Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
És ha már így belemerűltem, megkérnék minden kedves hoxa tagot, aki megtisztel a privát naplómba a komentjével (amit ezúton is köszönök 😘), hogy legyen kedves a naplómba nem behozni ezeket a híreket.
Kiszakadt, folyik, rosszakat hallottam róla, málik, most veszik ki sorban stb...
Szeretném élvezni az új melleim, amíg csak lehet.
Remélhetőleg jó sokáig!
Köszönöm a megértést, mindenkinek csodás délutánt kívánok 😘❤️
Én kivetettem 1,5 év után, de nem azért mert gondot okozott, egyéb oka volt...
Minden implantátumról vannak időszakok, hogy "rémhírek" terjengenek.
A Pu-ról azt mondják, hogy autoimmun betegséget okoz.
Nem mondom hogy nem okozhat, nekem nem volt ilyen fajta problémám.
Azt sem lehet nagyon tudni hova épűl be a külső borítás, ami idővel leválik 🤔
Nehéz vele dolgozni, hogy jó is legyen a végeredmény...
Ezért sem kínlódik vele sok doki, szerintem.
(ahogy betenni, úgy ki venni sem egyszerű...könnyebb dolga van a dokiknak textúrálttal).
De sok előnye is van ellenben!
Nekem most B lite van, arról a legfrissebb hírem például az (amit egy lány osztott itt meg a mellplasztikába, nem is olyan régen...lapozz vissza egy pár oldalt), hogy állítólag egy olasz orvos nagyon ellenzi, és hogy nem rég darabokba szedett ki egy 2013-as beültetést.
Egy példa nem példa.
Szóval én amondó vagyok, hogy ezen még nem kell aggódjak...
Egy idegen (mesterségesen előállított) anyagot operáltak be a testembe, tisztában vagyok a kockázataival, de az első rossz hír hallatán nem fogom össze csinálni a bugyim.
Nekem amikor a Pu-t rakták és nagyon megdolgoztak kívűl/belül, 5 hétig félig üllő pózban aludtam, nem is ment volna vízszintbe annyira fájt a hátam...konkrétan 3-4 hétig úgy kellett ki/be segíteni az ágyba is.
Most viszont a kezdetektől elég a két kissebb párna is, semmi hátfájás a két hét alatt max 2x keltem arra.
Dehogy mi a protokoll erről kérdezd a dokidat.
Nekem most szóba se hozták ezt a klinikán, de a másik műtétemnél sem emlékszem, hogy megemlítették e volna...én itt a hoxán hallottam a csajoktól szerintem, mint könnyítés, hogy jobban elviseljük a hátfájdalmat.
Sebestyén Judit,
Pap Péter,
Révész Zsolt,
Kovács Ferenc.
És mostanában Rusz Zoltán neve is felmerűlt.
Ők benne vannak a toppban...elég felkapott orvosok
Kovács doki Ágfalván műt Sopron mellett, őt a felvarrásai miatt nagyon szeretik.
A többi doki pesti.
Sebestyén, Révész és Kovács nem ilyed meg a nagy mérettől sem, de Pap doki is rakott már 920 B-liteot.
Igazából ők minden mérettel dolgoznak, de vannak olyan dokik is akik inkább a kissebb implikkel szeretnek dolgozni...
Dr. Mihàlyfi vagy Dr. Csuha Lajos.
Tudom, nekem 5 hónap kellett mire elmúlt az izomfeszülés.
Annyira feszes volt az izmom és a bőröm hogy alig tudta a doki felszedni.
Huha,nem hangzik túl jól.
Amíg tehetem leszedálom magam a gyógyszerekkel.
Pènteken megyek varratszedésre,ha addig nem fog ez enyhülni,lónyugtatót kérek majd!😊
Mivel ma is érdeklődtetek, hogy alakulok a műtét után itt a fórumokon vagy privátban, inkább kiírom ide, hogy nyitottam új naplót.
Elsősorban ez a régi (Pu-s) napló olvasóimhoz szól, mert akkor ezek szerint nem mindenki látta, hogy lett mégegy.
Azt azért még leírom az újonnan kopogtatóknak, hogy CSAK naplóval rendelkezőket engedek be.😉
Köszönöm a megértést!
Nekem az elején amikor felültem akkor volt olyan érzés a jobb mellemben mintha kést szúrtak volna bele de nekem csak pár pillanatig tartott.
Elhiszem, ez mindenkit megvisel.
Türelmesnek kell lenni.
Köszönöm a válaszodat Lizimini!😊
Egy erősebb gyulladáscsökkentőt írt fel a doktor úr,de éjszaka küzdöttem a fájdalommal ugyanúgy.
Izomlazítóm még bőven maradt,akkor batran szedek be belőle,ha jön ez a szúró fájdalom!Masszírozni is szoktam,ahogy a gyógytornán mutatták,de nekem az semmit nem segìt!Sajnos!😒
Mindenesetre már megnyugtató számomra,hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.
Jobbulást Neked !🤗
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok