Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Anna már a műtőben lehet :)))
Szia lemmi! Bocsi, csak pár szóban válaszolok, mert nekem holnap van a nagy nap :) Jan. 4-én voltam konzin dr. Jósvaynál. Ha dr. Kelement választod szerintem hozzá hosszabb a várakozási idő (Szent Imre Kórház). Mondani fogja, ha megy tb-re de mondhatod is neki az elején, hogy arra szeretnéd.
De ha fogyni szeretnél, akkor előtte tedd, az sokat számít (az orvos is meg fogja kérdezni). Én is 80-85 G-ről indultam anno, most 75 F vagyok.
Sziasztok! 34 éves, 2 gyerekes anyuka vagyok.Csatlakoznék hozzátok.
Én már rég nem vagyok kibékülve a mellemmel. Igazából soha nem tudtam elfogadni. 12 évesen az egyik éjszakai rémálmom az volt,hogy uszodába mentünk, és én otthon felejtettem a bikini felsőt. Szülés után még rosszabb lett a helyzet - még a Triumph szerint is 80G. Visszaolvastam a fórumból valamennyit, de mégis vannak kérdéseim. Hogyan zajlik egy konzultáció? Az orvos szól, ha Tb-re is mehet? Mert más reményem nincs. Amikor viszont ezt megtudtam, egyre gyakrabban izgat a gondolat.
Annyira nem volt értelme, mert így is csak hét után kaptam meg az ágyam :)
Kelemennél oldat kell, Jósvaynál nem tudom.
betadinból nem tudom milyet kell, én nem használtam, de vegyél sok gézlapot ha már nem fogsz menni a műtét után patikába mert nekem olyan gyorsan fogyott, hogy nem győztem venni később.
sok sikert a műtéthez!! szurkolunk! bizti minden rendben lesz, ügyes az a J.!:)
1/2 7? És volt is értelme? Bár fél óra már nem számít, úgyis fent leszek :)
Most még a bioparoxot használom, ezt írta fel a doki, de holnap még megyek a patikába nagy-bevásárolni. betadineból oldat kell vagy kenőcs?
Csatlakozom az előttem szólókhoz: most még távolinak tűnik, de tényleg hamar elmegy az a 3 hét.
Szerdán megyek, Jósvay műt. Még egy napot kell kibírnom idegileg és mindenhogy :) Természetesen jelentkezem majd és ha rá tudom venni magam csinálok még "előtte" fotót is :)
1/2 7-7között kell menni,de csak 8óra felé fognak igazán foglalkozni veled.
Ajánlom vigyél magaddal Strepsilst attól jobb lesz a torkod állapota.
Drukkolok.
sziasztok! megosztom veletek legújabb tapasztalataimat, hátha másnak is felmerülnek ilyen jellegű problémái. szóval múlt héten voltak fogínyfájós, torokfájós bajaim. szerencsére a fogammal nincs gond a torkom is jobb. de azért ma elugrottam a házidokihoz biztos ami biztos alapon. azt mondta, hogy műtét előtt pár nappal nem tanácsos fogorvoshoz menni, mert könnyen fertőzés lehet belőle.
a torkomnak sincs nagy baja kicsit véreres. ezért felhívtam J dokit is. a nagyon kedves (Zita?) nővér mondta, hogy ettől még lehet műteni, csak ne legyek betegebb :)
tiszta zizi vagyok, enni és aludni sem tudok úgy izgulok. azt viszont elfelejtettem, hogy hány órára kell reggel a kórházban lennem? 7-re?
Én is nagyon izgultam, és vártam már a műtétet.
Hamar repül az idő,majd meglátod.
A műtét reggelén találkozol a dokival amikor berajzol,akkor kérdezhetsz tőle bátran, hiszen csak veled fog foglalkozni.
Másnap reggel már korán kb: 9 körül már ki is rúgnak a kórházból,ha minden rendben-és miért ne lenne- Rá egy hétre van az első randi-varratlazítás,utánna egy héttel varratszedés.
És szép cickókkal villoghatsz:)
Üdv a klubban!
köszi, akkor majd rákeresek így.
Egyébként ha valakinek nem volt műtétje és bizonytalan a keloiddal kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy kisebb hegekből is meg lehet állapítani. Másképp gyógyul mint a normális hegek. Itt most gondolok arra, hogy vki megvágja az ujját.
Szia Tanita!
Nekem Kelemen-Görcsi páros csinálta a ciciket :) Görcsi is ügyes, és nagyon kedves :)Szóval szerintem jó kezekbe kerülsz :)
Ha már van időpontod, akkor csak aznap találkoztok.
Sziasztok Lányok!
Új fórumozó vagyok és márc. 18-án lesz a mellfelvarrásom a Szent Imrében. Görcsi J. műt. Látom K. doki a legnépszerűbb, de esetleg szobatársnőtől v vhonnan hallottatok róla vmit? Én is félek. Pl.:attól,h a vágás túl nagy lesz, nem lesznek egyformák, nagyon lent lesz a mellbimbó stb. A heg nagyon kilátszik a fürdőruhából? A fotók egytől egyig nagyon szépek, ha nekem is ilyen szépen megcsinálnák, egész nap mutogatnám. Na jó ez lehet h túlzás :-)