Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok Lányok! 🙂
Van-e köztetek akinek felvarrása volt + 320-360-as kerek implantátumot kapott? Szívesen megnézném, ha lenne fotója, mert tanácstalan vagyok. 56 kg vagyok, jelenleg 75B-s melltartót hordok, a mellem meg van nagyon ereszkedve. Köszönöm előre is! Szép estét Nektek! 🙂
Sziasztok!
10 éve volt hasplasztikám, Görcsi Jánosnál /Szent Imre khz/ Naggggyon meg vagyok vele elégedve, imádom az új hasamat. Most a cicimet szeretném megcsináltatni gondoltam vele, mert ,hogy a hasam tökéletes. :) Szerintetek aki hasat gyönyörűen csinál, az a cicit is ? Nem nagyon találok semmit róla a neten.... Kíváncsi lennék a véleményetekre! Köszi előre is! :)
Engem holnap reggel műtenek, hasonlóképp érzek egész nap hasmenésem volt aaaa 😂
Ha képben leszek teszek képet a naplómba! Szorítsatok!
Lányok teljesen más téma nem is ide tartzik .ismertek véletlenül valakit aki nagyon jól kikeratinozza újra a hajtincseket? Valamilyen nagyon jó fajta keratin ami sokáig tart.
Köszönöm
Szia!
Én is tartottam tőle,hogy milyen érzés lesz. 310 ccm-es impliket kaptam,azt sem érzem,hogy vannak. 😉
Sziasztok! Bocsi lehet nagyon hülyeséget kérdezek, de ugyanakkora mellnel az implantos mellnek nagyobb a súlya mint amelyik saját állományból van?
Csak onnan jött a kérdés hogy nekem szinte semmi mellem és konzin próbánál a 320 impli meglepően "nehéznek " tűnt.
Révész
Gaspar Levente
Krasznai
Lehetne sorolni egesz nap ;)
Sziasztok, a segitsegeteket szeretnem kerni. Kb 7 eve mutott dr Felszerfalvi Janos, 450es, magas profilu cereform implant lett beteve. Imadtam a cicijeimet, masok is dicsertek, minden rendben volt vele. Monstanaig :(
Az egyik elmozdult vagy kiszakadt, nem tudom, de vmi nem stimmel 😢 Csutortokon megyek uh-ra, de minel elobb kell talalnom dokit is.
Nem akarok a regi dokimhoz visszamenni, bar maximalisan meg voltam vele elegedve, de amikor mar esetleg felvarras es korrekcio kell, azt nem biznam ra 😔
Kit akanlotok?
Szia,aznap en is majdnem hasmarssal erkeztem a klinikara..akkor es ott ugyis kapsz nyugtatot amitol total megnyugszol(nekem olyan volt mintha becsiptem volna:-))
Addig lehet bevalik a nyugitea is:-)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok