Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!! (beszélgetés)
Na ezt nagyon szeretem, amikor általánosságokat olvasok, áligazságokkal.
Na persze...ezt csak úgy ki lehet ordibálni.
A tüske mindíg benned lesz és a bizalmatlanság is kísérni fog, már ha monogámiára vagy beállítva.(az emberek nagyobb része ilyen)
Fogjátok már fel nagy bölcsek, hogy nem a megcsaltnak kell elgondolkozni.
Minden kapcsolatból hiányzik és hiányozni is fog "valami"!!!!
Ez két ember között odafigyeléssel, toleranciával szeretettel ellensúlyozni lehet a "hiányokat".
Ha erre képtelen a megcsaló, akkor legyen annyi tisztelet a párjával szemben, hogy nem alázza porig.
Sajnos az a tapasztalatom az ilyen dolgokban, hogy a férfi azt mondja, amit hallani akarsz. Nem volt semmi komoly, csak egyszer történt meg az is rossz volt stb.
Egyébként meg lehet bocsátani és túl lehet élni, de mindig vissza fog kúszni és kicsit mérgezi majd a kapcsolatotokat, de ha erős vagy és ő is tesz azért, hogy megjavuljanak a dolgaitok, akkor még lehet ezt a kapcsolatot folytatni.
Én amondó vagyok, hogy egy ilyen eset után zéró tolerancia van, még egy botlás csókolom, ne gondolja azt, hogy életed végéig alázhat téged.
Sajnos a tapasztalataim azt mutatják, hogy két fajta férfi létezik: akinek adódik lehetőség és aki keresi azt.
Ha férjed az első csoportba tartozik, akkor szerintem az a kisebbik baj és lehet orvosolni szinte 100 %-ig, ha az utóbbiba, akkor lehet 'visszaesik' és újra kezd keresgélni.
Ezek a te mérlegelési köreid, tudom hogy van 4 gyerek, de ha teheted legalább egy hétvégére tedd magad szabaddá, hogy gondolkodhass. Most sok a harag és a keserűség benned, így nem tudnál helyes döntést hozni. Távol kell lenned leginkább a férjedtől, hogy higgadt és ésszerű döntést tudj hozni!
Sok sikert és kitartást erre a nagyon nehéz időszakra!
Ez a rossz érzés örökre benned marad....lesznek jó és lesznek nagyon rossz napjaid.
Mindenesetre még egy esélyt kell adni a kapcsolatotoknak.
Haragból ne dönts!
Lehet, hogy tényleg nem volt jó a sex és lehet tényleg megbánta, de mindenképp tudnia kell, hogy ez volt az utólsó ilyen dobása.
Epp hasonlo forumot akartam inditani... Szerencsere nem magammal kapcsolatban, ha em egy ismeros, akit 12 ev utan hagyott ott a ferje, mert felrelepett vmi lotyoval. Raadasul munaktarsak is,marmint a szeretovel, de a feleseggel is. Plusz a no ferjezett... Kriminalis szituacio. Mi csak probaljuk benn tartani a leket, tenyleg szornyu lehet.
A ferjed veled akar maradni?
Sok millióan átélték már.
Üdv a klubban :(
Mindenki másképp dolgozza fel.
Ne aggódj túléled, de lesz egy nagyon sz@r éved, mire kicsit jobb lesz.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Beszélgessünk könyvből feldolgozott filmekről, melyik tetszett jobban?