Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? fórum

Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)

21688. ibab (válaszként erre: 21687. - Diko70)
2014. okt. 31. 09:34
I am happy :-) very coooool :-)
21687. diko70
2014. okt. 31. 09:20
Sziasztok!!Jelentem minden rendben! :) Szex jobb mint valaha!Nem fàjt,nagyobb volt a para! :)
21686. ibab (válaszként erre: 21683. - Katka49)
2014. okt. 30. 22:41
Ági leírtál mindent, amire én is gondoltam....az anyósos dologhoz csak annyit,hogy azt hiszik, hogy szültünk. Szülés után is jár a kímélés,de egy ilyen nagyműtét után szigorúan tilos még a legkisebb megerőltetés is. Ha másért nem, a vérveszteség miatt.A tested jelez úgyis!! Katikám! a szenvedés hozzá tawrtozik az élethez, így fogtam fel. Addig voltam csak nyugtalan és stresses, amig nem tudtam, hogy mi a bajom konkrétan. AHogy megismered az ellenfeledet, akkor tudod igazán felvenni vele a harcot. A boxoló is akkor tudja kiütni az ellenfelet, ha szemtől-szembe áll vele. NEkem nagy a hitem, tudtam hogy ha megérdemlem, és szükség van még rám,akkor az angyalok a tenyerükön hordoznak, ha nem, akkor pedig kár harcolnom. Mivel minden jel arra mutatott, hogy angyalok tenyerén vagyok és a Jóisten kiválasztott, megérdemelt az egész ügy annyit,hogy én is odategyem magam és gyógyuljak. SOk -sok esemény volt biztató számomra, ami velem történt és egy percig sem aggódtam. Az egyik angyal a férjem volt, a többinek szárnya volt :-) Szóval Katka vigyázz magadra és mondd meg anyónak, hogy keressen más elfoglaltságot, és néha főzze meg a bablevest,mert az neked jól esik, a szeretet jele, ha valaki megcsinálja azt,amire nem vagy képes jelenleg. "Hodie mihi cras tibi!!!" Mondja a latin. Magyarul: Ma nekem, holnap neked!!! Soha nem tudja,hogy mikor szorul rád,mikor lesz fordított játszma!!!!!Úgyhogy neszójjjonmábe :-)
21685. szisziági (válaszként erre: 21684. - Katka49)
2014. okt. 30. 19:21

Szia Kedves Katika!

Nagyon jó, hogy ránk találtál,mert úgy látom, hogy mindenkivel nagyon kedves és belátó vagy,és ezért sokan biztos szeretnek téged. DE sokan ki is használhatnak...Majd mi itt vigyázunk rád, és jól feltöltjük az energiaraktáraidat!! Muszáj erőt venni magadon, nem a káráló anyósra meg a családtagokra kell tekintettel lenned, hanem éppen fordítva! Anyósod honnan tudja, mit kell csinálni egy nagyműtött betegnek, ő is átesett ezen?

Jaj , ne haragudj,nem akartam személyeskedni csak elkapott a hév, annyira fel tud bosszantani amikor nincsenek tekintettel az emberek a közeli családtagjuk egészségére sem!

A nővérkés sztorid sajnos nem egyedi eset,jó hogy kimondtad a sérelmedet,megértjük, mert sokan átéltünk hasonlókat :((

Most csak az a fontos, hogy kíméld magad!! Ugyan nem látszik kívülről semmi, úgy mint a hasi vágásnál,de belül még minden csak éppen a helyét keresi. Onnan tudom, mert mindkét féle műtéten átestem már. A hat hét még éppen a belső varratok és sebek begyógyulásának ideje, még sok idő, több hónap mire minden szövet megerősödik,és visszanyered a régi erőd.

21684. Katka49
2014. okt. 30. 18:51

Azt még le kell irnom hogy abban a kórházban ahol műtöttek,,leírom privátba akit érdekel,,,harcot vívtam azért hogy ne a hasamba szurizzanak hanem a felkaromba,,oda is nagyon jó volt felszívódott rendesen,,még az őrzőbe nem is volt gond de a harmadik nap reggel az éjszakás nővér egy arogáns,cigitől bűzlő,alkoholista kinézetű nő betőrtetett és siettetett hogy na,,fel a hálóinget,,,megkértem szépen hogy a felkaromba szeretném,,erre nincs kivánságműsor,,,de mégis a felkaromba szeretnem,,és hisztizett kiabált,,belevágta a karom külső részébe és otthagyott,,de oda sem tudtam fogni a vattát mert a másik kezemen a vérnyomást mérte a másik nővér.

Nem szóltam,,,próbáltam megérteni mert fáradt lehetett,,de nagyon rosszul esett!

Bocsánat,le kellett írnom ezt a rossz élményem :((

Ibab- ka! Meg kérdezhetem mit takar a neved?visszafelé olvasgatok még rólatok. Szep estét Nektek!

21683. Katka49
2014. okt. 30. 18:36

Drága Ibab!

Tavasz óta kutyafuttában olvasgattam a fórumot,keresve olyan beteget akit szintén hüvelyi úton műtenek és akkor olvasgattam a soraidat,,,nagyon sok szenvedésen keresztül mentél és annyira pozitívan,viccesen fogtad fel hogy tökeletesen példa ertékű vagy itt nekünk a fórumon!

Nagyon jól intezted a segítséget is,,bennem lelki ismeretfurdalást ebresztettek,ezért igyekeztem nem elhagyni magam,mert anyós is rámszólt hogy mozogni kell,de már két hetesen főzicskéltem.

21682. ibab (válaszként erre: 21681. - Katka49)
2014. okt. 30. 11:29
Drága! Aranyos vagy, hogy így látod a létemet itt a fórumban. Igyexem!!! nagyon!! AZ emelgetésről csak annyit: (ezt az egyet nagyon betartottam) hogy az urogenitális izmoknak inkább az intimtorna kellene, mint az emelgetés és a FUTÁS. Sérv is lehet a későbbiekben, ha az első hat hétben és a hátralévő 80 évedben nem vigyázol. Én a múltkor a piacon túlméreteztem magam és a férjecském nem volt velem. Kihívtam ám a hentest a pult mögül, hogy tegye be a kocsiba a cuccokat, mert nem szabad emelnem. Nézett, mosolygott, segített. Gondoltam próba, szerencse... Egyébként a kosz, meg a mosatlan úgyis megvár. Ha valakinek nem tetszik, mossa el, törölje le, rakja el. Fuck it:-) ezt az elvet vallva rákényszerítettem a páromat, hogy csináéljon meg mindent és rohadt büszke volt rá, hogy férfi létére be tudta kapcsolni a mosógépet és ki is tudott teregetni. Még az is nehezemre esett volna. FÉl óránként kellett aludnom, emlékszem, annyira ki voltam műtét után. Szóval szabad kezet kaptak a fiúk a házimunkára. VOlt egy két káreset a konyhában de azt elnéztem nekik. Mondjuk a teregetés úgy zajlott, hogy egyben tették a a szárítókötélre a ruhát. Inkább odaakasztották,mint teregették :-) :-) AZ ágyból kiabáltam nekik a konyhába lépésról -lépésre a pizzakészítés folyamatát( elősütötthm) és ,hogy minek hol a helye. Annyit mondtam, amikor hazajöttem a kórházból: érezzétek otthon magatokat :-)))a szobalány betegszabadságon :-)
21681. Katka49
2014. okt. 30. 08:01

Sziasztok,szép napot Mindenkinek!

Este elküldtem a hszólást és látom h nem ment el.

Aranyosak vagytok hogy így törődtök egymással és jól esik hogy velem is!

Hálásan köszönöm!

Drága Ibab!Sokat olvastam rólad,Te vagy a fórum Anyja!

Mindig jó kedvre deríted a sors társainkat és sokszor kuncogtam én is olvasva írásod.

Ásványvizes palackot,,én felelőtlenül emelgettem itt a konyhába mást is sajnos.

A műtét óta nagyon hullámzó a hangulatom,,,nem nagyon érnek rám a csalad,a segítés,,,,,,áh inkább nem terhelek ezzel senkit.

Ami előjött még az a gombás fertőzés amit valaki más tapasztalt e magán mert az nagyon kellemetlen,érzem magamon a többszöri tisztálkodás ellenére is.

A jövőhéten megyek dokihoz kontrollra.,megemlitem.

Köszönöm a segítségeteket es a kedvességet!

21680. ibab (válaszként erre: 21676. - Katka49)
2014. okt. 29. 23:30
Drága!!! Most az a lényeg, hogy pihizzél, ha nagy a család akkor szuper,oszd le a zsugát.Mindenkinek jut meló!! Ne dolgozz, mert kikapsz tőlünk. Egy ásványvizes üveget sem szabad megemelned még. Össze vagy stoppolva!!! Gyerünk vissza az ágyba és pihizz.:-) Sokat igyál és olyan ételeket egyél, ami nem puffaszt és könnyen emészthető!!
21679. ibab (válaszként erre: 21677. - Sugarmelon)
2014. okt. 29. 23:26
igen!
21678. diko70 (válaszként erre: 21676. - Katka49)
2014. okt. 29. 19:47
Szia!Én nagyon örülök ,hogy még a műtét előtt idetalaltam a lànyokhoz!Sok segítséget kaptam és még kapok is tőlük ,tanàcsokat megfogadtam,így minden ok!!A korhazban nem sokat mondanak sajnos de jo is így hogy a tanacsokat azok adjak akik ezt mar vegigcsinaltak!Csak kérdezz itt valaszt kapsz mindenre!!Es pihenj amennyit tudsz!
21677. sugarmelon
2014. okt. 29. 19:38

Szép estét!!!

Na, jövő hét kedden megyek az uuzsoki kórházba, a sugárkezelés megbeszélésére. A sugár után lehet szó majd a hólyag bestoppolásáról. Remélem nem kell sokáig várnom, hogy elkezdjék. Valamint azt is remélem, hogy nem kell sokat kapnom. Kezeltek már valakit az uzsokiban?????

21676. Katka49 (válaszként erre: 21675. - Diko70)
2014. okt. 29. 19:37

Szia drága Dika!

Köszönöm szépen,neked is kívánok minden jót és minél több energiát!

Sajnos nem pihentem ki magam,elég vakmerő voltam az elején es 4 napos kórházi bentlét után,nekiláttam itthon porszívózni.

Sokszor nem tehettem meg hogy kedvemre pihenek,mert nagy a család.

A kórházban ahol operáltak alig kaptam tájékoztatást ezzel kapcsolatban.

21675. diko70 (válaszként erre: 21674. - Katka49)
2014. okt. 29. 18:22
Szia!Jobbulást kivánok neked!Nekem hasi műtétem volt mindent eltàvolitottak 6 hete!De jól vagyok!Persze pihenek amikor csak tehetem!Pihenj sokat! :)
21674. Katka49
2014. okt. 29. 18:17

Szép estét Mindenkinek!

Olvasgattam a fórumot ,örülök hogy rátok találtam!

Mielőbbi gyógyulást kívánok annak akit megműtöttek már!

Engem hüvelyi úton műtöttek,,6 hete vették ki a méhemet mert már,,,kilógott mindenem,,,úgy éreztem,,hólyagot felvarták.

Petefészkek maradtak.

NagOn sok hasznos információt találtam ezen a fórumon,nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

Azt tapasztaltam hogy inkább hasi vágással műtenek és nem úgy ahogy engem.

Persze jobban áttekinthető minden a metszéssel mint ahogy a hüvelyen keresztül nem látják úgy át de hála Istennek negatív lett a szövettani eredményem.

Reménykedem abban hogy megerősödök mert még nem tudok állni a konyhába ugy mint azelőtt sajnos,,.

21673. SARIK
2014. okt. 29. 17:14
HÁT ERRE ÉN IS KÍVÁNCSI LESZEK,HOGY MIT BÍR A PAJTA!?:)
21672. diko70 (válaszként erre: 21671. - Ibab)
2014. okt. 29. 16:45
:-)
21671. ibab (válaszként erre: 21667. - Diko70)
2014. okt. 29. 16:24
Bújj, bújj zöld ág zöld levelecske, nyitva van az aranykapu csak bújjatok rajta... Ne félj, a pajta nem fog leszakadni, Emlékszel az elsőre? Na annál jobb egy fokkal, de majdnem olyan :-) :-)
21670. szisziági (válaszként erre: 21668. - SARIK)
2014. okt. 29. 12:28
Szegénykém,jól írtad a hajnali fél hármas kelést? Minden együttérzésem a tiéd, és nagyon vigyázz magadra,csak óvatosan !Minden mozdulatot gondolj át,és pihenj amennyit csak tudsz!!!
21669. szisziági (válaszként erre: 21667. - Diko70)
2014. okt. 29. 12:25

Nem tudom, hogy fog -e fájni, emlékeim szerint nekem nem fájt, csak furcsa volt. Újra bele kellett jönni:) Síkosító lehet , hogy jó ötlet,gyógyszertárban van a Bartoline, de ha nem akarsz egy sor előtt ilyet kérni, akkor az Auchan áruházban vannak Sába termékek is. A hüvelyszárazságot nagyon jól kompenzálja a Cikatridina hüvelykúp, ez a változókori egyéb tüneteken is segít odalent.

Sok szerencsét,és várjuk a fejleményeket!Ne írj részleteket,csak azt hogy jó volt-e:)))

21668. SARIK
2014. okt. 29. 12:17
Sziasztok lányok!Meg volt az első munkanapom tegnap.Mit mondjak,elég nehéz újra beállni a mókuskerékbe.A végén már nagyon jól elvoltam itthon,nem hiányzott a hajnali /02:35/kelés,de hát szerencsére minden kezd vissza állni a régibe.Kedves újak hallgassatok Ibabra tudja mit beszél ill mit ír.Mint már írtam nekem Wertheim műtétem volt,ami teljes nagytakarítást jelent a kismedencébe méhnyakrák miatt.Szerencsére megúsztam ennyivel,mert nagyon időbe kapták el,és szerencsére nagyon jó helyre ,és szuper orvos kezébe kerültem.Szóval ne féljetek a műtéttől az első 2 nap,tényleg nem leány álom ,de utána minden nap könnyebb lesz.S ha úgy érzitek hogy csak az időt húzzák az orvosok,bátran váltsatok mert az idő nagyon fontos dolog ilyenkor/is/.
21667. diko70
2014. okt. 29. 11:45
Sziasztok!!Elég intim kérdésem lenne!Most vagyok 6 hetes ,ugye ment minden!Szex???Fàjni fog??kell valami sîkosito krem??ha igen akkor melyik!szaraznak erzem! Akinek nem kinos legyen szives valaszolni !!:)
21666. ibab
2014. okt. 28. 22:26

:-D Csak,hogy higgyetek a természetes gyógyításban is,mert a régiek tudták mi a jó:

„A patak partján innen is, túl is mindenféle gyümölcsfa nő majd. Levelük nem hervad el, gyümölcsük nem fogy el, havonként új terem, mert a szentélyből folyik oda víz. Gyümölcsük eledel, levelük orvosság lesz.” (Ezekiel 47:12)

21665. szisziági
2014. okt. 28. 20:47

Két tökelütött nő lettünk Ibab,de rá se ránts:)

Köszike az infót, nem tudtam ,hogy a jó öreg Európából való ez az újkeletű őrület is:)Azt hittem csak olyan amerikai giccs,mint a Valentin nap:)

21664. ibab (válaszként erre: 21662. - Szisziági)
2014. okt. 28. 20:30
Na akkor mi most tök egyszerre küldtünk egymásnak egy tököt Ági :-)))
21663. ibab
2014. okt. 28. 20:29
Aranyos vagy Ágika!! Itt vagyok mert őszi s szünet :-)Hogy felvidítsalak Titeket:Kevesen tudják, hogy Mátyás király 1477.október 31-én éjszaka foglalta el Bécs városát. Innen ered ősi ünnepünk a hello Wien!! :-)
21662. szisziági (válaszként erre: 21657. - Ibab)
2014. okt. 28. 20:26

Ibab,annyira hiányoztál!:) Ezeket a jó kis meséket pont jókor eregeted a levegőbe itt:)) Tiszta Hallowen:)))

Ha nem mentem volna végig majdnem ugyanazokon,most én is ""halálra"" izgulnám magam:)

De Ibab mi tudjuk, hogy elpusztíthatatlanok vagyunk, akár Drakula lányai:)

Új lánykák jól nézzetek meg bennünket Ibabbal,és ne ijedjetek meg semmitől,hanem használjátok az eszeteket , meg a szátokat ha kell!

21661. ibab (válaszként erre: 21659. - Dizsóka)
2014. okt. 28. 19:34
Köszi Drágám! Természetesen nem vagyunk egyformák, de a nőiességünk mindannyiunknak ugyanolyan fontos :-) Ez tart minket össze it(is):-)Az,amin én keresztülmentem, nagyon sokat adott nekem és örülök, hogy megtapasztaltam az igazi fejlődést :-)
21660. vica66 (válaszként erre: 21640. - Boszi045)
2014. okt. 28. 17:43

Jáj! Nem lettem nyugodt, de köszi a biztatást. :)

Látom, csupa erős nőci gyűlt össze itt. Mondtam páromnak, hogy örüljön, hogy férfi, kevesebb bajuk van a "műszerükkel", mint nekünk, nőknek. (Na jó, tudom, hogy akadnak náluk is gondok, de akkor is.)

Eléggé el vagyok kenődve, mert azon küzdök, hogy a gerincem valamelyest rendbe jöjjön, ez is elég lenne, erre most itt az újabb probléma. Fene...

21659. Dizsóka (válaszként erre: 21653. - Ibab)
2014. okt. 28. 17:10

Szia Drága Ibab!

Teljesen igazad van és nagyon sok nehézségen mehettél keresztül amikről Nekünk még fogalmunk sincs,és őszintén tisztellek és szeretettel gondolok Rád,fantasztikusan erős Nő vagy és hidd el nagyon jó ,hogy megosztod velünk a tapasztalataidat és figyelmeztetsz a buktatókra.Természetes az is,hogy minden eset egyedi és emberként is mindnyájan mások vagyunk,máshogy reagál a szervezet meg még sorolhatnám.Egyszóval én köszönöm az írásaidat a humorodat és nagyon jó egészséget kívánok Neked !

Szeretettel ölellek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook