Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
szia
az előbb találtam én is roluk de a honlapon tul sok info nincs.
nem tudsz roluk mondani vmt? vélemény/tapasztalat ilyesmi?
Dr. Molnár László, Dr. Bári Imre. Nem tudom, a honlap linkjét ki lehet-e tenni, ha érdekel, priviben elküldöm.
sziasztok
tudnátok nekem miskolci dokit mondani??
köszi:)
Beeby! Holnap startolsz-jee
Jó estét, jó estét!
Munci! Merre vagy? Naagyon eltüntél!
sziasztok csajok!nagy dilemma elött állok...évekkel ezelőtt súlyos beteg voltam,nagyon le is fogytam,aminek következménye,hogy a melleim s majdnem teljesen eltüntek.még mindíg nagyon vékony vagyok,és lelkileg teljesen megvisel azóta is a dolog.krlek titeket,olyanok irjanak akik külföldön csináltatták meg a melleiket.tapasztalatok,félelmek,eredmények...
üdv mindenkinek: V
hát ezaz bennem is ezért van para,mivan akkor ha beüt a gebasz álarcban fogok járni???
akiknek olyan a fenekük mint a lángos,ausztriában elég elterjedt 1 műtét ,olyan mint a vádli,mellkas,tricepsz,bicepsz izom potlás vazee akár hiszed akár no ausztria,németország, svájc stb ebben is vezető élen jár!
sziasztok:)igen a szoros hüvely érdekében az eljárást ugy hivják"völegényvarrat"sok nöt+lehet érteni akik ezt kérik általában 3 v esetleg több gyereket is szültek és látványra sem szép a "micsodája"söt a sexet sem tudja ugy érezni:((
A saját dokim szerint mehetne, van még egy hét a mütétig.A plasztikai sebész dokija szerint,ha beadják nagyobb a trombozis veszély. Majd mütét után 6 héttel lehet ismét kezelni.
Apámtól örököltem.Már mütötték pár éve,kiújult...most inekciozták. Ma kellett volna mennem egy újabb adagért, de a mütét elött nem ajánlott.Itt mond ellent két doki véleménye.:(
Szep napot holgyek!
Nagyon regen neztem bele a forumba,de a mai temakkal feldobtatok a napom olyan jot nevettem.
A fenekimplantatumot bevallalo holgynek kivanjunk sok szerencset,remelhetoleg a kor elorehaladtaval nem lesz neki dupla konturos...
vagy miért kellett ez a vizsgálat?
Volt a családban vagy hajlamos vagy rá?
A trombozis veszély miatt.
nem enyém :)) A netről koppintottam mintának,az ismerösőm akar ilyet...Nem vállalkoznék ilyesmire,elég lesz a cickó.;)
na azért erre nem vállalkoznék!
hú anyám milyen tetkód van!!!:)
Kopp-kopp...Jó napot Doktor Úr! Irhacserét kérek,garancival. :D
elvileg a feltételezett g pont környékére injektálják
hüvelybe...péniszbe...ahova akarod! elvileg fokozza az orgazmust. ez az egyik legfelkapottabb műtét jelenleg hollywoodban...a műsor szerint :) elrontott plasztikai műtétekről szolt a műsor és egyebekről... volt egy max 40 kilós csaj, aki megmutatta hogyan feszítették rá a bőrét a testére. alulról felhúzták, mint egy harisnyát :)
hát a legtöbb csaj nem ezért csináltatott szili cicit itt a fórumon:)
További ajánlott fórumok: