Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jaaa, azon én is jót mosolyogtam hogy lehet hogy később visszarakatja. 😅
Ő ért hozzá, mehetsz hozzá nyugodtan!! Én is hozzá járok.
Szerintem az lehet, mivel ezeket a celebeket sokan követik, azt hiszik majd ők (pl ezzel is) megváltják a világot és ha ők kivetetik akkor mi földi halandók is utánozni fogjuk őket és ajnározva lesznek hogy köszönjük hogy megmentettétek az életünket. Olvastam talán a Polgár Kriszta insta oldalán egy ilyen kommentet, hogy köszi hogy megmentetted az életem. :D Jót röhögtem. :D
Mondjuk az a nő meg röhej, kivetette de vissza rakatná ha úgy van.
Ne igen, ez még valószínűbb.
Az is lehet hogy csak egy kis felhajtást akar maga körül....🤷🏻
Azokat a tüneteket, amiket leírtak, mind okozhatja a szülés utáni állapot, hormon változás, rossz fog, pajzsmirigybetegség stb. De pl egyes autoimmun betegségek is csak bizonyos kor után jelennek meg a legtöbb embernél. Inkább ezekben a cikkekben belelovalják egymást főleg a celebek (és kezd divat lenni), ha nekem nem lehet jó, másnak se legyen alapon. Nekem kívülről így tűnik🤷♀️
Nekem ott vették észre a sérült implantot
A 18.kerületben van Ráday Klinika, Dr Nahm Krisztina és Dr Hajnal Klára dolgozik ott, én oda járok mióta implantom van. UH, mammográfia minden egyszerre, egy helyen.
Köszönöm, teljesen korrekt és érthető :)
Sajnos nem emlékeztem pontosan mikor kopogtam, mivel mikor rátaláltam a fórumra sok naplóba egyből engedélyt kértem. Azt hittem, már később történt ez, amikor lett naplóm és más oka van.
Mégegyszer köszi a választ :)
Én ezt nem értem màr.Mi van itt?😳Hétköznapi emberről nem olvasni ilyet csak az ilyen celebekről
[link]
Én is szolnék a dokidnak,azzal nem árthatsz, és egyúttal rákérdeznek a többi dologra is ami aggaszt ( a méret, a forma)
Egy kicsit nekem is vizesedett.
Ezer köszi...😘
Akkor ő az a doktornő akinek nem akadály az implantos cicit is alaposan megultrahangozni?
Nekem sem volt. Akkor viszont holnap hívd fel az orvost mindenképp, hogy dagad. Én ezért is járkáltam sokat, meg mozogtam, olyankor nem szabad annyit feküdni. De nyugi, legalább nem kell magad szúrni. Ha ráállsz fáj a lábad?
Szia! Astoriánál Dr. Szalay Klára - 06 30 251 4660.
Kaptál vérhígítót? Ha nem, akkor baj lehet belőle, ha kaptál, akkor nincs gáz.
Sziasztok!
Menék mellultrahangra mostanság a korrekcióm miatt.
Nem emlékszem ki, de ajánlott régebben itt a fórumon egy doktornőt, ha jól emlékszem az Asztória környékén...
Azt írta, hogy nagyon precíz a doktornő és kifejezetten érti a dolgát az implantos cicik vizsgálatában.
És felmerűlt még egy másik ultrahangos doktornő neve is.
Ha magadra ismersz kérlek írd meg újra a dokik nevét.
(Picilány92, Szofia90, Dettcake neve rémlik, de lehet nem jól emlékszem).
Köszönöm!
1 nappal a műtét után minden. Sőt 2 héttel utána is. Hagyj időt a szervezetednek a regenerálódásra. Sok idő lesz.
1 nappal a műtét után vizesedik a lábam. Ez így belefér?
nekem dec 11. köszi az ötletet szintén a család előtt titok:)
Sziasztok!
7 hetes cicimmel idaig minden rendben volt. Kb 2 hete megvaltozott, az egyik nagyobb, a jobb feljebb a bal lejjebb van.
Ez normalis?
Örülök, hogy férjed végre jóváhagyta, lehet, így jött ki a legjobban😊 És így a lagzira is tudsz menni👌
Koszi a kerdest😍 Ujabb csaladi megoldando dolog miatt megint halasztodott a mutetem, jovo szerdara. Elvileg ez mar fix, ferjem is jovahagyta( nalunk ez oriasi dolog).
Majd javitom a naplom, a pontos idopont szept 2. 🙂🙃
Köszönöm csajok a bíztatást :)
Sokan kértetek és kaptatok olvasási jogot a naplómhoz, de még a frissítése vissza van. Tenni fogok bele képeket is :)
1 naposan ne várj csodát.....meggyötörték az izmokat, a szöveteket, én pl. 1 hónapig kék-zöld voltam oldalt és a melleim között is. És igen, dagadt, szétáll, formátlan.....fáj és feszül...4-5. napon már könnyebb lesz a formához pedig idő kell és sok-sok türelem.
Fórumon nem szívesen ír senki árakat, talán priviben próbáld meg, de sok helyen egyénre szabott árak vannak. Én mikor kerestem sebészt, úgy láttam, kb. 2M ig vannak csak implanttal felvarrás nélkül, 1 M alatt meg nem is nagyon mertem nézni, az alsó határt nem tudom.
Láttam kopogtál beengedlek 😊 Ne aggódj, nagyon sokat változik. Nekem két hete volt a műtétem, de teljesen máshogy nézett akkor ki. Most nem is tudom, hogy a gyors itthoni képeken és élőben más, vagy tényleg jóval kisebb lett mostanra. Szóval ne aggódj, ilyenkor még nagyon ödémás, ne vedd le a pántot, és közel lesznek😊
Valószínű nagyon ödémás is, ez folyamatosan csökkeni fog és valamennyivel kisebb lesz a végleges méret. Kitartás neked, hidd el néhány nap múlva sokkal könnyebb lesz! Illetve sétálj sokat, ülj fel amennyit csak tudsz. Nekem akkor sokkal kevésbé feszült, mint fekve.
További ajánlott fórumok: