Megcsalt a férjem! Nem tudom feldolgozni magamban a történteket!!!! (beszélgetés)
ó az a kis hazudós:-}}
ilyen ez az Imrus?:-}
imrusova
a te dolgod
hogy elhiszed-e?
Én nem hallgatok másokra
vagyok, aki...
nem jó, de nem is rossz
hibás, de jóindulatú
nekem se eszem, se kötelem.:-}}
sőt mint előbb irták,férfi se vagyok...pedig ha én nő lennék...
még kiderül hogy megtérek a végén:-}}}kötél nélkül
az ki?
a szép szavak bírtak mögöttes tartalommal is, mindaddig, míg nem hazudtál
akkor valószínű te vagy Illésék Sárikája, aki a"kötelet sodorja":-}}
Hurok is lesz?
Köszike a szép szavakat kedves.
majd igyexem kiérdemelni..
Pedig ha belém szeretnél...huúúúúú
Téged? mert őt nem, attól téged még automatikusan pont nem. Meg kéne ismerni, meg kéne szeretni-a kettő egymásból nem következik.-KI kéne érdemelni.
Tiszteletre méltó, okos vagy., de nem egyenlő azzal, hogy beleszerelmesednivaló.
Hogy te nem férfi vagy, az biztos. ilyet pasi le nem ír.
Stak 76 a férjed dolgozzon meg érte, hogy megbocsáss. Te meg próbáld meg megtudni viszony e vagy futó kaland. Ha viszony- onnan nehéz lesz rendbehozni.
Ez nem megoldás.
És soha, amíg élek,senkit nem vernék meg.
Teged nagyon sajnallak.
A ferjed viszont megerdemli, hogy rosszul erezze magat.
A te kapcsolatodba nem latok bele, nem is erdekel, nemhogy meg belemagyarazni akarjak, csupan amit leirtal, nekem zolden hangzik.
Mashogy gondolkodom, ennyi.
Te, amit velem műveltél, én belehaltam.
Tudom, hogy ez téged nem érdekel, de belehaltam. Nem kellett volna hinnem neked.
nem kell esély adni, VAN
el kell fogadni
ügy hagyta békén a nő, hogy mégegyszer lerendezte a háztájit.
tudod, egy "búcsú emlék".-}
Voltak már ettől vadabb esetek nőkkel.
ha szereted és ő is veled képzeli a továbbiakat, ne adj esélyt annak a nőnek.
Magyarázkodás...
Szerintem felesleges azt firtatni, jó volt-e, milyen volt, stb. Ha újra akarjátok kezdeni, illetve folytatni akkor nem ezen fog múlni.
Az, hogy egyedül gondold át jó ötlet, így tudsz mindent tisztázni. Ne hallgass senkire, úgy dönts ahogy te szeretnéd, ahogyan neked jó.
Éa a legfontosabb: kölcsönös őszinteség. beszéljétek át, mi az amin változtatni kell köztetek, és hogyan tovább.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Beszélgessünk könyvből feldolgozott filmekről, melyik tetszett jobban?