Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Voltam benn Dragonnál és egy szobában van Bratzellával. Jól vannak mindketten. Dragon volt az első és nagyon csini ciciket csináltak neki:)) Csak szegény fél a hosszú hanyatt fekve töltött éjszakától..hát ez érthető is.:)
Kicsit kusza lett...
Úgy értem, hogy a doki inkább mammot kért, mert az UH nem biztos, hogy mindent megmutat a nagy méret miatt. De a papírra (és a beutalót is úgy kértem) mindkettő rajta volt.
De a mammográfián már a mammo után nem csináltak UH-t mert gondolom nem volt indokolt. J nem hiányolta az UH-t.
Remélem a kettőből érthető vagyok valamennyire :)
Nekem mindkettőt kért a doki, de a korom miatt csak UH-t akartak csinálni. Aztán meggyőztem őket...
Szóval nekem is csak mammog. volt, de az jobb, mint egy sima UH. Szerintem nem lesz gond.
Sziasztok!
Segítsetek kérlek!Ma voltam mammográfián és ultrahangot nem csináltak. Utána vettem észre, h a dokim viszont csak uh-t kér és a mamm. ki van húzva. Szerintetek el fogják fogadni? Vagy hívjam fel a kórházat? A körzeti beutalóján pedig uh volt.
Lányok! Én is gondolok rátok! A félelem tök normális, de minden rendben lesz. Én úgy gondoltam az altatásra, hogy milyen jó lesz végre egy nagyot aludni a többhetes nemalvás és feszültség után :)
És aki a második lesz: nem olyan vészes az sem én is az voltam. Olvasni én sem tudtam, de azért viszonylag hamar elment az idő.
Szorítunk!!!
Holnapi csajok veletek vagyunk!! Nagyon jó lesz nektek!
Délután bemegyek Dragonhoz, majd írok utána hogy mi újság van .
A félelemről pedig annyit, hogy a hasplasztika előtt a kórházban majd nem meggondoltam magam:( De szerencsére jól döntöttem és maradtam!
Köszi! Majd írjatok, ha lesz már erőtök!
Mondjuk holnap után délelőtt. ;-))))
Lányok!
Én is nagyon szorítok nektek!
Jó lesz, holnap ilyenkor már szép "új" cicitek lesz!!!
Hétfőn megyek az első konzira, már úgy várom.
Lányok ,köszi a drukkot ,jól esik!
Bartzella ,jó lenne 1 szobába kerülni!Nem tudom lehetséges -e.A hasnál sikerült összekerülnöm 1 hoxással,igaz hogy akkor sokkal tovább voltunk bent ,de annyira összebarákoztunk ,volt hogy menekültem ki a szobából olyan nevető görcsök jöttek ránk ,na és ez frissen varva nem a legkellemesebb.