Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ó, én hetekig nem használtam a mellizmom...hasból keltem fel, nem emeltem, nem tekertem, nem húztam semmit....ablak-ajtó, autóajtó nyitása-csukása....sokáig nem ment. Nekem is kis implantom van, nem voltak fájdalmaim, de baromira vigyáztam, elvégre 10 évet vártam ezekre a kis halmokra!
Javaslom, hogy keddre írd össze az összes kérdésed és tedd fel a dokidnak!
Mozgás, öltözködés, tisztálkodás, vezetés stb...
Köszönöm a kedves szavakat! :)
A kórházban is támaszkodtam, no már amennyire tudtam a fájdalomtól, nem szóltak, hogy nem szabad. Igen, valóban viszonylag kicsi az implantátumom.
Kedden este lesz a varratszedés, nagyon várom, már viszket és bök.
Még egy kérdés: ti szorosabbra kapcsoljátok a melltartót (nekem 3 soros a kapocs) ha úgy érzitek, lejjebb ment a melletek, vagy örüljek, hogy nem olyan szoros?
Szia, én nem gondolom, hogy troll vagy, az sokkal inkább troll, aki egy segítségkérésre durván ledorongol 🙁
A nwten utána tudsz nézni a szorítópánt helyes használatának, ha jól van feltéve, nem fog lecsúszni 🙂
Az elsőnapokban kímélni kellett volna, de mivel te emberi méretű implantátumot kaptál, jó okod van azt remélni, hogy megúszod kövwtkezmények nélkül 🙂
Köszönöm a hozzászólásokat! :)
Nem, nem vagyok troll. Nem, nem zuhanyoztam varratokkal, sőt még csak a melltartót sem vettem le. A kérdés arra vonatkozott, hogy van, aki a varratszedés után se engedi a gyors tusolást.
Sajnos fodrászra nem gondoltam, pontosabban ha már altatásban voltam, egyben túlestem a felső szemhéjplasztikán is, s a kék-zöld foltokkal nem mentem ki. Elnézést, ha félreérthető voltam a “belecsaptam a lecsóba” szófordulattal, ez a hajmosást, ill 1-2 mosogatást jelentett.
A szorítópánt igen, val.szeg azért csúszott le, mert lejjebb ment a duzzanat, korrigáltam. :)
Nem Magyarországon élek, így nem is otthon operáltak.
Nem adnak? Nekem az is benne volt a műtét árában.
Aztán rendeltem egy váltósat innen:
Nekem nagyon kényelmes volt, bevált, főleg, hogy állítható volt a vállpántja is, elöl is több állítási lehetőség volt.
Szerintem a zuhanyzás minden orvosnál más. Gondolom nagyban függ a varrási technikától ès az anyagtól is.
Nem mondta el az orvosod,hogy zuhanyozhatsz-e?
Kérdezni sosem szégyen,ha elfelejtetted megkérdezni,akkor hívd fel,Szerintem a legegyszerűbb megoldás!
A legfontosabb dolgokra nem figyeltèl.
Megtamaszkodni kifejezetten tilos,hasizomból kell felkelni!Illetve az első 2 hétben a hajomsás se javasolt,ugyanis a kezedet nem emlheted a vállaid fölè!Elsősorban nyugodj meg!A cicik kb 1 èv alatt állnak be a vègleges helyükre,de ha nem figyelsz ilyen alap dolgokra,hidd el csak megnehezìted a gyógyulásod!
Jobbulást!
Biztos lejjebb ment a duzzanat...szorits rajta kicsit.
Minden orvos más mond, a sajátod utasitásait kövesd.
Magam sem értem, hogyan csúszhatott le, és miért nem vettem észre, hiszen szorít. Nyilván nem annyira, mint az első napokban, de azért szorít.
Varrattal tilos zuhanyozni, ugye?
Azért óvatosan kell mozogni, ha szép eredményt szeretnél...
Hogy tud lecsúszni a pánt? Nekem a melleim felett volt, esélye sem volt elmozdulni, nagy levegőt is nehezen vettem tőle.
Lecsúszott a szorítópánt és nem vetted észre?? 😮
Akkor nem szoríthatott nagyon.
😮
Bocsánat, de ezt nem is értem.....
Én éreztem majdnem minden levegővételnél h ott van.
Sziasztok!
16-án volt a mellműtétem, emelés és egy kis implant, 270-es, illetve jó pár db ciszta eltávolítása.
Én egy kicsit belecsaptam a lecsóba, simán mostam hajat, illetve támaszkodtam a kezeimre főleg az első napokban, amikor alig tudtam felülni.
A bal mellem egy kicsit mintha feljebb lenne, 2 napja az orvos tett a szorítópánt alá gézeket, gondolom, hogy lejjebb nyomja.
Mik a tapasztalatok, van ugye esély, hogy egyformák lesznek? Kedden megyek varratszedésre, utána már nem kell a pántot hordanom.
Szerintem egyenlőre koncentrálj a műtétre aztán a felépülésre, pihenésre.
Ha gondolod műtét után haza is vezethetsz..
Ha megy is, akkor sem ajánlott.
2-3 hét.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok