Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!! (beszélgetés)
Kedves Stak76!
lehet, hogy csak így tudott szabadulni tőle!
Nem ő lenne az első.!
abban biztos vagyok, ha nem téged akarna, nem szépítené, mentegetőzne, hanem lelépne.
Tehát szerintem veled folytatná a jövőjét! Adjon ez erőt neked a megbocsájtáshoz, a feledéshez. Gondold el a másik ffi is megbotolhat! Akkor kezdhetnéd előlről olyannal akit sosem szerettél...
Persze néha az a jobb megoldás, ha újra kezdünk mindent,de ez a ritka.
az élet már csak ilyen. A boldogsághoz nagyon sok más is tartozik. Ez a világ már ilyen. Szeretünk sírunk, nevetünk.
a boldogságunk nagyon sokat tud érni!
Az a baj, hogy kívülálóként könnyű tanácsot adni. Neked kell érezni, hogy mindezt fel tudod-e dolgozni.
Én rábíznám egy délután a Gyerkőcöket a férjemre és elmennék egy kicsit kikapcsolódni. Moziba mennék, beülnék egy sütire, masszíroztatni, stb. Ami éppen jól esik. És közben elgondolkoznék azon, amit fentebb írtam. Egyedül kell, hogy legyél ahhoz, hogy tisztán láss! Semmi zavaró körülmény ne álljon fenn! :)
igazad van.
szerintem az idő jó tanácsadó.
a szerelem meg mindent legyőz! Bízz jobban magadban!
a lónak 4lába van mégis megbotlik.A ffi meg csak "szamár":-}}
tudod mi van egy nagyon ismert szövegben? "bocsáss meg, miképp MI IS megbocsájtunk!!
Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közöttetek.
Egyszer mindenkinek eszébe jutnak e sorok!!!!
Bizonyítás? Sosem akartam.
Megértést, azt igen.
nem írhatom ki...
T ....
a "kedves" szszédasszonyom tett föl!
de azt irsz amit akarsz!Bírja a NET.
"mindenképp ráakarják erőltetni másokra, hogy ök az egyetlen helyes etalonok!"
Elnézést, de Te hol olvastál ilyent? :O
Mi annyit mondtunk, hogy ne csodálkozzon, ha tényleg elmegy. Értelmezési problémáid vannak?
látod, az emberek egy része nem tudja megérteni, elfogadni hogy nemvagyunk egyformák!
mindenképp ráakarják erőltetni másokra, hogy ök az egyetlen helyes etalonok!
dúl néha a diktátor hajlam, nemszámít, hová vezet.
bezzek,ha tudnák ? egyenlően születik és hal minden ember!
a Fényben mindenki másképp fog látni!
Alkudj! Ha jó kereskedő vagy..
Mert nincs épp készleten
az nevet, aki ....
a jövőhéten kész atablettem és bebizonyítom, de sokba kerül az neked!!!!:-}}
hehehe
nem akarsz :-)
Nem lepődnék meg, mert nyitott házasságban élünk. Igaz, ez nála csak abban jelentkezik, hogy swingerezni járogattunk együtt, ő nélkülem nem megy sehova. Szeret itthon lenni velünk. Csak sajnálom, mert mostanában elég depis vagyok, és nem igazán foglalkozom vele, ezért ajánlottam neki, menjen nyugodtan nélkülem szórakozni.
Igazából csak azért szóltam ezzel hozzá, mert tényleg érdekes, hogy mennyire ellentétesek lehetnek a dolgok. Ami másnál harag és veszekedés forrása ( a férj kimaradozik), az engem megnyugtatna, hogy legalább van ahol kiszórakozza magát.
"egyik társkeresőn egyszercsak megjelentem" És ki rakott oda fel Téged? :D Az angyalkák?
Kizárt, hogy van olyan társkereső, ahonnan nem lehet törölni. Max. tudni kell olvasni. :) De lássuk be! Ez nem mindenkinek megy! :P
De ha elmenne, biztos meglepődnél:) !
Ne fesd az ördögöt a falra,mert tényleg megteszi egyszer,és akkor nem lesz vicces,szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Beszélgessünk könyvből feldolgozott filmekről, melyik tetszett jobban?