impliket rakat izom ala. Na az fáj de rendesen!
Azt mondjuk gondoltam:(
Amugy milyen fajdalomra kell szamitani?(szorito,feszito...vagy minden egyben?)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok