Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kb mennyi idő után csúszott el az állományod?
Most dobja ki a szervezet a sok méreganyagot. Altatószert meg a gyógyszereket.
Nekem az arcomon olyan zsíros volt a bőr hogy kenyérre lehetett volna kenni. :D
Jaj dehogy, ez nem breast implant illness, nekem is volt, elmúlik, ne félj! 😊 Kb. 4.hónapra normalizálódott minden. Kitartás, türelem!
Sziasztok! Tapasztalt valaki pattanásokat a műtétet követően? Most leszek 3hónapos és a műtét óta nagyon megszaporodtak a pattanások az arcomon, a hátamon és a vállaimon. A bőröm is zsírosabb. Olvastam a breast implant illnessről ami ezeket a tüneteket is produkálhatja, de reménykedem benne, hogy volt valakinek ehhez hasonló tapasztalata a műtétet követően, és ahogy megszokta a szervezete az implantátumot elmúlt. Szerintetek van erre esély vagy valószínű, hogy maradnak a pattanások. Egyébként nem szoktak lenni rajtam. A mellkasomon is jött elő pár. Másra nem tudok gondolni csak a szervezetembe bekerült idegen anyagra. 😭😫
Szegycsont szélesség
Mellizom tapadása
Implant méret (szélesség)
sziasztok!
a mell közti távolság mitől függ?
Szerintem kíméld az izmokat és a varratokat. Nagy műtét ez, akárhogy is nézzük, 6 hét kímélet javasolt, hogy kitapadjon az implant, hogy a belső varratok is békében legyenek, hogy az izmok tudjanak regenerálódni.
Igen hatással van rá.
Én rögtön műtét után felnyújtóztam egy gombért, jól le is szidtak a nővérek.
Mondtam, hogy azt hittem nem tudom majd csinálni, mert fáj, nem azt, hogy nem szabad.
Porszívózás, hirtelen mozdulat, vagy olyan, ami ismétlődő tilos. Az első két hétben rátámaszkodni sem szabad a kezedre pl. felülésnél, mert az is befolyásolja a későbbi formát.
Hát lehet hogy baromi szerencsés vagyok, de én úgy érzem hogy menne ha akarom vagy ha muszály lenne... de a nagy kérdés az számomra hogy a kívánatos eredmény elérését hátrányosan befolyásolja-e?
En ugyanakkora lipoelasticot rendeltem, mint amekkorat kaptam, es meg most is jo a meret.
Termeszetesen, ha a korhazban is lipoelasticot kaptal, es jo a meret, akkor ugyanakkorat kell venni
Szia!
Én ugyanakkorát vettem, de őszintén eszembe sem jutott megkérdezni, lehet más méretet mondtak volna. Viszont mivel most műtöttek nem vennék annál nagyobbat a helyedben, hogy rendesen a helyén tartson.
Nem valoszinu, de az ott dolgozo holgy segiteni fog a tokeletes meret kivalasztasaban
Sziasztok! Ha a műtét után a kórházban kapott melltartóm 70 / C, és holnap mennék a Budagyöngyébe venni egy váltást, akkor ugyanekkorát kell vegyek?
Kösziii👙
Kizárt, hogy menjen....seprés, porszívózás, törlés....nekem még 6 hét után is nehézkesen ment. Ráadásul mindent elég lendületesen csinálok, beleadok mindent és a hirtelen erős mozdulatok nagyon kellemetlenek voltak.
Szerintem hanyagold. Hiába vagy óvatos mozgatod a kezeimet folyamatosan es dolgozik a mellizom.
Nem tudom ki hogy volt vele, de nekem a törölgetés nehezen megy még most is. ( 7. hét). A széles karmozdulatok nagyon rosszul esnek. Lehet hogy nem tilos, de engem akkor is a hidegráz tőle.
Szerintem azt az orvost felejtsd el :(
10 naposan óvatos takarításról portörlésről mi a véleményetek?
Műtét után kinek meddig volt ödémás illetve duzzadt a melle?
Sajnos az állományom lecsúszott. A dokim szerint mirigyállományt kellene kivenni.
Dobtam egy pár nyári cicis fotót a naplómba, akit érdekel .... 😉
Miért kell újra műteni? Nem jött be a PU?
Új bejegyzést írtam, ha esetleg valaki szívesen “matekolna” velem :)))
Engem most mutott szerdan, ha gondolod, irok, h mikor kell menjek. Eleve Revesz szereti benn tartani a draineket akar 5 napig is, nekem is csak hetfon du veszi ki. Utana majd 1 hetre ra kell menjek megint. Majd irok, mi-hogy lesz.
További ajánlott fórumok: