Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
ja,még egy dolog,NEM REKLÁM!!!!!
Sokan kérdeztétek,van-e naplóm,eddig nem volt,de összeszedtem a gondolataimat és írtam./azért írom ki megint,hátha vki nem látta/.......
Mindenki elmondhatja a véleményét nem? En is talán. Én délelőtt kapcsolódtam be a dologba. Egyszerűen csak hozzá szóltam amiről lemaradtam mivel lefuráztad kira melleit. És tudom hogy mennyit szenvedett hogy szép legyen neki. Egyébként a naplódban kommentáltam is hogy szép a tiéd. Még így is hogy távol vannak.
egy dologban kérnék tanácsot,aki tud válaszoljon,bár sztem ez nektek egyszerű kérdés :)
persze nem most,de majd később szeretném lemérni a mellkasszélességemet pontosan,már rég tettem. azt hogyan kell pontosan csinálni ?????
Amúgy ez a petifiú nevű felhasználó ki a csoda,aki a mellplasztikás csajoknak küldi a röhögő jelet????
már többször akartam neki viszonozni,de sikerült mellé nyúlni,akiknek esetleg küldtem és nem akartam,azoktol bocs.....nem hiszem,hogy szegénykének helyén van ..........://
megígértem,nem jövök többet,de ezt nem tudom szó nélkül hagyni...
a legfontosabb:TE TETSSZÉL SAJÁT MAGADNAK ÉS TE LEGYÉL ELÉGEDETT SAJÁT MAGADDAL ÉS A CICIKKEL,Meg persze ahogy emlitetted,a párod.más miért érdekelne?? képzeld már el,ha mindenkinek tetszeni akarnánk,megbolondulhatnánk!
nem tudom,van-e naplód,ha van,szivesen lennék az olvasója,előre is köszi!
Tiszike nem védő beszédet tartott 😉
Hanem csak válaszoltunk neked, hisz te kérdeztél.
Az extrém nagy súlyok gondolom a felsőtestre vonatkozó gyakorlatokra vonatkoznak?! Vagy például a nagy súllyal guggolás, vagy hasonlók is ebbe a körbe tartoznak?
A véleményem elmondhatom,azt hiszem azért vagyunk itt,de ebből mi nem csináltunk vitát,megbeszéltük ki hogy látja a dolgot és ennyi... ha bárkinek nem tetszik a mellem én azon nem fogok megsértődni,miért is tenném... a legfontosabb vélemény számomra a férjemé,ő pedik mindennap álló férfiassággal jön haza ,annyira imádja... ezen kívül miért kéne bárki bmilyen véleménye hogy érdekeljen olyan szinten hogy beforduljak... egyébként azt hiszem mi ezt kirával lezártuk te most újra nyitottad a dolgot egy felesleges védőbeszéddel pedig hangsúlyoztam neki hogy semmiképpen sem szeretném megbántani mert az totál távol áll tőlem!!!!
másnak is folyamatosan állnak a bimbók ? :D
már annyira fáj,és nyomja a kompressziós is...
Mûtèt elôtt jàrtam, most lebeszèltek ròla. Reggel irtam 5 evig birta a cicim😔
Igaz? Hát nem tudhatjuk. Bárki írhat bármit anélkül hogy oda biggyesztene a saját nevét. Ha esetleg többen írják ugyan azt akkor elgondolkodtató.
Fogalmam sincs
Azt hiszem tudom mire gondolsz.... Olvastam én is csak nem akartam felhozni....ha igaz akkor az elég gáz 😕
Mindenkinek más cici tetszik. Nem tudom láttad e miből kellett dolgoznia kovácsnak.
Kinek ez kinek az tetszik. Ugyan úgy ahogy neked fura kira cicije a te cicid is lehet fura másnak hogy így kilog inkább oldalra és nem befelé megy picit. Aztán meg másnak pl nagyon tetszik hogy így a tiéd kifelé áll hónalj felé. A tiéd még nem végleges .lejjebb mehet összébb mehet középre akármi lehet. Ugyan úgy mint nekem. Mivel 2 hetes vagyok kb, akármi történhet azon kívül hogy közelebb kerülnek 🤔🤔
Ne izgulj. Mindent ki lehet javítani. Jelentkeztem a naplódba.
Egyébként pont tegnap beszélgettem egy kedves hoxa taggal és érdekes dologra bukkantunk.
Beírjuk a googleba
"Dr félszerfalvi janos vélemények "
Ajajaj érdekes dolgok..
Aztán bárkiről lehet találni jót rosszat. A mellplasztika is egy játék a lottón. Sajna.
Sziasztok lányok! Van itt olyan, aki crossfitre jár és már túl van a műtéten ? Lenne pár kérdésem ha lehet :)
Èn elôzô implimmel nyomattam ezeket, 5 èvig minden rendben volt, aztan csereltetni kellett es volt ott minden: folyadek, lecsuszas, elfordulas......most PU habosat kaptam elveleg ez mozgashoz oks, kiveve az extrem nagy sulyok stb.
Jahj Istenem ilyenkor a szívem szakad meg,mert ez annyira eltudja az ember önbizalmát rontani,de ha nem változik amit reméljünk hogy fog akkor ne hagyd annyiban!
Tudom h nem mondtad..😉. én csak szegény Erika miatt mondtam hogy ő mondta a sajátjára és egy az orvos😊
Elhiszem, de ne csüggedj, biztos van rá megoldás! Majd ha ő nem, másvalaki segít.
Igen, ez lenne a minimum, hogy beismerje.
/EDZÉS/ Sziasztok! Engem az érdekelne, de nagyon, hogy műtét után (már a 4-8 hónapos türelmi idő után) aki korabban sokat edzett súlyzókkal és saját testsúllyal, mennyire tudott visszatérni a régi sportos életehez?Mert nekem tegnapi konzin azt mondta az egyik doki, hogy ha bevállalom a műtétet, akkor a súlyzókat, fekvőtámaszt, húzódzkodást és hasonlókat egy életre felejtsem el.. mert akkor előbb-utóbb tuti tönkremegy,v elmozdul az implantatum..??? (nekem mindenképp izom alá kellene helyezni a cuccost)
Ja és azt mondta 700.000ft korrekciózza az egyik mellem. No ekkor döntöttem, hogy keresek másik doki. Aki rendbe tette mindkét mellem, implit is cserélt.... ja és közel ennyit fizettem. Az előző dokim szerint én voltam a hibás... hogy miért? Nem tudta megmondani ... ja, hogy nem ő alakította ki a tokot rendesen!!!? No ezt soha nem ismerné el...
Hát nem volt könnyű dolga a 2.dokidnak. az elsőt neked is elszúrta finoman kifejezve. Ég és föld a kettő munka.
Sajnos ugyanígy jártam, mint te. Az első műtétemnél nekem B.-t ajánlották, hát hozzá mentem 🤐🤐
Nekem őt ajánlották. Nem is voltam másnál. Tudod nem az a baj hogy nem sikerült csak valja be. Hogy tényleg nem tökéletes. Kis pici formás cicikkel mentem óda nem lógtak feszes volt. Ha majd elküldi végre a képet amit csinált akkor felrakom.
Fészerfalvinál én voltam a számmal. Szerettem volna, ha korrigálja az asszimetriát, de ő azt mondta, hogy nem kell, hisz nem vagyunk szimetrikusok, a mellünk sem egyforma...
Szóval, biztos jó doki, de, a fotóin (honlapján) is látszik, hogy aki (nagy) asszimetriával rendelkezik ne hozzá menjen.
De a te cicid szép lett 😉
Egy szóval nem mondtam/tuk , hogy szar... nem tudom ezt honnan vetted 🤔🤔
Te vagy az első akitől rosszat hallok róla😱de ez is bizonyítja hogy nincs olyan orvos aki ne hibázna... aki dolgozik az hibázik sajnos... az nem mindegy mennyit bár ez téged nem nyugtat
Ha ránéztek a fotóra lehet hogy azt gondoljátok nem annyira rossz. Viszont ha felveszek egy melltartót akkor az egyiket kikell tömni. Katasztrofa.
További ajánlott fórumok: