MBT - Az anti cipő (beszélgetés)
Újságpaírból hajtosass a sarkad alá egy emelőt és akkor nem töri fel.Nagyon puhk ezek a bőrök bejáratódik szerintem.
hát, én már a 3 napból kicsúsztam, s attól tartok hiába vinném vissza, max adnának helyette egy másikat, ami ugyanúgy feltörné a sarkam.
max talán ha szandált vennék, az nem törné, de az meg nem kell.
pénzt meg úgysem adnak vissza. szóval marad a "megszoksz vagy megszöksz" verzió:)
Én egyszer 3 napon belül visszavittem, mert eszméletlenül szorította a lábujjaimat. A boltban nem tűnt szorosnak. Kicserélték. Igaz, makulátlan állapotban vittem vissza.
Nekem a Wall Street fajta van.
Azt én fel is próbáltam, mert az eladó lábán is olyan volt és megtetszett. De rögtön befele csámpázott a lábam benne. Nem fogja a bokát egyáltalán. Annak jó szerintem, aki alapból nem csámpás.
szerintem a "kaya"-ra gondolhat, nem? az hasonlít leginkább a papucscipőre:)
na jó, de a boltban kizárt, hogy annyit menjek, hogy feltörje. mondom, pár kilométer után érzem csak, hogy gond van.
de remélem majd idomul a lábam v a cipő.
amúgy a "barbara smoke" nevű van nekem.
Hol van róla kép? Én a swissmasai.hu oldalon nem látom a modellek között.
Van egy papucscipő, elég randa szegény de lábon nem rossz.A kéket néztem ki, még feketében is létezik.Szerintetek nagyon csúfi?:)
Ahol én vettem a cipőt, ott van futópad. Azon lehet sétálni, futni, amennyit csak akarsz. Pontosan ezért, hogy érezd, hogy mit veszel.
Melyik modellt választottad?
nem annyira a méret a gond szerintem, hanem hogy nagyon merev a sarokrésze, aztán az ilyen cipőket nem annyira bírom.
csak az a baj, hogy ezt nem érzem, csak akkor, ha már mentem benne pár kilométert.
Biztosan jó neked az a méret?
vettem ma egy ilyen zselés sarokizét... hát, egyelőre nem segít, ugyanúgy nyomja a kihólyagosodott sarkam a cipő. (igaz, most bármelyik cipő piszkálja, azt hiszem megvárom míg meggyógyul, utána kísérletezek vele megint)
én itthon nem hordok cipőt, papucsot sem, max zoknit (de leginkább azt sem, ha lehet), szóval nekem itthonra nem lenne jó.
de ilyen mászkálós cipőnek (vásárláshoz stb) jó lenne, csak tényleg ez a sarokfeltörés szűnne már meg, mert ez kellemetlen. (holnap tényleg veszek ilyen szilikon párnát)
attól is függ, mennyit vagy lakáson kívül...
én itthon gyeden...
én papucs helyett abban nyomom itthon.
bár párszor volt rajtam kint is...
bunfi, de nem olyan gáz!
a vérem még nem folyik szerencsére:)
ANNYIRA nem vészes, inkább csak kellemetlennek mondanám. (korábban egy vízhólyag képződött).
csakhát azért jó lenne, ha kényelmes lenne a cipő, valószínű úgy nagyobb lenne a motívációm, hogy hordjam.
a szandi egyrészt nem igazán tetszik (szóval tutira nem hordanám), másrészt a mostani őszies időbe nem is való (beázik, hideg stb)
azért pofátlan a sors, nem?!
kiadsz érte egy csomó pénzt és még a véred is folyatod érte...
Magdi, szandit kellett volna venned!
DM, Rossmann,Herbaria, ilyen helyeken is van. De lehet simát is kapni, ami nem szilikon. Nekem az nem volt jó.
köszi! megnézem holnap valamelyik cipőboltban!
Ezt pont oda kell ragasztani ahol feltöri a sarkad. Nem túl vastag, és könnyen és gyorsan igazodik a lábhoz. És nagyon kényelmes.
és ezt a szilikon párnát hova kell rakni? a sarokra? akkor nem lesz nagyon kicsi a cipő? (vagy milyen vastag ez a szilikon párna?)
jaja, így veszem fel.
azzal nincs hiba, hogy nem szoros:))) szerintem inkább kicsit nagyobb lehetne, bár akkor meg a bal lábamon lötyögne, szerintem
húúú, ez a megoldás már a hamupipőkés mesében sem tetszett!:))
Az első MBT cipőm, 15 perc alatt a húsig törte fel a sarkam. Vissza vittem, és ki cserélték egy másik fazonra, aminek magasabb volt a sarok része. Különben még ajánlom, a Shollnak van szilikon párnája. Ami a barátnőmnek sokat segített.
Hogyan veszed fel? Miután beledugod a lábad hátra húzod a sarkáig, hogy ne csússzon előre a lábad és viszonylag jól megszorítod? Ha ülsz ütögesd le a cipő sarkát, ha már beleléptél, akkor teljesen hátracsúszik a láb. Ha elég szorosan megkötöd, akkor elvileg nem törhet.
Akkor nem lesz mit feltörnie legközelebb!!
:DDD Végülis ez is egy megoldás...
Szerintem vágjál le a sarkadból! :-))))
További ajánlott fórumok: