Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Az mri-m eredmenye:
Sztem ebbol nem derul ki semmi :(
A vizsgálat indoka: Az implantatumok statusának megítélésére saját magának kéri a páciens a vizsgálatot, beutaló, előzmények, klinikai adatok nem állnak rendelkezésemre. Mindkét oldalon együregű, szilikon tartalmú implantatum látható az mirigyállomány alatt. Mindkét implantatum kontúrja hullámos. A jobb oldali implantatum felső kontúrja kissé egyenetlen, elmosódott határú, nem éles. Az implantatum körül, felül laterálisan minimális folyadék is megfigyelhető. Bal oldalon az implantatum körül folyadékgyülem nem látható. A vizsgált régióban egyértelmű szabad szilikont nem mutatható ki. Vélemény: Az emlők mirigyállományát nem vizsgáltuk, így térfoglaló folyamat kizárására jelen vizsgálat nem alkalmas. Jobb oldalon extracapsularis ruptura lehetősége felmerül. Plasztikai sebészeti konzilium javasolt.
Csajok, ezekrol az orvosokrol tudtok vmit?
Dr. Gacs János -plasztikai sebész
Dr. Sobor György – plasztikai sebész
Dr. Molnár Béla Ákos - plasztikai sebész
Dr. Regőczi Tamás - plasztikai sebész
Dr. Molnár István - plasztikai sebész
Egy ismim a dr roseban dolgozik, oda akarna betuszkolni 😱 De en egyik dokirol sem hallottam semmit 😱
Nekem 4 hetet mondtak,de még jobb a 6 hét. Ugyanezt anyakamba karolósat mondták nekem is. Nem tudom mennyi idősek a gyerekek de én például már műtét előtt szoktattam hogy nem emelem. Lépcsőztünk,babakocsiba megtanítottam bemászni,pelenkázáshoz másszon fel az ágyra... Egyedül a fürdetés amiben kellett a segítség. De 3 hét után azt is megoldottam úgy hogy fogom a kezét fellép a kádra és ki illetve becsúsztatom.
Amúgyis fokozatosan kell kezdeni a cipekedést,otthon is pakolászol,nem fekszel 4 hétig.
Apróbb emelések a 4 héttől mehetnek. Pl. pelenkázóra felrakni ilyesmi...
Én is paráztam 2 hétig vokt segítségem. Menni fog ne aggódjatok. Az én fiam amúgy 11-12kg
Én ezen parázok nagyon, nem tudom, hogy hogyan lesz segítségem :/
Ismerősömet tegnap előtt műtötte Krasznai, neki 2 hét van a papírjára írva.
De neki ez már a 2. műtét volt.
Sziasztok.
3 hónapos kontrollról írtam egy kis szösszenetet a naplómba.
Na erre én is nagyon kíváncsi vagyok!
Nekem 11 kiló a kislányom...
Csajok, hány hét az a nagyon szigorú időtartam, amíg nem lehet emelni?
Akinek gyerkőce van, mikor emelte fel először? (12 kg a kislányom)
Szerencsére az enyémek is közel vannak :))
Istenem, de be vagyok sózva...pedig hol van az még :D
Szia! Jelentkeztem a naplòdba.
Ez egy èrdekes kèrdès, mi befolyàsolja, hogy mennyire közel kerülnek a cicik? Lehet, hogy ugyanabbòl a körfogatbòl egy adott orvos közelebbit tud "varàzsolni"?
Köszi!
László dr. műtött
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok