Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Elolvastam ozs, tenyleg agyrem 😱😱😱 sajnalom nagyon 😔
Voltam anno regen a mutetem elott a dokidnal konzin, de nekem nem volt szimpi. Ugy kezdte, minek akarok implit, mikor olyan szep a cicim 😱 Akkoribsn meg kiscici parti volt.
Nekem vegul 450es impli lett.
Sziasztok Csajok!!
Mellnagyobbításon töröm a fejem. Egyelőre csak puhatolózom, kinél lenne érdemes cicisedni. Dr. Németh Tamással kapcsolatban mik a tapasztalataitok? Mennyire dolgozik precízen? Milyen áron dolgozik?
Köszi az infókat előre is! 💋
Egyaltalan nem volt fajdalmam. Huzodas fesz ules kellemetlen erzes. De nem fajdalom. Es ezt a doki szorol szora igy mondta. Nem akartam hinni neki mondtam hogy biztos szenvedni fogok mert nem birom a fajdalmat.
De igaza volt!
Örülök, hogy sokan szeretnék elolvasni a naplómat, de ha nem írtok egy pár sort, akkor.......
Köszönöm megértéseteket.
Az enyem hordapos, es nehol csomos 😱 Holnap kiderul, h mi van vele 😱
En voltam mar mammografian par eve, lehet implanttal is, csak szolni kell.
Szia!
Semmit nem vettem észre...simán szoptattam vele....kötelező szűrővizsgálaton(mellUH)derült ki, hogy az egyik oldali szétmenht
Christine, azt irtad Urszannal:
"Két dolog miatt nem választottam:műtéti techinka és az impl.fajtája."
Mit ertesz itt technika alatt?
Illetve csajok, milyen jo impli markak vannak?
Koszi Christine, elolvastam a dokikat 😱 Felek, h az en implim is szet van esve 😱 Te hogy vetted eszre? Milyen erzes volt? Pedig az enyem Cereform...
Meg egy kerdes: en 43 eves vagyok, azt olvastsm mindenhol, 40 felett kell mammografia is. De ezt a cicimet felnek betenni a gepbe 😱😱😱
Szerintem is az a jobb ha nagy fájdalomra készülsz,max pozitívan csalódsz. Én szülni is így mentem és a műtétre is,nálam bejött 😀
Cataflamot írnak általában,nekem mondjuk nem adtak. Lehet véletlenül. Xiloxot szedtem, napi egyet és csak a gyulladáscsökkentés miatt,szerencsére nagy fájdalmaim nem voltak.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok