Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm. És úgymond magától visszament v. diétáznod kellett?
Én is drukkolok azoknak akiket a héten műtenek.
Kösziii mindenkinek:)Irok😍
Látatlanban is úgy izgulok mindenkiért, mintha már én mennék 🙆 Ha tudtok, írjatok! Sok szerencsét 😘
Koszi Linda :) Irok majd ❤
Sok sikert :) drukkolok neked !!! Minden rendben lesz :)
Sok sikert neked is :) Minden oke lesz :)
Nagyon drukkolok Neked és Szemcsonak :) mindenről kérjük azonnal a beszàmolót 😘😘
Szio!Engem holnap reggel mutenek,annyira varom mar😍
Sziasztok! Van valaki, akit dr. Jósvay János műtött? Nekem a hasplasztikámat ő csinálta, és szeretnék egy mellplasztikát is, de nem láttam még munkáját cicin. (Hasban maximálisan elégedett vagyok vele). Jövőre vágnék bele a dologba.. egyelőre gondolkozom, hogy kivel kellene csináltatni, az implik területén se vagyok otthon, hogy melyik a jó.
Marmint ugy ertettem hogy a dr úr is tud neked idopontot adni!
Akkor írj Révesz dr-nak hogy nem ered el..nem fog keresztbeharpni amiert őt hivod:-)
Ha kell a szama szolj priviben megadom.
Igen, uhvaal. Néha érzem, néhakevésbé.
Engem is szerdán műtenek! :) már nagyon várom és két napja neme is kapart a torkom, de mostanra elmúlt. Ossze-vissza vitaminozom magam :) eddig nagyon vártam, most is persze, de most valahogy nagyon gyorsan telik ez az utolsó pár nap!
Ti vitettek képeket a dokiknak az álomciciről? Honnan szedtettek képeket?🙄
Sziasztok !
Most, hogy elinditottam a feher ruha mosast amiben van cicitarto is...eszembe jutott, hogy minek mosom ki ? 😂 Szerdan mutenek 😂 Na mindegy tisztan kerul a kukaba :) Mast is mutenek a heten ? :)
Hogy vagytok lelkileg ?
En most azt kepzelem, hogy beteg vagyok...vannak ilyen dilijeim. Szedek c vitamint, iszok multivitamint, forro teat :) Most mindent megeszek amit megkivanok...nincs dieta sem :) Probalom a holnapi napot tulelni a melohelyen.
Mar izgulok. Ez ilyen egeszseges izgalom :) Tuti amugy reszketni fogok szerda reggel...amig tul nem esek rajta. :) De mar nagyon varom ❤
06-20/381-9091
En ezt hivtam :)
Jövőhéten megyek ultrahangra. Remélem nincsen semmi komoly! Köszönöm h ìrtal!
* asszisztensé
Kiakaszt a telefonom 😣
Én is ezen szoktam Erikával beszélni, viberen. Ott is tudsz neki irni.
Én is ezen a szâmon egyeztettek mindig. Ez elvileg az asszisztensét. Nem mindig tudja felvenni. Küldj esetleg egy sms-t, hogy visszahîvâst kérsz.
nem látom hogy jelentkeztél volna
mindenképp kérj időpontot ultrahangra. én valamikor a 6. héten tapintotam csmót, felhívtam a dokim, ajánlott egy UH-os orvost, megnézte, nem volt semmi, mensi előtt voltam és az impli amúgy is feltolta a mirigyállomány kicsit, ez lehetett.
Szia. Köszönöm h írtál. Ultrahangos vizsgálattal nézték meg neked a "csomót". És a mai napig érzed? Köszönöm
További ajánlott fórumok: