Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!Sziasztok!
Jó sok kihagyás után most tértem vissza a fórumra, végre már nem kérdésekkel, hanem az elkészült cicikkel 😃🙏🏼🤩
Én 255cc-t alacsony profilú kereket kaptam, 168 cm, 57 kg vagyok, 75a alapom volt.
Majd küldök képet vagy betegedlek ha szeretnéd!
Szia,
Nyugi 69cm mell alattra egy természetes cici hívő doki magától nem fog 300cc fölött ajánlani. Kivéve ha te küzdesz hogy több legyen.
Én 71cm vagyok mell alatt és a 300cc épp kialkudható volt Pap dokinál, aki nem nagy cici párti
Ha gondolod kopogj be és ott leírtam hogy ment a választás. De még semmi izgi nem történt mert December 7.én van a műtét.
Egyébként érdemes nagyobbakat is megnézni hogy az milyen más lányokon. Meg a tapasztalat gyógyulás téren más és más
Ahogy a konzultáción láttam magamon próbálva szerintem inkább E mint D.De nem akarok itt hülyeséget mondani.Az én 75/b alapom olyan,hogy nem tölti ki teljesen mert jóformán 0 a mirigyállományom.😔
165cm,55kg,mell alatt pedig 75 vagyok.
Figyi, nekem már több éve van regisztrációm a Hoxán, mégis elgondolkodtam azon, hogy néhány titkos naplóba bekopogjak. Az utóbbi időben kevés volt az aktivitásom és őszintén, ha én vezetnék ilyen jellegű titkos naplót, biztos megnézném, hogy kit engedek be. Nem szeretném, ha a képek egy része a deep weben landoljon (bár egy kicsit hozzáértő hackernek nem lenne kihívás feltörni a Hoxát).
Viszont kérdeznék is egyben, mint újonc a témában: az 540cc-vel a 75B alapra mekkora különbséget jelent majd elvileg? D leszel?
Nem bántottál,csak ha egy kicsit belegondolsz, álomcici néven férfi is lehetsz friss regisztrációval,0 infóval.
De amúgy ha olvasod a fórumot,így a háttérből akkor biztosan tudod,hogy még ennyi infoval is amit most leírtál nagyon kevés lány az aki bizalmat szavaz és beenged a naplójába.De legyen szerencséd!Az orvoshoz is.
Kicsit gondold ezt át a másik oldalról is ne duzzogj.
Szia
Bocs,ha zavartalak vagy sértett téged az írásom!Mivel tegnap hallottam csak erről az oldalról és ma reggel regisztráltam ezért nincs még semmi hozzászólásom semmihez!És igen voltam olyan naív,hogy azt gondoltam,hogy lesz aki megmutatja vagy küld üzenetet,hogy ha többet meg tud rólam akkor szívesen segít!Természetesen pótolom a bemutatkozásom és naplót is fogok nyitni!
De itt is le írom.December 10.én lesz a mellnagyobbításom.Dr Németh Tamás az orvosom.Ő javasolta az 540cc exrta magas Sebbin implantátumot.Felpróbáltam a konzultáción de még is jo lett volna ha látok ekkora méretű kész ciciket.Ezért merédzkedtem a kérdésem feltenni.
Szia.
Nekem is 75A az alapom.
Beengedsz a naplodba?
Az en mütetem oktoberben lett volna, de elhalasztottam februarra (külföldröl jöttem volna Es hat allandoan valtoztatnak a beutazason meg ilyeneken...)
Szia neharagudj,de egy friss regisztrációval, 0 db hozzászólással,napló nélkül, miért gondolod,hogy bárki is olyan bizalmat szavaz neked,hogy a cicijét mutogatja majd?
Csak fordítva gondold végig, te megmutatnàd egy olyan embernek a cicidet akiről az ég világon semmit nemtudsz?
Szerintem előbb mutatkozz itt be,mondd el miért vagy itt.Érdeklődj,nyiss naplót és utána lehet kérni!
Sziasztok
Akinek 75/b alapra 540cc extra magas implantja van mutatna nekem képet,hogy milyen lett az eredmény.?
Köszönöm
Gondolom ez alkati, én 70/D-re (164cm, 53kg) kaptam 270cc-t, de nekem a fő bajom az volt, hogy megereszkedett, és mit mondjak... remélem, hogy kisebb lesz még. Az implantot azért javasolta, hogy szebb, teltebb legyen, le is modellezve az orvosom egy programmal. De lehet, hogy csak azért fura, mert most a helyén van, és nem lejjebb, mert egyébként gyönyörű. :)
Van tippetek hátfájásra? Az éjszakáim borzalmasak háton fekve, szerdán leszek 2 hetes.
Szia!
Kopogj hozzám is nyugodtan, 75A alapra kaptam 350cc-t.
Sziasztok! Újként csatlakoznék a fórumhoz, javarészt csak mint nézelődő egyelőre. Úgy döntöttem, hogy szeretném megcsináltatni a melleimet, bár érdemleges hozzászólást nem hiszem, hogy tudok a fórumhoz tenni ebben a témában, nagyon tapasztalatlan vagyok :(
Sajnos a szülés és szoptatás nagyon nyomot hagyott rajtam, hízást is beleértve: 20 kg fölöslegtől szabadulok meg éppen egy egész jó kis diétával. Gyanítom ennek is meglesz a maga nyoma a melleimen, így úgy döntöttem benéznék ide és tanulnék mások tapasztalataiból, szívesen olvasom a történeteiteket :) Számításaim szerint kb egy év múlva fogok tudni belevágni a "projektbe".
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok