Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ahogy az implantátum helyezkedik és feszíti a mellizmomat,emiatt fájhat,illetve azt mondta a doki,hogy rendesen megbolygatott ott mindent,ez termeszetes.
Egyelőre a jobb cicim még keményebb is,mint a bal,de tényleg mindent betartok,betartottam.
Tudtam,hogy nem lesz kellemes a felépülés,de amit 3 napja érzek teljesen megvisel.
Köszönöm a válaszodat Picilány92!😊
Megpróbálok kitartani!🤟
Sajnos azt senki nem tudja megmondani meddig lesz szúró fájdalmad.
Nekem 2 hétig kegyetlen volt, utána mintha elvágták volna és csak feszült.
Mit mondott az orvos, mitől szúrhat ennyire?
Sziasztok!
Én ma vagyok 20 napos.
Kb. 3 napja olyan szinten szúr a jobb cicim,hogy átsugarzik a hátamba,és az oldalamba is.
Nem fogok mellébeszélni,eddig teljesen jól viseltem ezt az egészet ,de ez a stagnáló fájdalom kicsinál.Tegnap este már folytak a könnyeim a fájdalom miatt.A cicikkel minden rendben,kaptam egy gyógyszert,most ebben van minden bizodalmam.
Izom alá kaptam az implantátumokat.
Esetleg rajtam kivűl van itt olyan,aki ugyancsak nehezebben viselte a felépülést?
Ezekre a szúró fájdalmakre meddig számíthatok?
Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!😊
Én is meglepődtem, sebfájdalom -mint kiderült - itt egyáltalán nincs, csak ez a feszítő érzés.Meg ha felegyenesedek akkor hirtelen érzem alul a sebnél is külön a feszülést.Viszont durva hogy a mozgásomban, tevékenységekben mennyire akadályozott és kiszolgáltatott vagyok ..
(2 napos vagyok )
Sziasztok,
12 órával ezelőtt volt a mellműtétem és tök jól vagyok. Már felültem, vacsiztam...stb. Picit feszít, de abszolút bírható, sokkal rosszabbra számítottam. Se hányinger, se szédülés. Csak bátorításképp írom szoknak, akik még előtte állnak, hogy nem vészes a dolog. 315cc implantot kaptam félig izom alá (165 cm és 58 kg vagyok).
Valami elképzelésed biztos van, hogy mit szeretnél, mekkora méret, milyen forma tetszik. Ha nincs, akkor nézegess képeket, itt a mellplasztika galériában, vagy FB csoportokban, és akinek a munkái leginkább tetszenek, azokhoz menj el konzultációra. Elképzelésed és adottságaid alapján ajánl majd valamit neked az orvos, te eldöntöd hogy az neked megfelel-e, megbeszéled vele, hogy kisebbet akarsz vagy nagyobbat. Jó esetben együtt hozzátok meg a döntést a méretről.
Én olyan konzultáción is voltam, ahol azt mondta az orvos, hogy 325cc kereknél kisebbet nem tesz be. Bepróbáltam a konzin, bazinagy volt... De számítottam rá persze. Tudom, ez nem nagy méret sokatoknak, de én 155 centi vagyok, nem túl széles vállal és kis mellkassal. Így mást választottam, kis melleket szerettem volna. Szóval van olyan orvos is, aki inkább nagyobb méret fele hajlik, akkor is, ha te kicsit szeretnél.
Nekem a 160cm-hez és 47kg-hoz 5 orvosból 1 tette be akiknél anno voltam az 595öt.
Volt olyan aki az előző 425öt is már sokallotta és kisebbítette volna.
A méretet imádom.
Szóval sok dokihoz kell elmenni.
Minimum 3-4hez.Szerintem.
Meghallgatja a doki az elképzelést aztan ajánl ő is méretet.
Egy jó orvos latja mekkora kell.
Vannak olyan dokik akik tudnak és mernek nagyobb implivel dolgozni és vannak akik nem mernek vagy a természetes vonalat követik.
Kerdes te milyet szeretnél es annak megfelelően dokit választani.
Sziasztok, ma voltam varratszedésen, 13 napja volt a műtét. Annyira vártam, hogy megszabadulok a leszorító pánttól, de az egyik mellem kicsit feljebb van, szóval még hordanom kell 2 hétig, és kicsit alá van tömve, hogy tolja lejjebb. :( Komolyan, sírni tudnék.
De legalább ma már zuhanyozhatok...
Szia,
Nekem konzin 3 hónapot mondott Pap doki
De én is hason alvós vagyok, úgyhogy majd kiderül mennyire szenvedés 😅
Csak Decemberben műtenek
Szia!
Engem dr. Pataki Gergely műtött tavaly novemberben. Kis, természetes cicis vagyok, 265cc-t kaptam, és én is hason alvós vagyok.
Rögtön a műtét után nem lehet hason aludni. 1 hónaposan kezdtem megpróbálkozni az oldalt alvással, 2 hónaposan félig oldalt, félig-meddig hason. 4 hónaposan aludtam végig teljesen az éjszakát, amikor már teljesen kényelmessé vált a hason alvás. Ezt mind kizárólag csakis kompressziós melltartóban. Azóta is csak abban kényelmes aludnom. De nem csak nekem, ez nagyon sok lánnyal így van.
Dr. Kazay Szilárdról megosztóak a vélemények, én a helyedben még kutatnék kicsit... Dr. Debreczeni Béla szerintem inkább megér egy konzultációt.
Sok sikert!😊
Attól hogy látsz ugyanekkora méretű ciciket az nem jelent semmit.
Mindenkin máshogy mutat.
Valakinek óriási, valakinek pont jó, valakin meg elveszik.
Inkább írd le hány cm vagy, hány kg, milyen a testalkatod. Fontos a mell alatti körméret és a csípő-vállszélesség is. Akkor tudunk segíteni neked.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok