Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nyugi biztos nincs.
Nekem is lehet érezni csomókat és csak megduzzadt mirigyek.
Én most vagyok két hetes és azt mondta az orvos hogy jövő héttől kezdhetem kenni magam...
Nekem a Dermatixet és a Cicaplastot ajánlotta az orvos... nagyon nagy a különbség árban, de nyilván a jobb hatás érdekében ezen már lehet hogy nem kellene spórolni..
Nagyon aranyos a doktornő.
Mi egyszer félreértettük egymást, ő nem írt be engem én meg balatonról felmentem Pestre és amikor telefonáltam neki hogy nemsokára odaérünk a rendelőhöz csak csodálkozott hogy hát hozzá fontos vendégek mennek nem ér rá. Na lefagytam. De azt mondta várjon csak, felöltözök és megyek, 5 perc múlva ott vagyok.
Szerintem ez mindent elárul róla.
Érti a dolgát és nagyon kedves.
Nekem pl megéri felmenni hozzá innen.
Tegnap voltam mell UH-n Szalai doktornőnél.
Nagyon cuki idősebb hölgy, kellő tapasztalattal a háta mögött.
(Megjegyezte, hogy nagyon elismert az előző orvosom a szakmában, aki az utolsó 3 évben csinálta az UH-t, 30 éve foglalkozik mellekkel.
Ne váltsam le!)
A lényeg, hogy az első dolog amire rákérdezett az a nem létező mellbimbóm.
Mondtam, hogy igen igen, na ezért lesz egy korrekciós műtét hamarosan.
Az UH vizsgálat megerősítette a Kovács doki által gondoltakat, miszerint le van varva a tejcsatorna és ezért húz be a bimbó.
Nem emlékszem pontosan melyik szót használta a doktornő a kontúrost vagy pedig a kontrasztost.
De a nem létező bimbónál élesen kirajzolódik egy erős kontúr, ami szerinte egy cérna...megnyugtatott, ő úgy gondolja ezt az orvosom majd könnyen korrigálja.
Mondta nagyon szép cicik és jól eltalált méret. Kérdezte csere is lesz vagy csak korrekció.😊
Belopta magát a szívembe...nem azért mert dicsért, hanem azért mert éreztem a törődést.
Nagyon laza a doktornő, nem botránkozik meg a mű csecsek láttán.
Ami viszont érdekes számomra, hogy hullámos az implant (1,5 éves Pu).
De ez is általános dolog szerinte, nem pedig egyedi eset.🤔...van szépen saját állomány is, ami kissé kisétált oldalra.
Összeségében bimbót leszámítva, minden rendben.😉
(Van a bal hónaljamban egy nyirokcsomó, ami már a Pu-s műtét előtt is jelezte, hogy jelen van. Jelenleg 9 mm, ami jó, mert nem 1 cm-es. Ez csak azért fontos, mert ha nagyobb lenne 1 cm-nél akkor aktív gyulladás lenne).
Sziasztok!
Pozitív tapasztalatot szeretnék megosztani mammográfia témakörben.
2018 őszén voltam először, mert ugye implant csere előtt álltam. Akkor egy txt 425 Arionom volt, saját állománnyal. Naaaagyon féltem a vizsgálattól mert sok nőt ismerek, aki implant nélkül is megszenvedi ezt a vizsgálatot és inkább el se megy!
Duna Medical Centerben voltam és hatalmas pozitív csalódás volt! Semmi extra fájdalmat nem éreztem!
Most PU implantom van, ami ugye áll mint a cövek.
Most még jobban féltem a pu tulajdonságai miatt, mert hogy nem lehet mozgatni ide-oda, ki van tapadva.
Ugyan oda mentem vissza most, 1.5 évvel a műtét után. Semmit de semmit nem éreztem, nem hogy fájdalmat, de kellemetlenséget sem!!
Azt gondolom, aranykeze volt a hölgynek és a gép is profi, ez nagyon sokat számított. Illetve amennyire tudtam, “laza” maradtam.
Menjetek komplex szűrésre, mert nagyon fontos és nem kell félni tőle implantátummal sem! Az uh önmagában kevés, a CT mammográfia pedig szart se ér, csak hamis megnyugvást adhat!
Mi miatt volt gyulladás a melledben, mennyi ideig, és hogy sikerült levinni?
A crp-m 140 volt, és más értékek is össze-vissza voltak júliusban, ezért örülök a mostani jó leletnek. Köszönöm a jókívánságokat🌷
Fél év!!!!!!
Legyél türelmes, még csak 2 hetes vagy. Ilyenkor még kar ezeken agyalni.
Ennyi idő alatt a masik se állt még be.
Szia Judit! Mielobbi gyors felepulest kivanok🤗 Es kitartast a hatralevo periodusra🙏🏻
Csak egy mondatot a gyogygombaval kapcs engedj meg. Tudom, h mindenki masban hisz, nem beleszolni szeretnek, de edesapam leukemias volt par eve es a hematologusa annyit mondott, h bmivel kenyeztethetjuk az oreget, de egyet ker, semmilyen gyogygombas dologgal a kozelebe se menjunk, mert nagyon artalmas, ok tobb soron is adnak olyan keszitmenyt neki, ami a testen beluli gombasodas ellen hat, igy csak egymas ellen dolgozunk, ha olyat adunk. (Nekem mondjuk eszembe se volt) Termeszetesen az egy teljesen mas eset volt mint a tied, csak egy orvosi velemenyt irtam le. Amugy apam azota teljesen felepult, hala az egnek. Kivanom neked a gyors gyogyulast☺️
Szia Judit!
Örülök hogy hallok felőled, többen is aggódunk miattad. Sajnálom hogy így alakult, egy rémálom amit megéltél. Remélem gyorsan rendbe jössz!
Azon kívül amit felsoroltál még a Bioptron lámpát lehetne megpróbálni.
Sziasztok!
Tudom, hogy kerestetek, érdeklődtetek, ne haragudjatok, de nem voltam olyan testi lelki állapotban, hogy írjak. Nem eltűnni akartam, az eredeti terv az lett volna, hogy hamarosan jelentkezem miután túl vagyok a nehezén, és happy endről számolhatok be boldogan, nem akartam napról napra csöpögtetni a történéseket. Sajnos a happy end elmarad. 2 hét láz, 10 nap kórház, jópár hidrogén peroxidos betadinos átmosás után, 3 hetesen rengeteg kínlódás, szenvedés után ki lett véve a jobb oldali implantátum, ami számomra akkor a megváltást jelentette a pokoli fájdalmak miatt. Ezt megelőzte egy másik műtét, amikor is ki lett véve, lemosva, és visszarakva az implant, illetve 2-3 dl alvadt vért kellett kikotorni, az volt a hónalj alatti duzzanatom. Ekkor lett levéve a tenyésztés is, ami sajnos bakteriális fertőzést igazolt, ezért mivel egy biofilm réteget képző, makacs baktériumról van szó, ami javarészt rezisztens a fertőtlenítőkre is, antibiotikumokra is, így mondanom sem kell, hogy nem volt sikeres ez a beavatkozás. A kórházból hazamenetelem napján elkezdett folyni a savó, es iszonyatos elviselhetetlen fájdalom vette kezdetét, amire azt mondtam, inkább megszülnék egy gyereket. Vagy kettőt is. Csak ezt ne. Mintha öngyújtót tartottak volna oda belülről. Veszettül égett, mart. Ezután 3 nappal, (addig bírtam) megtörtént a kivétel.
Jelenleg láztalan vagyok 7 hete, a közérzetem jó, csak most kb 2 hete megint fáj, mostmár implant nélkül. (a bal oldali bent van, az jó, és nagyon szép) Nem mondom hogy nyugodt vagyok miatta, de nem tudom mit tegyek, hova menjek, mit vizsgáltassak már magamon. Tenyésztés sebváladékból már nem lehetséges, mivel le vagyok zárva, nem folyik sehonnan semmi. A hemokultúrás vérvétel pedig ki se mutatja, negatív lett, pedig akkor voltam a legrosszabbul. A masfel hettel ezelotti laborom jo, crp ertek jo, mellkas rontgen jo, de lehet hogy a héten megismétlem a vérvételt. Tegnap voltam MR-en, mert a hátam is piszkosul faj, gondolom a 6 hét fekvés nem tett neki jot. Volt egy thermokamerás /hőtérképes vizsgalatom is, amin pirossal mutatja a fajdalmas reszt, tehat gyulladt. Rengeteg terméket vettünk alternatív kezelésként, a legjobb multivitamint szedem, plusszban külön C es D vitanint, biokult-ot a belfloramra, oregano olaj cseppeket, homoktövist, céklalevet, búzafűlevet, herbaferm-et, kékszőlőmag és bogyóhéj kapszulát, fokhagymát, máriatövist, glutationt, gyógygomba szirupot. Pár napon belül itt lesz a legerősebb manuka méz, és a lavin spray.
Ha valaki tud még tuti tippeket, etrendkiegészítőket, vagy orvost, szuper infektológust, bármit, várom 🙂
Nem akarom elvenni senki kedvét a műtéttől, ez az írás azert szuletett meg, mert ugy ereztem hogy ennyivel tartozom. A kényesebb reszleteket kihagytam, dióhéjban ennyi a történet. Vége majd akkor lesz, ha ismét 2 szép mellem lesz, és jól leszek, és élhetem tovább a kis életem ahogy előtte. Nem tudom mikor jön el, amíg panaszos, addig biztos nem. Nem kellemes 555cc kontra nullával. Megbántam? Igen. Ezerszer. Sokminden átértékelődött bennem amíg bent fekudtem, es nem tudtam mi lesz a vegkimenetel.
Ui:Előzmények egy 280cc 15 éves hibátlan csepp alakú mirigy alatti implantátum lett cserélve izom alá 555 b lite-re.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok