MBT - Az anti cipő (beszélgetés)
Sziasztok,
Olvasom a fórumot, és gondoltam megosztom veletek legújabb élményemen.Már több MBT boldog tulajdonosa vagyok és a napokban elmentem az Október 23-i üzletbe, itt Bp-en.Megdöbbenve láttam, hogy a bolt zsúfolásig tele van, és az emberek szinte "egymást ölik" az MBT-ért.A magyarázat az, hogy a fővárosban itt van az egyetlen outlet üzlet, ezért sokak szeretnének itt kifutó modellt venni (25-40 e körül vannak).Szóval ha outletes modelleket akartok, ott kaphattok, de ha nem,akkor érdemes a többi üzletet felkeresni, ott nincs ilyen eszeveszett tömeg:Károly krt.,Aréna Pláza,Westend,Balzac utca.
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnénk egy MBT-t karácsonyra, de az 50-60e megfizethetetlen. Tudtok segíteni abban,h Ausztriában találnék-e olcsóbban, és ha nem, akkor pl. Angliából hogy lehet ezt beszerezni?!Köszönöm előre is
Ezzel mi is így vagyunk családilag :-(
Ezért mióta Jázmin sulis, délután itthagyom a munkahelyem előtt az autót és gyalog megyek el érte a suliig. Igaz, hogy csak 15 perc, de a semminél több. És így legalább a visszaúton mindent elmesélhet, ami a suliban történt vele.
jó ötlet.
én is pont ma gondolkodtam, hogy milyen keveset gyalogolok.
általában a lakásajtó-parkoló, illetve a parkoló-üzlet bejárata közötti utat teszem meg gyalog :(( nem túl sok.
Elhatároztam, hogy minden nap fogok gyalogolni. Ez még idáig nem jött össze. 3 napig nem volt a lábamon, csak ma. Olyan izomlázam van,hogy alig bírok mozdulni. Nem jó ez így, tudom.
Na, majd holnaptól..... minden nap....
hm, lehet, de én most azt vettem észre, hogy ha kicsit lazábbra kötöm a cipőfűzőt (korábban totál rászorítottam) akkor nem töri fel a sarkam.
fene se érti:)))
köszi:) igen, ahogy írtam is, most úgy néz ki, hogy együttműködik a cipő a lábammal:))
de még nagyon hosszú "túrára" nem vállalkoztam
MBT - felnőttnek való jófajta egészséges cipő
SUPY - gyereknek való jófajta egészséges cipő
pont
Helló Magdi!
Milyen a cipőd és a lábad viszonya egymáshoz?
Jobban kijönnek már?
Legyen szép napod!
szia! köszi a kérdést:)
igen, már tudom hordani, ahogy begyógyult a "feltörés" azóta tudom hordani. lehet, hogy azért törte fel, mert túl szorosra húztam a cipőfűzőt?
mondjuk azóta nem mentem benne annyira nagyon sokat, most még csak "bejáratom" magam:)))
de remélem jó lesz:)
Mondja kérem, kedves "rokon" meggyógyult-é már a sarka? :-)))
Emagdi, tudod hordani már a cipődet?
Ma már én is érzek lázat az izmomban:)
Holnap még többet megyek majd, hogy gyorsabban elmúljon.
Sziasztok.
Most már rendben vagyok, és imádom a cipőm. Azóta mindenki ilyet szeretne a munka helyemen.
Én sajna le vagyok pusztulva, így nekem van izomlázam, aminek örülök.
kényelmes nagyon, nem bántam meg a vételt.
Lányok, nincs izomlázam. Baj?
Ma egy órát hordtam a cipőt, itthon, házimunka közben. Érzem, hogy feszülnek az izmaim, de egy kiadós sport után ilyenkor már van izomlázam.
Holnap utcára is kimegyek, elviszem a lányomat úszásra, gyalog. Kíváncsi leszek...lehet, hogy holnap este már érzem majd az izmaimat.
:)))
Legközelebb majd azt halljuk a Kern Andrástól a Heti Hetesben, hogy elfogtunk egy csomagot..... :)))
Köszi:)
Ma már egy órát nyomulok benne.
A (szerintem) legjobb típust vetted. Sok sikert hozzá!
Mivel a munkahelyemre kocsival járok, ott meg ülőmunkát végzek, itthon is az van rajtam. Csak akkor veszem le, ha már a bütyköm nagyon tiltakozik.
Hurrá!
Ma én is boldog tulajdonosa lettem egy MBT-nek.
Tegnap esti felbuzdulásom nem lanyhult, délelőtt az Arena mellett vitt az utam, így betértem az ottani üzletbe.
Az eladó kedves volt, a talpvizsgálat különösebben nem lepett meg, tudom, hogy bénán járok, estére fáj is a lábam.
Raha black-et választottam. Most itthon mászkálok benne fél órát.