Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Azt hittem az injekció miatt kevesebb az esély a trombózisra. Nekem endometriózis miatt kell gyógyszert szednem, de olvastam hogy sokan azért álltak át injekcióra mert a gyógyszertől nagy esély van arra hogy kialakulhat. Ezért gondoltam.
De egyébként már maga a műtét okozhat trombózist szóval nem értem miért a gyógyszerre fogja a nőgyógyász. :D Inkább beszélj a operáló orvossal.
Azért nem ajánlják a műtétet menstruáció alatt mert vérzékenyebbek vagyunk olyankor. Nekem a fogamat se húzta ki a fogorvosom amikor meg volt.
Drága Bimba!
Ha jól tudom ma mész ..
Nagyon drukkolok neked és csodaszép ciciket kívánok !!!
Írj majd ha tudsz 😘😘😘😘
Na ezt nem tudom. Szerintem máshogy működik mint a hormon gyógyszerek. Mert a gyogyszert több ideig vagy folyamatosan sokáig kell szedni, az injekcio meg egyszeri alkalom.
Kérdezz ra a dokidnal mit mond rá.
Lányok!Egy kis segítség hátha ti tudtok valami tanácsot..
Olyan peches vagyok,hogy pont a műtétemre írja a telefonom,hogy megfog jönni.Gyógyszert nem szedek.Hívtam a nőgyógyászt azt mondta nem írhat fel gyógyszert amivel ellehetne tolni, mert az meg a trombózis hajlamot fokozza..Ha megműtenek így (gondolom igen,sose kérdezték mikor jön meg)enem akkor is zavarna egy ekkora műtét után,hogy ezzel kell foglalkoznom..Van valami ötletetek,hogyan lehet eltolni máshogy?
Én műtét előtt egy héttel kaptam egy jó kis arcüreggyulladást, emiatt el kellett tolni a műtétet egy héttel. Nekem napi 2000 mg C vitamint kellett szednem az orvosom UTASÍTÁSÁRA.
Mindenkinek mást kell csinálnia, én azt tanácsolom megkérdezd meg orvosodat.
Sziasztok!
Ez a vitamin szedés engem is nagyon érdekelne...pár hete egy kedves hölgy a csoportból majdnem leharapta a fejem,amiért azt mertem írni,hogy a c-vitamint a műtét előtt abba kell hagyni. Pedig nem én találtam ki,hanem amit kaptam tájékoztató papírt "műtét előtti teendők" címmel le van írva. Igaz volt olyan doki is aki azt is mondta,hogy a mensi első napjaiban nem műtés volt aki ezzel nem is foglalkozott.
Szia .
Igen ,ő műtét előtt is ,és műtét után is kérte a C vitamint szedését .
Sőt a zárójelentésben is szerepel :)
Ezt találtam Viczián oldalán..
1 héttel a beavatkozás előtt javasolni szoktam 1 000 mg-os C-vitamin vagy multivitamin szedésének elkezdését, E- vitamin, illetve acetil-szalicil tartalmú gyógyszerek (pl. Aspirin) elhagyását.
Sziasztok!
Valamikor írtatok erről,de csak átfutottam rajta,vitaminokkal lekell állni altatás előtt?Immunerősítőt és B vitamint szedek plussz C vitamint ja meg Cinket..sajnos enélkül olyan az immunrendszerem,hogy amiatt nem műtenének..Ha lekell állni,mennyivel előtte kellene?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok