Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
3 nap múlva nekem is itt a nagy nap :)) jon valaki még aznap Pap Péterhez? :)
Azért nem kéne fikázni és ijesztgetni azokat, akik kaptak antibiotikumot, hogy több hátránya van mint előnye. Gyakran adnak nagyműtétek után, orvosi protokollokban is szerepel. Engem nem aggasztott, hogy kaptam, túl sokba került ahhoz, hogy emiatt elcsússzon vmi, pl a szép heggyógyulás vagy rosszabb.
Jó pár éve volt. Két csaj is volt itt, talán egy szobában is feküdtek úgy emlékszem. Mindkettőnek elrontotta. Az egyik emlékszem mesélte, hogy a doki mondta. Utána sorra tűntek fel a lelkes Falus lányok, aztán mind elégedetlen volt. Okkal. Mondjuk nekem a honlapjan levo kepek se meggyozoek.
Aztan azert idonkent van aki feltunik, marhara elegedett vele, baromi lelkes, mindenkeppen ajanlja. Kep nincs persze, es hiphop el is tunik a tag. Mindenki fantaziajara bizva, hogy ki lehetett az illeto. Ha valaki meg epp belefut, hat boldogan is rohan a doki kese ala, hiszen csak a honap vegeig mut akciosan, ami meg igy is draga. Persze miota en itt vagyok, 2012 ota van nala ez az akcio.....
gondolkozom mar jo ideje, h a naplomban ezt leirom, de valahogy most kikivankozott ide. Aki figyel, es memorizal, lat sokat.
2het utan ezt javasolja?
Ezt en olvastam anno valakinel de nem gondoltam,hogy Ő az.
Meglepett..
Nem.nem orvos...de nem keveset dolgoztam sebeszeti osztalyon...igy talan tobbet tudok a muteti sebgyogyulasrol...ami normal esetben nem gennyes.mivel zart..ossze van varrva. Ha folyik belole barmi az nem normalis..plane bem tobb nappal a mutet utan.
Azt pedig TE irtad hogy gennyes volt...nem mi talaltuk ki.
Sziasztok!
Ritkán jövök most már fel (aki olvassa a naplóm, tudja az okát), de mégis folyamatosan a cicin pörgök :/
Szóval a kérdésem: Dr. Mohammad Jaberansariról mit tudtok?
Néztem a weboldalát, de galériát nem látok, viszont az árai elég barátságosak :)
Szerintetek 6 hét után már lehet napozni, szolizni?
Volt aki szolizott 6 hét után?
Ha jól értelmezem, neked falus az orvosod...bizol benne, az orvosod, ok.0, ez igy helyes. De azt tudjad rola, hogy ez az orvos volt akinek a 2 het utan javasolta a cicitarto elhagyast, holott koztudott h 6 hetig tilos. Rendre voltak elrontott cicijei elovigyazatlansagbol. Csak ugy mondom, mielott kiderulne h hu de elovigyazatos az antibitoikummal kapcsolatban is pl, vagy a mukorom, bakterium stb szempontjabol.
Ha tevedek, es nem falus az orvosod,elnezest kerek, de azaz igazasag h 10bol 8nak rossz tanacsot ad az orvosod.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok