Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
En vettem direkt elől gombolos bő ingeket, kínaiba találtam végül potom penzert, es milyen jol tettem mert csak azt tudtam felvenni, es abban hazajönni :)
En se vettem mutet elott semmit. Abbol gazdalkodtam ami volt. Meglevo bo felsok parom ingei kardiganok zippes szabadidofelso meg jo nyulos top alulrol felveve. Azt a 2-3 hetet ki lehet birni. Mikor mar tudtam mozogni akkor vettem uj felsoket.
HM,CA,New yorker tele ilyenekkel...kérdés az izlésed...
Én valoszinüleg utána nem akarom ezeket hordani:D
Meg hülye voltam mert Les kellett volna,de simán Meseket vettem...
Olyat csak mutet utan vegyel mert méretproblema lesz..ami derekba jo cicinel szethuz 😆
Labadozashoz pont jok a lenge alulrol felveheto tunikak meg a ferfiingek 😆
Kezdek én is parázni....csütörtökön műtét:-)
Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm azoknak akik beengedtek a naplóikba.
Egy kérdés:hol tudtatok gombos nőes csinos felsőket venni,amiket esetleg műtét után lehetne hordani????
Hat igen..pus implit nem lehet futoszalagon betenni 😂 max ket paciensnek naponta...igy nem gazdasagos. 😂
Nagyon ugyes kéz..jo szemmertek es tapasztalat kell hozza.
Igen..csaka béna dokik nem használják mert nem tudják hogy kell..kb 20 éve van a piacon..
Szia! Igen, engem Szegeden mutott Dr. Viczian Csaba.
Összeszedjük a tudnivalókat?
GYakran Ismételt Kérdések (és persze a válaszok) ;)
igen vagy az :) Én az elején elkezdtem visszaolvasni a fórumot, de feladtam. Lehetetlen :D Inkább feltettem a kérdéseimet :D
Szia!
Nekem is pontosan ez van.Kicsit fura gondoltam megmutatom a dokumentált,de még vàrok egy kicsit és ezek szerint nem vagyok egyedül.Biztos hogy belső varrat néha meg is feszül és làtszik is a fonál forma.
Nem kellemes az biztos😗
Vagy szorol szora elolvasna egy két naplot:)
Vagy összeszedhetnénk a tudnivalokat fileba...
Én ugyan ezeket a kérdéseket tettem fel, amiket Te és a frissen műtöttek :) Ezt az utat mindenki végig járja, ha nem lenne ennyi komment, vissza olvasna az ember és simán találna a kérdésére választ.
Köszi.csak ugy aggodom mert a jobb tökeletes rég,félek az égő érzés szoritas bajra utal..de megprobalok hinni:-)
nyugi normális :) Nekem is a bal fájt, égett, a jobb meg semmi. Elmúlt egy idő után :) Kitartás, már tényleg csak napok, és sokkal jobb lesz :)
Csajok!
Van köztetek olyan, aki Szegeden csináltatta a cickóit?
:s
Szerintem ez a fórum már néha káros mütét elött:D
én úgy tudom, a poliuretán előnye, hogy tovább csökkenti a tokzsugorodás esélyét a normál érdes felszínű implanthoz képest is. viszont sokan azért nem használják, mert belenő a szövetekbe, ezáltal ha ki kell venni, az durva, meg hosszabb távon leszakadhatnak belőle darabok, amik elképzelhető, hogy rákkeltőek is.igazán megbízható hosszabb távú tapasztalati eredmény nincs se pro se kontra.
Nekem a nehez kivetel miatt nem javasolta az orvosom, de ez is egyenfuggo, valakinel ez lehet nem okozna olyan problemat, mint pl nalam, ezt az orvosok ranezesre tudjak! :)
Azt lehet tudni, hogy miért?
A "rák" miatt vagy esetleg a nehezebb kivétel miatt?
Engem Németh dr. műtött,ő nem javasolja a poliuretánt.
Sziasztok normalis hogy a bal mell még mindig allandoan ég,szoritanak az izmok bő 2het utan?a jobb rég nem érzékeny,ehhez viszonyitva lehet h szükebb a zseb nem bir helyezkedni?csajok volt mar ilyen valakinek?meddig tarthat a hasogatas szuro_szorito égö erzés ami normalis?
Róla még nem hallottam, de utána nézek! Köszi az infót! :)
Köszönöm! Akkor majd megpróbálom mégegyszer :)
Szerintem menjel el Dr Viczian Csabahoz is nagyon jo orvos mint szakmailag mint emberileg.
Sziasztok csajok.. lenne egy kérdésem. Az normalis ha a redomben (ami amúgy szepen gyogyul) kivülről nem is látszik semmi..de ha megtapizom érzek valami kemenyet..ez lenne a belső varrat? Vagy ahogy összeforrt a bőröm? Nem hinnem h bajt jelent mert csak ott, nem faj..gondolom idő mig begyógyul. Csak érdeklődnék masnal is ilyen?
További ajánlott fórumok: