Május. 3-tól fogyi, ki tart velem? =) (beszélgetés)
Én nem számoltam kifejezetten a kalóriát, de eddig jó vagyok. Max 600, de az már nagyon bőven számolva.
Nekem az a nehéz, hogy minden nap meg kell reggeliztetnema családot, majd megfőzni az ebédet. És épp most sütöttem ki két tepsi iszonyat jó illatú zsemlét. Meg is ettem egy negyedet.
Amikor dolgoztam könnyű volt diétázni- legfeljebb nem mentem ki a konyhába a munkahelyemen.
en csak ettem most egy tanyer tarhonyas husit. de ma semmi mas roszat nem ettem, szoval nem nagy baj :)
bicikliztem ma is, mozgas megvolt, nem pont este, de mozogtam, holnap rogton reggel sportolok egyet :)
Na nagyon ügyes vagy :) én is köbö 800 kalóriánál tartok...
És tényleg úgy kell hozzáállni a fogyókúrához (én nem is használom ezt a kifejezést, inkább diéta) hogy jajj most nem ehetek :( hanem szerintem ha megkívánsz valamit, akkor ehetsz nyugodtan, csak keveset.. a mennyiségekre kell odafigyelni, azt kell csökkenteni!
Szerencsére eddig nekem nem kívánta a szervezetem a csokit meg az édességet, de tudom, hogy majd hamarosan bármit megadnék a csokiért, úgyhogy majd veszek is magamnak vmi diétás csokit, mondjuk 1 tábla Milkát és majd azt szépen beosztogatom :)
sziasztok!
előbb írtam,de vagy nem jelenítette meg,vagy nem küldtem el véletlen:D
ma doliztam,és jelentem jól állok a kalóriával,most tartok 800 nál!
ma eddig csak fél liter teát ittam,de még 1 litert letuszkolok valahogy magamba!
rájöttem,nem ugy állok hozzá hogy fogyózom,hanem ugy hogy odafigyelek a kajára!a fogyó szó nem is jutott ma eszembe,és tök jól állok!olyan boldog vagyok!csak ez mindig így legyen:D
nah, hat akkor jo pihenest elore is, es kitartast, mozogj valamit, jo kis feszultseg oldo :)
hat sajna van meg ido hetfoig :D
Sziasztok!
Én is alig várom már a hétfőt, hogy ráállhassak a mérlegre :D Eddig olyan büszke vagyok magamra, hogy nem nasizok és tartom a diétát. Igaz, hogy ez még csak a 4. nap... Szóval nagyon reménykedek, hogy lesz is eredménye. Ma lehet h még mozgok is valamit, mert nem kell tanulnom :)
hulyen fogalmaztam :)
TUTI LESZ EREDMENY, kerdes, h mekkora :)
hat igen, a cickobol igen hamar lemegy a folosleg, pedig onnan nem kellene :D
enis hasbol akarok fogyni inkabb, pedig az a legnehezebb :)
de most megkuzdok azokkal a parnakkal :)
en nem tudom mennyit tekerek, de egyre jobban szeretem. ma megegyszer kimgyek majd :)
Persze h befog indulni:)Amúgy sokszor van úgy, h a kritikus részekről indul meg legnehezebben a fogyás. Nekem pont fordítva van,mint neked. Én a felső testemmel elégedett vagyok, nálam a kritikusabb rész a comb,popsi. És tuti h először onnan fogyok ahonnan nem is akarok, aztán a kritikus részek utána jönnek...ezért kell hozzá nagy kitartás:)
Jah meg nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az egyik legnagyobb bajom, h amikor beindul a fogyás, tuti a cickóimból fogyok a legtöbbet, pedig onnan nem akarok:) Fel kéne találni egy módszert, ami a mellett nem fogyasztja:):)
Sziasztok!
Milyen sokan szerettek biciklizni! Ez nagyon jó! Én sajnos már hozzánőttem az autóhoz, nincs türelmen kerekezni, mindig az jár az agyamban, hogy ha kocsival lennék már mennyi mindent elintézhettem volna. De ez csak az én rossz szokásom, Ti tekerjetek sokat!
sziasztok
haladok
vacsira csak zöldséget eszem
nyersen
ubit, vagy parit, meg együtt
igez, hogy éhesen fekszem le
én is biciklizek, de nem sokat kb 5-6 km naponta
na, akkor nagyon ügyes vagy, hidd el, pár nap, max hét, és látni fogod a változást :)
ugyik vagytok lányok, most megyek bicajozni egyet :)
jövök nemsokára
igy van :)
aki keményen izom tornát végez, mert a réka tornák azok, izom tornák, amellé kell valami pulzus szám emelő is, ami a zsírégetést indítja be. a réka nem ilyen, az izomfejlesztő, formáló, de a zsírt nem égeti el olyan intenzíven, vannak benne zsírégető elemek, de főképpen izom építés. de ezt ő is elmondja néhány kazijában, hogy nem árt sétálni, vagy kocogni mellette. vagy csak tekerjetek egy fél órát, már azis jó :) a kettő kiegészítve együtt tuti eredmény :)
nehogy feladd, örülj az eredménynek, ne a mérleg legyen a számadó, a centi sokkal többet mond. ha látszik is az eredmény, akkor nekem ne mondj olyanokat, hogy feladod, hiszen a mérleg csak azt mutatja meg, hogy mennyi nyomással hatsz rá, azt nem, hogy az elmúlt egy héten a kitartásodnak köszönhetően csomó zsírt alakítottál át izommá :D inkább örülj neki, ha jól csinálod eleinte igy lesz, az tuti, ezt elkell fogadni. és nem hallottátok, hogy az izom nehezebb a zsírnál?
soványodni akartok, vagy karcsúsodni. nem mindegy :)
jól is teszed, én is ezt mondom mindenkinek, hogy ne éhezzetek, nem éri meg, előbb-utóbb úgyis kifog bukni az éhezés, és magadba tömsz mindent :)
jó lehet a lenmag, de egyszerűen nem találtam az auchanban :D
ahogy mondod, meg hát ugye nem mindegy hogy hol töltöd a mindennapjaidat, dolgozol, vagy suliba jársz, szóval minden esetben minimum 10 emberrel találkozol, hát azért erre figyelni kell :)
igen a rágó sajna ilyen, ezért mondtam a tictacot, én most vettem egy dobozzal, átszokok a tictacra, hogy ne rontsam az esélyeimet :)
jajj, nagyon jó volt tegnap a tekerés, énis elhívtam egy barátnőmet, kb 2rát voltunk kint, nálunk is az egy óra aktív tekerés volt meg :) közben bementünk gy auchanba :)
biciklizés közben megittam még fél litert, igy másfelet ittam tegbap. jólenne ma már a nap elején elkezdeni inni, így talán meglenne a kettő. de már a másféllel is elégedett vagyok :)
nekem van szobabico, meg futopad, de nincs jobb, mint ilyenkor a szabadban barátokkal lenni nem?? :) még élvezetes is lehet velük a diéta :D