Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hű ha párod megmondta a tutit!
És szerinten az összes férfi egyetértene vele...
Mi nők gyakran túlzásba esünk a tökéletesség hajszolásával.
Új kép a naplómba :)
Elcsúszott a géz lap a varratról ezért a párom kibontott és vissza helyezte,de egy képet még lőttünk :D
Csend bizony.
Ez a fórum (elvileg) annó azért jött létre, hogy egymást megélt tapasztalatainkal, javaslatainkal segítsük.
Nagyon sok felhasználó aktívan fejti ki véleményét e nyilvános felületen, vélt vagy valós sérelmeinek ad hangot, miközben a legalapvetőbb erényről megfeledkezik.
Ez nem más, mint a tisztelet.
A tisztelet: "Más iránt érzett elismerésünknek, megbecsülésünknek, cselekedeteinkben nyilvánított érzése. Középpontjában az egyenlőség és a mások iránt tanúsított empátia áll."
Lányok! Becsmérelni másokat elég gyalázatos és gyenge cselekedet. Segítő szándék nélkül inkább hallgassatok.
Szerinted egy friss regisztráció azt jelenti h azóta olvasom a fórumot??
És persze egy ember csak egy néven lehet fent...😊
Igen csend lett...
De azért azt nem tudom láttad e hogy alexxx nagyon sokat segített 😉
...és hogy még miért nem műtette meg magát?? Nagyon sok oka lehetett....
Pl.: amikor Balajthy elrontotta a mellem, utána rögtön mentem volna más dokihoz , hogy oldja meg. De 4 évet kellett rá várnom, mert az élethelyzetem nem tette lehetővé.
Uhhhh....csend lett..
Amugy alexxxxrol meg annyit h itt lebzselt évek óta, de nem feküdt volna kés alá szerintem.
Volt akinek félmeztelen képet küldött és kért is.....szóval....nekem ez is fura volt...
Írtam a Hoxa üzemeltetőjének e-mailt, ezt válaszolták:
"Köszönjük az észrevételed. Az oldal átalakítás alatt áll, ezért türelmeteket kérjük. Az átalakítás része a képek átméretezésének megoldása is.
Üdvözlettel: Hoxa.hu csapata" 😊
talán mert te verted itt magad,,hogy az alexet miattam törölték és nekem biztos messzire elér a kezem /mondjuk ezen jót röhögtem :D/,aztán mindezt sértőnek találták ,amit meg én válaszoltam neked minderre,azt annyira nem
jajj hallod,szállnál kicsit magadba és gondolkodnál inkább...meg főleg leszállnál rólam és hagynál végre békén !
Hat megmondom őszínten...havat lapátoltam😝😝utalolom!!
Aztan betevedek ide es itt is fagyos a hangulat..úgyhogy inkabb tovabb siklottam😊
Na várjuk ki a végét.
De köszönöm kedves vagy.
lehet hülye kérdés...neked mikor kezdett el engedni a bőrötök/izmotok?
vagy ez mindenkinél más időben jön el ?
nekem kegyetlenül fáj két napja középen a mellcsontom.
Aztán szabad kérnem alázatosan,esetleg,hogy legyek ezek után békén hagyva ,???
nagyon szépen köszönöm,pfff .S
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok