Különböző életkorú focisták egy meccsen (beszélgetés)
Akár kollégiumban is érhet valakit baleset, ahol kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedhetnek.
Elég lehet egy rossz lépés és a bokádnak annyi.
Tánc, ami egyéni sportág - hány karrier ment tönkre egyetlen rossz lépés miatt, amiből súlyos térdsérülés lett.
Kedves Kérdező!
Google a te barátod! Keress rá nyugodtan Puskás Ferencre. Ha az emlékezetem nem csal ő is 15-16 éves volt, amikor a Kispest Honvéd (ma: Budapest Honvéd) csapatában, majd a felnőtt válogatottba bemutatkozott. Ha jól tudom, akkoriban nem is léteztek korosztályos válogatottak, max. talán korosztályos bajnokságok.
Ahogyan már többen írták is, hogy minden sportágban benne van a sérülés. Jó néhány éve Késmárki Bence esete borzolta a kedélyeket, aki szintén meccsen sérült meg. Hasonló sérüléseket szenvedett, mint a kérdésedben érintett tinédzser, ráadásul ő akkor még fiatalabb is volt. Máig él. Ráadásul nagyjából 1 év kihagyás után mintegy 4 évig még játszott is aktívan.
:)
Szegény apám ha megérhette volna a digitális korszakot. Kijárt a térre sakkozni, vagy időnként elkapott egy-egy haveromat hogy sakkozzanak vele
Ma meg akár ausztrál sakkozóval is játszhatna, vagy MI-val, online
Áááá, én lehet, hogy aközben is képes lennék lesérülni. Az unalomtól elaludnék és a fejemet beleverném a sakktáblába:DDDD
Egyébként szeretek sakkozni!;)
Ilyen a sport!
Nem csak a foci. Bármelyik sport közben történhet sérülés.
21 éves koromig voltam versenysportoló, és nagyon sokszor voltam sérült, és sérülten is mentem edzésre és versenyre is, ahogy tette ezt mindenki.
És hiába voltunk kb. egy idősek, egy súlycsoportban, nagyon durva sérüléseink lettek. És sosem lett sérülésem, ha az edzőmmel judóztam, pedig kétszer idősebb volt nálam és a súlya is kétszer volt több;)
Sőt! a tornaórán is történhetnek balesetek. A fiamnak kétszer tört el a keze tornaórán.
A tesómnak a lába tört el pingpongozás közben, pedig ez csak játék volt.
Sajnálatos, hogy hallunk ilyeneket, de annyi szerencsétlenség történik amúgy is.
A kapu rádől a gyerekre és meghal, stb.
Hiánypótló topik :)
Én vakokat is láttam csörgőlabdával játszani
Még nem kaptál behívót a kötelező focira?
De te már lehetsz kapus is, hogy ne kelljen annyit szaladni.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Tampon tapasztalatok ( különböző tipusok)
- Mennyit érnek meg a különböző valós, vagy valótlan termékek?
- Utazunk! Véleményeket kérek különböző városokról. Mit érdemes megnézni, mire kell vigyázni? Akármit amit tudtok róla.