Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Valakinek volt érzestelenítesben tokszűkítés?
Koszi
Sziasztok!
Új vagyok, vagyis régi ùj!
10 éve volt mellnagyobbításom, de most szeretném kivetettni!
Van köztetek valaki, aki kivetette az implantátumot és felvaratta a cickóit? Szeretnék tanácsot és infót kérni! Kit ajánlanátok stb...
Sziasztok,
Kedden megyek konzultációra Dr. Pap Péterhez. Nagyon izgatott vagyok, de azért izgulok is. 26 éves vagyok de már 14 éves korom óta tudom, hogy meg akarom csináltatni a melleimet. Most tényleg meg volt az elhatározás hogy spóroljak, és idén meglépem.
Decemberben szeretnék műtétet, erre nem sok esélyt látok. Van valakinek tapasztalata Dr. Pap-nál, hogy mennyit kell várni? Vagy ez a vírus úgy is megborított mindent. Augusztus elején kértem időpontot konzultációra és szeptember végére kaptam, ami picit aggasztó.
Korábban sokat olvasgattam itt ezért is választottam őt, remélem még mindig jó a vélemény róla.
Azért is tudtam már ilyen fiatalon, mert körülnézve a családban nem sok esélyt láttam bármire. Igazából nem tudom mekkora lehet a mellem 70A vagy 65A? De mivel ilyen melltartót nem árulnak ezért a legszivacsosabb Tezenis 70B-t hordom. De nem jó rám, csak megoldom valahogy 😅🥺
Alapvetően nem szeretnék nagy melleket, csak arányosakat. C kosár, ami azért nem túl nagy mert nincs nagy körméretem.
173cm és kb 53kg lehetek.
Több kérdésem is lenne, de így is hosszú ez a poszt 😅
Lányok, segítsetek! Milyen sportmelltartót érdemes venni? És milyet nem? 10 hónapja műtöttek, még csak most kezdek rendesen edzeni. Igazából elölcipzárast szeretnék, de abból elég kicsi a választék. Így minden más is érdekel.
Köszönöm előre is!
Nagyon gyors és fájdalom mentes gyógyulást kívánok !
Hű nagyon kiváncsi vagyok én B-lite cicire tippelek ..
Jelentem meg volt a műtét és minden rendben ment...
(legalábbis senki nem jelezte az ellenkezőjét 😉).
11:45-kor kezdték és 16:00-ra már a szobámban is voltam a 2 órás megfigyelőt is beleszámolva.
Fájdalmam nincs, csak a torkom fáj...(gondolom hat a cucc amit vénásan kapok).
Az altató viszont kiütött rendesen, mert este 21:00-ig húztam a lóbőrt😴.
Kisimúlt fejjel ébredtem😃.
Holnap már látom a bimbiket is.
Drukkoljatok, hogy karcoljon mind a kettő😉🙏.
A Pu-t kivette a doki...
(itt a klinikán döntöttem el reggel , hogy akkor melyik implant legyen a befutó).
Leszorítópántot nem kell hordanom...jupppié.
Majd jelenkezem még.
Puszikák
A fogamzásgátlók folyamatos szedésével lehet eltolni, de tudtommal, ez minden fogamzásgátlónál működik. Az injekciós ua, viszont jobban megdobja a hormonokat.
Való igaz, hogy a fogamzásgátló, az arra genetikusan hajlamosaknál vagy egy bizonyos kor után, megnövelheti a trombózis előfordulásának esélyét. Nem ismerem a korodat, de ha nem volt tromophilia vizsgálatod, akkor nem lehet tudni, hogy genetikusan hajlamos vagy-e. De még ha az is lennél: én az vagyok, ezért én automatikusan kaptam Clexane-t a műtétem előtt és után, és nem kaptam trombózist.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok