Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Magyarországon csak Urszán. Kb 2,3 honapja kérdeztem egyenesen a b lightol..
Urszán web oldalán az araknal megtalálod mennyi a műtét evvel az implivel.
Szia!
Kopogtam nálad, köszi, ha beengedsz!😊
Sziasztok! Mèg ùj vagyok itt. Jövő nyàrra tervezem a műtètet, most mèg szoptatok. Addig szorgosan gyűjtöm az informàciòkat, nagy segítsèg ez a fòrum :)
A kèrdèsek, hogy csak Urszàn doktor ùrnàl lehetsèges e az ùj fajta implantàtumos műtèt, ill. hogy ez anyagilag mit jelent, engem is èrdekelnènek. Ill. a doktor ùrròl is elèg keveset hallani itt, ha vkinek lenne mèg tapasztalata vele, hàläs lennèk a vèlemènyekèrt.
Szerintem keszulj ugy hogy egyaltalan nem lesz fajdalom!
Csak marha kellemetlen huzodas nyomodas hatfajas.
Szia, csak Urszan mut az uj implanttal? Vagy mas doki is, nem tudod?
Megirod legyszi privibe, h igy mennyi volt a mitet? Koszonom!
Ez sok mindentol fugg. Hova lesz beteve..izom alatti jobban faj...mennyire erosek a szoveteid..mekkora impli lesz beteve...csak kivettek vagy fel is varrtak...milyen a fajdalomkuszobod.
1-3 hetig szamits ra.
Én hármat szültem, mindegyiket szoptattam és borzasztó sokat változtak a melleim, pedig alapvetően vékony alkat vagyok és kicsik a cickóim. Most ezért is kell megcsináltatni. Amikor belövellt a tej hatalmasak lettek, most pedig üres zoknik mirigyállomány nélkül.
Ugyan nincs tapasztalatom implanttal, de azt tudom, hogy a testünk nagyon sokat alakul a terhesség, szoptatás alatt. Ha megteheted, akkor várj a gyerekek utánig, vagy legalább számolj avval, hogy még egyszer neki kell majd futnod a műtétnek a babák után.
Sziasztok!3 év kihagyás után újra itt vagyok.Június 15.én lesz a mellnagyobbitó műtétem .Korábban már volt PIP,de el kellett távolítani és aki a műtétet(csak eltávolítás)végezte,pihentetést javasolt.Most újra a kezei közé fekszem mert szaktudásában maximálisan megbízom.
Segítsetek!mennyi ideig kemény a fájdalom?Nekem az első betétele 10 éve volt és már nagyon nem emlékszem
Ezt olvastam, lehet az első hétre vonatkozik?
Fogászati kezelések előtt
"Több plasztikai sebész és fogász javasolja antibiotikum szedését a mellnagyobbításon átesett nőknek a fogászati kezelések előtt. Ennek oka, hogy a fogkő és egyéb baktériumok a kezelés során bejuthatnak a véráramba és gyulladást okozhatnak. Kérj tanácsot ezzel kapcsolatban plasztikai sebészedtől és fogorvosodtól!"
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok