Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
NAGYON SZÉP!!! És teljesen jó a méret! Semmi fájdalmad nincs? Öltözködés hogy megy?
Lányok ,köszönöm mindenkinek a gratulációt!
Kend ,jó hogy be tudtál jönni hozzám és megismerhettelek.A változás hatalmas lesz nyugodj meg , nemsokára neked is a hanyattfekvéstől fog fájni a hátad nem a cicijeidtől.Kitartás ,ez a legnehezebb időszak a várakozás,a kórházban már pörögnek az események és egyszer csak azt veszed észre otthon vagy .Az egyik szobatársamnak szédületes mekkora lett a változás ,szinte hihetetlen.A másik szobatársam Bartzella volt ,az övé is nagyon szép lett ,de neki nem láttam miből csinálták ,annyira gyorsan bekerültem a műtőbe.Azt mondta tesz fel nekünk képet az előtte állaptról.
Szia ,Ha a hátfájást leszámítom nem volt vészes ,pedig kerülővel jöttünk haza ,mert a férjemnek dolga vol Békéscsabán és előbb oda mentünk,aztán haza.Azért vártam ,hogy haza érjünk.A cici nagyon fura ,olyan minha implis lenne egyenlőre ,így melltartóban meg a varratokkal kicsit szétállóak ,de gondolom ez majd változik.Az éjszakám is jól telt ,végig aludtam ,azt hittem pedig nem fogok semmit aludni.Nekem a doki meg engedte azt is ,ha tudok az oldalamra fordulni akkor úgy is aludhatok,hát ment csak egy kicsit ligth-osabban,de annyira elég volt ,hogy teher mentesítettem a hátam és nem fájdult meg reggelre.
Mindkét lánynak jobbulást és gyors gyógyulást kívánok! Nincs véletlenül valaki akit 18-án műtenek? :-)
Igen, Pécsett van cső, Pesten nincs.
hát engem pécsen műtöttek, és mind két cicimben volt cső :S
Ez jó hír!! Végre nem a bögyök miatt kell két mérettel nagyobb ruhát venni....csodás lesz, de most még hihetetlen, de Ti vagytok az ígéret:))
Szia!
Örülök, hogy ilyen jól vagy!
Gyors felépülést neked!
Szia Manka!
Köszönjük a bíztatást!
Gyönyörűk lettek a cicijeid!
Andikagyerek: szerintem itt nagyon csöve se volt senkinek. Legalábbis én nem emlékszem. Hol műtöttek?
Kend: hatalmas lesz a változás! Ettől függetlenül rajtam vagy nem vették észre, vagy nem akarták észrevenni, de mindenki csak azt mondta, hogy sokat fogytam :)))
igen lassan közeleg a március vége:) Meló hogy megy? Sebek gyógyulnak? Mit szóltak a kollegák a változáshoz? Nyugtassatok meg hogy nagyon nagy lesz a változás....annyira várom
Sziasztok nekem 6 hete volt a mellkisebbítésem, és olyan kérdésem van, hogy esetleg van e itt olyan akinek bevérzett a műtét után a cicije?...mármint a csövek kiszedése után! És hogy neki fel szurták e, vagy felszivodott magától?
köszi a választ előre is!
Manka, szia! Neked is nagyon gratulálok, nagyon jól sikerült a műtéted, gyönyörű lett az eredmény! Ki csinálta? Ég és föld a korábbihoz képest, hihetetlen a különbség!
Gratula minden friss cicisnek! :)
Sziasztok!
Örömmel olvasom a jó híreket,gratulálok az új kis cickókhoz mindenkinek:)
Pihenjetek sokat.
KEND-neked sem sok van már hátra,nemsokára Te is sorra kerülsz:))
Akkor majd feküdhetsz a hátadon naphossztat:))))
Örülök:)) Gondoltam ma rád hogy már hazafelé tartasz..
Én is akarom már,hogy a sok fekvéstől fájjon a hátam ne a bögyeim súlyától!:(
Dragont: üdv a kiscicisek között :) Ugye milyen fura, hogy a cici nem fáj? Akkor neked se volt vészes a hosszú hazaút :) A hátfájás meg majd elmúlik :)
Szia!!! Örülök, hogy minden rendben. Pihenj sokat (akár ülve) és vigyázz magadra! Én is viszketek :)
Sziasztok lányok ! Itthon vagyok!Eddig minden jól ment ,a hátam fáj borzasztóan a sok fekvéstől ,meg hazafelé az úton is nagyon fájt.A cicim szinte egyáltalán nem fáj,amit most látok belőle az tetszik a többit 1 hét múlva meglátom.
Volt nálam bent Kend ,Eszti a csokid életmentő volt,benyomtam még az este.Nekem már most nagyon viszket középtájon a bőröm.
Hát, mit mondjak, szeretem őket :) De nyilván Te is a tieidet :))
láttam ma az új képeidet, szuperek lettek a cicik. Nagyon szép a formájuk és szerintem nem is nagyon különbözőek. Ennyi még kell is... Gondolom nagyon boldog vagy velük!
nagyon sok dolgom van mostanában, annál kevesebb időm, de rengeteget gondolok rátok :)
tudom, tudom szégyenkezések közepette tettem is fel a képeimet a múltkor...
KEND: szuper, hogy jól vannak a csajok :)))
Hello Manka, máshol hiányzol ám :)))
További ajánlott fórumok: