MBT - Az anti cipő (beszélgetés)
Kedves fege!
Budapesti vagy?
Ha igen, menj be az Október 23-i utcában található MBT Pontba.Már vannak outlet modellek 25.000 körül!
Megéri!
Bár nekem 50.000 is megér, hiszen az egészségemről van szó!
Szia!
Szerintem ez nem dívat kérdése. Azt láttam, hogy a férficípők ára egyre magasabb.
Szertnék egy ilyen cipőt. Schajermann szindrómám van,110kg vagyok és napi 8 órát állok és emiatt elviselhetetlenül fáj a talpam és a gerincem.
47 1/3-os a lábam. Tud valaki ilyet? Lehet kifutó modell is, nekem az 50ezer sok.
Sziasztok!
Nekem annyi tapasztalatom van, hogy nekem is feltörte a lábam a zárt lábbeli, de aztán a fokozatos hordás során elmúlt.
Próbáld lassan szoktatni a lábadat az új MBT-hez:először 10 perc naponta, aztán 15, aztán 20 stb...
Köszi! Remélem be fog válni. Egyenlőre megvárom még begyógyul a lábam!
Ma egy adidas sportcipő volt a lábamon, és alig tudtam benne menni...
Szervusz!
Mindenkinek az egyik lába "nagyobb". Vizes zoknival tágíts ki a "kicsit". Nekem be vált, más cipőknél is. Beleestem abba a hibábam hogy másik fajta szandi egész nyáron nem volt a lábamon.
Sziasztok! Van itt valaki olyan akinek mbt cipője van? Tavasszal vettem egy szandált, amit egész nyáron hordtam nagyon szeretem, sosem volt még ilyen kényelmes lábbelim. A gondom az, hogy pár hete vettem egy cipőt, és töri a lábam. A szandál 39-es, a cipő egy mérettel nagyobb. Kicsinek nem kicsi, nagynak sem nagy, de a jobb sarkamat nagyon feltörte. (a bal viszont teljesen kényelmes).
Szerintetek? Nektek milyen tapasztalatotok van a cipővel?
én úgy tudom, hogy miskolcon két helyen lehet kapni:
1.Miskolc Plaza;
miskolc@mbtmagyarorszag.hu
3525 Miskolc
Szentpáli út 2-6. 1. emelet, Mozival szemben
+36-46-506-424, +36-70-967-7976,
Nyitva: H-Szo: 9-20, V: 10-18
2.Miskolc, Egészséges Táplálkozás Kft.
3532
Miskolc
Madarász Viktor u. 1. fsz. 1.
+36-70-284-9038
Nyitva: H-P: 14-18
szia!
akkor neked írtam, mert tetszett a bakancs és 38 1/3 érdekelt.
Kinéztem itt nálunk az mbt pontos is elrakattam egy akciós darabot, majd amikor érte mentem, közölte a hölgy "véletlenül" az 55.000 Ft-at Rakta el nekem, a 29.000 ill,volt 25000 Ft kifutó áru helyett.
A bézs színű most a félcipő jellegű 2900 ft annak örültem voltam nagyon, vagy a fekete sport cipőnek 25-ért. Akkor variáltam nem hoztam el, felhívtam erre nem ezt rakta el. Sajna nekem a többi ár nem megfizethető, így most várok mert az mondta rendeltek árut és felírták a telefonon a méretem és HA kapnak szólnak.
Kicsit el vagyok kenődve, de reménykedem.
Miskolcon nem tudjátok hol lehet még venni?
Én most vagyok az ORFI-ban 3 hetes kezelés sorozaton a térdeim miatt (hétvégére haza lehet jönni, azért vagyok most itt), és a doktor nénim mondta, hogy vigyem be a cipőmet és megtanítanak benne járni.
Háááát, baromi nehéz rendesen járni benne. És azt mondta a gyógytornász, hogy nem volna szabad úgy árulni, hogy nem tanítják meg járni benne az embert. Most szembesültem azzal, hogy befelé csámpázik a lábam. Ugyanis tükör előtt kell a gyakorlatokat csinálni. Most arra gyúrunk, hogy próbáljak meg nem befelé, hanem egyenesen állni és menni.
Azt mondta, hogy ő már 3 éve hordja, de még mindig érzi, amikor dolgoznak az izmok a lábában.
Sziasztok!
CSak annyit szeretnék hozzáfűzni a Norbihoz, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ért hozzá, míg az MBT boltokban egészségügyi dolgozók(gyógytornászok stb.) vannak,akik több éven keresztül tanultak az egyes betegségekről, ezek kezelési lehetőségeiről, amely szerintem nem feltétlenül elhanyagolható szempont.
Igen tényleg Norbiék hirdetik.
Menj fel az update tv honlapjára, és a keresőbe ha beütöd, hogy RYN akkor megtalálod a topikot.
Nekem totál hiteltelen az egész.
Amúgy pont tegnap jártam Veszprémben, és ha már ott voltam, annyi időm volt, hogy bekukkatottam egy Ryn boltba.Legalább nem csak beszélek róla, hanem lesz némi tapasztalatom a lábbelivel kapcsolatban.
Felpróbáltam három különbözőt (a külsőt most hagyjuk) és iszonyatosan kényelmetlen és kemény volt benne járni.Legalábbis ha összehasonlítom az MBT-vel akkor feltétlenül.
Amikor elkezdték magyarázni ezt hőre picit lágyuló rugalmas, alagútszerű talpszerkezetet, akkor éreztem azt, hogy teljesen gagyi.
Engem nem győzött meg, maradok az MBT-nél, de természetesen mindenkinek a szíve joga, hogy mit hord.
Sziasztok,
Komolyan a Schobert Nrobiék hirdetik ezt az utánzatot???
Én kipróbáltam a RYN cipőt és nekem tetszik. MBT is hordtam, de a szenzor miatt sok problémám volt vele.Többször kellett cserélni.
Most itt ez az új márka talán ez hosszabb ideig tudom majd hordani, mivel nincs benne szenzor, ami tönkre menjen. Az hogy hogy néz ki, szerintem nem igazán számít a lényeg, hogy segítsen. És szerintem az MBT se egy szépség.
Az Update TV-n "Sojbert Nojbert" szerint a Ryn nevű lábbeli hatalmas találmány.Aki már nézte a Ryn oldalát és összehasonlította az MBT modelljeivel, az láthatja, hogy mekkora koppintás.Ráadásul a silány minőséget és a ronda külsőt nem kompenzálják az árakkal, hiszen csak pár ezerrel olcsóbb mint egy MBT, de egyáltalán nem nagyságrendekkel.
Hihetetlen, hogy egyesek a pénzért bármit bevállalnak, csakúgy mint hazánk "minden lében kanál celebjei".
én azért megvárom az igazi mbt. amit kapok a szülinapomra.
mikor kipróbáltam kicsit hintázós érzés volt.
A lány aki megcsinálta a vizsgálatot is, nagyon kedves és értelmes volt, mindenről felvilágosított. Ez azért szuper volt.
kíváncsi vagyok milyen lesz.
airoper!
Én nem az ismeretlen utánzatokra gondoltam, hanem az MBT lábbelire.
Most olvastam, hogy megjelentek az MBT cipő utánzatok.
Hihetetlen, hogy mindent lehet már majmolni. Kiváncsi voltam: tudják-e minőségben produkálni ugyanazt, de aztán rájöttem, hogy nem.
Az egyik utánzatról egy olyan oldalon olvastam, amiben állítólag a Schorbi "Pénzértbármit" Norbi van benne. És ezért tuti egy rakás szar lehet az egész, mert ők pénzért bármit hirdetnek. Olyan mint az update ketchup. Van rajta egy matrica és ennyi…