Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem 7-én lenne a műtétem, minden vizsgálatot megcsináltattam ami kell, gyerekfelügyelet, szabadság stb.
Nem tudok hamarabb hazamenni, még 2 nappal előtte sem, nemhogy egy héttel! Mennyivel egyszerűbb lenne ha nem lenne kötelező Magyarországi teszt, hanem az ittenit( Ausztriai) is elfogadnák...
Igen csak nálam az a helyzet, hogy nagy valószínűséggel szeptember 6.-án tudok haza menni mikorra már karanténba teszik a külfödről hazatért magyarokat, és csak 2 negatív teszt ellenében mentesülnek a karantén alól...Ergó egy hetem lesz beszerezni a 2 negatív tesztet műtét elött.
Ezért nagyon nem mindegy, hogy hol és mennyi idő alatt van meg?
Én nem hívtam fel őket, az orvosom asszisztense intézte.
Műtét napján csak bementem, és megcsinálták. Megvártam az eredményt, és mentem lepakolni a cuccaim. Háznál nem tudom, hogy egyből meglesz e, ez szerintem nem gyorsteszt volt.
Fogalmam sincs mi a neve, feldugták vagy az agyamig azt a pálcát. Voltam előtte héten a Lászlóban is teszten (amit biztos elfogadnak mindenhol), ott torokból is vettek, de az orromba nem dugták le ennyire nagyon mélyen, illetve a Lászlóban nem volt vérteszt sem.
Szóval alaposak magánban, de telefonon biztos megmondják a nevét is.
Nekem is ajánlotta az egyik magán klinika az Emineót, márt csak azért is mert ők állítólag házhoz is mennek.
De hiába hívtam ma őket többször is, nem vették fel.
Te milyen számon érted el őket?
Akkor amit Neked csinált az Emineo az PCR teszt volt?
Én az Emineoban csináltattam orrgarat tesztet, meg egy szúrással csináltak még egy tesztet a véralvadás miatt. Kb. 20 perc alatt megvolt az eredmény.
16e volt, viszont nem tudom, hogy ez egyéni csomagár miatt volt e ennyi, vagy amúgy is ennyi lenne.
Én innen rendeltem, másnap itt is volt, ezek nagyon jól tartanak. Ha pesti vagy, akkor személyesen is elmehetsz.
Hát remek,
telefonáltam egy párat és mindenki mást mond...na ez is vicces.
Az egyik magán labor azt mondja, hogy ő nem csinál PRC tesztet, mert ők vérből szűrik (nem gyors teszt az újbegyből, mert az nem ér semmit) hanem vénásan.
Másnapra meg van az eredmény...
Elküldik covid laboratóriumba és ott indexeket néznek a mintában, megtudja mondani ez a teszt vérvételből, hogy jelenleg fertőzött vagy e és azt is ha már átment rajtad.
Ennek ára 14.ooo kerek Ft.
Azt mondta nagy a szórás van ahol elfogadják ezt van ahol ragaszkodnak a PRC teszthez...de majd a határon tájékoztatnak bővebben erről. Köszcsi gondoltam.
Egy másik magán klinika PRC tesztet csinál, aminek az ára ezen a klinikán 33.000 Ft.
De kettőt kell csinálni, tehát kapásból 66.000 Ft. 🤔
A teszt eredmény 48 óra múlva van meg (az egyik!), majd jöhet a másik és arra is várni kell 48 órát.
Tehát ha hétfőn elkezdem, akkor jó esetben péntekre készhez is kapom a negatív tesztjeim.
Hurrá!
Felhívtam a Nemzetközi Népegészségügyi Központot...többször!
Mire egy portás szólt bele a telefonba és készséggel adott 2 db zöld számot.
Hívom, hívom de hiába.
Majd szintén ez a portás megkérdezi, melyik megyéhez tartozom?... mire elmondom hogy hova...ad egy mobilszámot, hogy hívjam fel. Ok.
A vonal végén egy hölgy fel is veszi a Pest megyei Főosztályon...eldarálom a problémám...mire a válasz:
Ha két nagatív tesztel megyek haza fele a kezemben, akkor elméletileg mentesítést ad a karantén alól.
Mondom valóban???... mert a tegnapi miniszteri közleményben az áll, hogy csak magyarországon elvégzett tesztet fogadnak el!
(Vajon miért???)...szerintem mindenki tudja rá a választ...
Erre a néni:
az biztos, hogy csak a PRC tesztet fogadják el, de a frissebb közlemény csak Szeptember 1-el lép életbe, azt várjam meg és utána hívjam fel a lakcímemhez legközelebbi illetékes népegészségügyi osztályt, hogy milyen modón intézhetem ezt a tesztet...
(elhagyhatom e egyáltalán ebben az esetben a karantént vagy sem).
Hozzá fűzte még, hogy ilyen esetben az ANTSZ nem olyan szigorú.
(a lakcím elhagyással kapcsolatban teszt készítés céljából).
Na ennyike.
Sziasztok!
Én Eü-s vagyok mégsem tudok segíteni PCR tesztben,sajnos.
A legtöbb helyre időpontra kell bejelentkezni így sztem aki tudja a műtéti időpontot jobb ha már most intézi kintről,de az orvosotokkal is egyeztessetek,hogy akkor ő már ne számolja fel ugyanezt mégegyszer.
A barátnőmet ma reggel tesztelték hétfőre lesz eredménye...ennyit a 48óra alatt 2db tesztről, pedig eü dolgozó és a főnöke pozitív. Szerdán lesz a második tesztje,annak az eredménye péntekre várható.Ez így pont egy hét a 2 tesztre.
Az egyetemen működő szűrőpontok és azok elérhetőségei a következők:
Semmelweis Egyetem, Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika
Időpontegyeztetés: 061/458-6812,6817; ambulancia@kardio.sote.hu
Rendelési idő: munkanapokon 10:00 – 12:00
Semmelweis Egyetem, Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika
Időpontegyeztetés: 0620/825-9600
Rendelési idő: munkanapokon 8:00-11:00
Semmelweis Egyetem, Pulmonológiai Klinika
Időpontegyeztetés: 0620/666-3220
Rendelési idő: munkanapokon 10:00 – 11:00
Szűrővizsgálatra időpontot kizárólag rendelési időben lehet igényelni!
Szia .
Nekem naponta lehetett egy órára levenni ,azt általában este a tisztálkodásnál használtam ki .
Am cicamosdás 😏Ami egy hétig tartott ,utanna már lehetett gyors zuhany ,vízálló tapaszokat kaptam .
Nekem is ugyanez a problemam...
Ez az egesz cirkusz, ami a corona miatt folyik, lassan elviselhetetlen...
Oktoberben lesz/lenne a mütetem, de igy szerintem ebböl semmi nem lesz... rohadtul elegem van, hogy ellehetetlenitik az ember eletet
Semmi garancia nincs,hogy mennyi idő alatt lesz meg a 2 teszt ha nem maganba csinaltatod....ismerősömnek 2 hét alatt 1 teszt lett meg....szoval addigra mire a másodikra jött volna a mentő letelt a karantén 🥴
Ha maganba akarod akkor a helyileg illetékes jegyzőtől kell “útvonal engedélyt” kerni,hogy a karantenbol elmehess teszteltetni.Legalabbis így volt még pàr hete🤔
Na ez nagyon érdekelne engem is!
Szeptember 16.-án műtenek és 13.-án mentem volna haza.
De így fogalmam sincs mikorra kéne haza érjek, hogy a 2 teszt elvégzése után kiszabaduljak a karanténból.
És azt sem tudom mennyi idő alatt csinálják meg a kettőt.
Azt az infót kaptam tesomtól, hogy a háziorvos rendelheti el a teszt elvégzését és a mentősök jönnek házhoz megcsinálni, de 2 nap viszont kell hogy elteljen a két teszt elvégzése között is.
Ha mondjuk hétfőn felhívom a háziorvost mennyi lehet a garancia, hogy péntekre meg is van a két teszt eredménye???
Eüben dolgozok talán jobban tudjátok, HELP PLEASE 🙏
Én egy percre sem vehettem le.
Mindenhol gézlappal voltam ki tömve hogy ne szorítson annyira..
Mit mondott a dokid? Mikor fürödhetsz? Meddig kell a pántot hordanod? Viczián doki műtött végül Szegeden?
Nekem már 5 naposan megengedett volt egy gyors tusolás, a pántot bejelöltük, hogy pontosan hogyan volt összeragasztva, fürdés után derekamon összeragasztottam és átemeltem a cicik fölé, azt is jegyezd meg, hogy hol volt a pánt pontosan a cicidnél (mi a bőrömre is tettünk 1-1 pöttyöt filctollal).
Nekem közel 3 hétig kellett hordani éjjel-nappal, csak fürdéskor vettem le.
Nekem is Szegeden volt a műtétem, csak Bajusz doktor műtött. Viczián a varratot szedte ki, mert az én dokim szabin volt.
Sziasztok!
Valami infoval tudtok nekem szolgálni Dr Falus Gáborról??
Koszi
Én a tünetekhez csak annyit tennék hozzá, hogy egész tavaly őszig, amíg el nem keztem szedni a fogamzásgátlót, addig tök pattanásos voltam (35 éves vagyok), Folyamatosan minden nap fáj a fejem, majdnem hogy csomókban hullik a hajam… Ja! A műtétem jövő szerdán lesz de nem kiveszik, hanem beteszik az Implit😃
Szóval hagyjuk már Ibolykát.. hülye celebek🤦🏻♀️
Nekem nem hitelesek az ilyen emberek, pont emiatt. Ha kiveteti mert annyira beteg tőle akkor mi a szarért rakatná vissza? Hagyjuk már.
Elolvastam a Nádai Anikós cikket is. Az is nevetséges, egyébként a listán szerepel az az implantátum is ami nekem van betéve de SEMMI bajom. :D Nekik meg hirtelen 3-4 betegség is jelentkezik egyszerre.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok