Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Saját zsírral való töltés miatt ezért is vannak kételyeim, viszont nem is akarok hatalmas méretet, tényleg csak +1 kosár tökéletes lenne☺️
Mennyire volt alapod?
Mivel nem élek ausztráliában, hogy egy másik szimpatikus és világszinten elismert orvoshoz menjek, így “kénytelen” vagyok az itthoniak közül választani.
Milyen rossz tapasztalatod van vele?
Lanyok!
Segitseg kellene.
Valahogy nekem nem jönnek be a kerek implantatumok, tenyleg szeretnem, ha termeszetes formaja es kinezete lenne, emiatt valasztanam inkabb az anatomiait.
Soknal olvastam, hogy mennyi gond van vele, külföldön viszont rengeteg nönek ilyet raknak be.
Most akkor mi is az igazsag?
Sziasztok!
Ki mit tud arról, hogy ciciműtét után hány napot kell várni a repüléssel? Külföldről jönnék haza megcsináltatni,kb egy fogkefével h ne kelljen cipekedni se :D köszi!
Szia,
Én is kopogtam mert hasonló ciciket szeretnék, 70A > 70C
Sima nagyobbításban nem rossz.. pici 0 alappal rendelkezőknek szépet csinál. Hát a felvarrás nem az erőssége sajna...
Ismerősömnek szépet csinált 00 alapra sima nagyobbítás. Tényleg gyönyörű .
Én egy ilyen műtéttel biztosan nem
Őt választanám.Amit láttam felvarrását régebben az nem volt szép,a nagyobbítás meg igény dolga nekem nemtetszik a munkája.
Sziasztok,
új vagyok itt a fórumon. Azt szeretném megkérdezni, hogy Ti mikor fizettetek a dokinak. Műtét után? Átutalással? Szeptember végén lesz a műtétem és erről még nem esett szó. Egy konzultációra még megyek, de szeretnék előre felkészülni, hogy "mi a szokás". Köszi a válaszokat!
Tök felesleges pláne Mo.on főleg az általad írt dokinál.
Keress pici cici párti dokit. 275-290 cc implivel észre se veszik hogy mű cicko
Sziasztok, véletlenül saját fórumot indítottam, aztán szóltak hogy jöjjek ide, úgyhogy itt vagyok! :) Viszonylag új vagyok itt, ám rengeteget olvastam már plasztikákról, több plasztikás csoportban is benne vagyok, most mégis kicsit kétségbe vagyok esve..
Nem szeretnék hatalmas dinnyéket, esztétikus méretre vágynék. 75-80/A-s vagyok, azért szoktam inkább 75öset hordani, mert akkor majdnem úgy tűnik mintha kb kitöltené látszatban a kosarat, valójában 2-3 ujjam is befér a kosár oldala és közém.
Super push up-ot szoktam hordani, de már rettentően fáj és 5 év hordás után fibroadenomám alakult ki miatta... (ami valószínűleg ideget is nyom, így majdnem mindig fáj)
Eddig is meg szerettem volna csináltatni de sosem jutottam el addig. Mivel arányos szeretnék maradni, ezért sok nagyobb méretet erőltető orvos ki is esik.
Viszont sokszor elgondolkozok, hogy kell-e implantátum, ha -A/sokA kosárból B vagy B+ szeretnék lenni? Nem lenne jobb zsírfeltöltés? Vagy nem olyan tartós hogy megérje?
Budapesten szeretném megcsináltatni, Pataki Gergely lenne az igazi, bár tudom hogy hozzá kb lehetetlen bejutni. Ezzel kapcsolatban ha valaki tudna segíteni az jó lenne.. Bár mostmár lassan ott járok, hogy tudjak végre elindulni az úton. Csak sajnos az a baj, hogy egyetemen tanulok, rengeteg gyakorlatom van, és kb csak nyáron lenne olyan 4-6 hetem mikor tudok pihenni és úgy meglenni, hogy ne kelljen könyveket, köpenyt/munkaruhát magammal hordani és rohanni suliba vagy klinikára. Pesten van olyan orvos, aki ezt tudja tolerálni? (Persze itt is Pataki is érdekelne, csak tényleg azt olvasom mindenhol, hogy mivel az enyém nem egy nagyon komplex műtét, emiatt nem vállalna el)
Bocsánat ha kicsit sok voltam és remélem tudtok segíteni😅
A jobb oldalt a mellemnel nem tapadt le az impli es konkrétan mozog le fel.
Voltam dokinal de kisse nem ertem a valaszat mivel ha megmut akkor ki akarja venni es ugyan azt tenne vissza tokszukitessel. Kicsit parazok a fertozes veszelytol stb .. En mondtam neki annyit szeretnek csak hogx tolja fentebb a helyere es az aljan szukitse.
Szemmel lathatoan is lentebb van a jobb oldali mint a bal. Komolyabb fajdalom stb nincs csak mozgasnal kellemetlen.
Szia
Adritiszi és Feherkiranak volt egy időszak amikor kivették az implantot és felvarrás volt.
De átmeneti állapot volt azóta implisek mind a ketten.
Ők biztos tudnak Neked segíteni ezzel kapcsolatban.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok