Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
szia!
amilyet a dokid ajánl...
Sziasztok!
Szerintetek kör alakú vagy anatómiai inplantátumot válasszak?
tuti. ezért csak éjszakára szoktam kenni, de tegnap nappalra is bekentem, azért vakaróztam annyit :)
viszont a hegemnek meg jót tesz.
fúúúúúj :)
én is inkább sportolok most szépen, hátha formálódok nyárig :) és nem a hordó irányába...
vagyok! :)
ma nem vakaróztam, mert nem volt időm rá, állandóan sertepertélt körülöttem valaki, plusz ma nem kentem be contartubexszel :)
megy a tudodki!!!
Inkább edzek, mint hogy a csövön keresztűl szivogassanak tálkákba! Aztán meg hirtelen ott a lógó bőr. Azt meg felkockáztatom és kisüttetem a saját zsíromban és kész is a házi töpörtyű...bakker:-)
Azt én máma már csokit is ettem.De hát nem vagy túlsúlyban hogy van pár kilóval több az nem baj.
Majd lesz egy kis zsirleszivatás a dokidnál!
Enni, azt tudok! De a mozgás hiánya meg is látszik.
38-ig alig vertem az 52-54 kg-ot, most meg... soha nem hittem volna! Jobban kell figyelni, csak időnként megfeledkezem róla:-(
Rákattintól és felmész az oldalra, ahol választhatsz formákat, majd letőltöd magadnak.
Látod, ingyé van...vidd hát gyorsan:D
Rámférne, meg a húrka-gyurkáimra:DDD
Na, majd jön a tavasz és újra virulunk...addigra me tán sikerül pár kg-ot elhagyni útközben valahol?:-)
köszi, vált! :)
nyugi, hipp-hopp eljön a te időd is :)
gyorsan lelépek reggelit előregyártani, aztán jövök vissza még ha lesztek
fúú, most irigykedem, hogy már ilyeneket csinálhatsz:DDD
Különben meg:EGÉSZSÉGEDRE!
Hejj drágám te is vagyó?
Hát ugy ahogy!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok